reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

hehe to dobrze, że mi mówisz, inaczej i mnie by szlag trafiał:-D a mam malusia prośbę - mogłabyś mi wysłać filmik na maila? czy to zbyt osobiste?:zawstydzona/y: a i jeszcze jedno - tam jest napisane że 3d jest do 17 albo od 26 tygodnia, a ty jesteś w 23, więc jak to??:eek:
Pewnie, że bym mogła ale to ma 300 pare mb :eek: a z moim netem to się do jutra załączy może :eek: Ale wiesz co może znajdę jakis programik i po prostu utnę co nieco z tego filmiku i po prostu prześlę Ci próbkę :D No bo to takie opcjonalne tygodnie sobie napisali ale można jechac w każdym tyg :-)

reklama
Pewnie, że bym mogła ale to ma 300 pare mb :eek: a z moim netem to się do jutra załączy może :eek: No bo to takie opcjonalne tygodnie sobie napisali ale można jechac w każdym tyg :-)

szkoda, chciałabym zobaczyć taki "prawdziwy" filmik w sensie, że kogoś "znajomego" i z danego miejsca :-( trudno:tak:
ok zmykam stąd bo nigdy nie napiszę!!!
dobrej nocki dziewczynki!!!

Majsii bardzo fajnie to wszystko musiało wygladać. tak jak sie widzi tylko w filmach ;-). Az szkoda ze ja tak daleko.
My na 3D idziemy dopiero za 3 tygodnie. Jarek teraz nie ma czasu a musimy dojechać do krakowa i być o ludzkiej porze na miejscu. Dobrze, ze wizytę mam na 18 bo inaczej bym nie zdązyła.
300MB na pocztę nie wyślesz. musisz skorzystać z jakiejs stronki dodarmowego przesyłania dużych plików.
znasz moze stronke "Wyślij to"?

Ostatnia edycja:
cholerka miałam dopisać jeszcze ostatnie 2/3 strony ale już nie dam rady:-(
ale i tak jestem z siebie dumna, bo oprócz ostatniego podrozdziału napisałam dzisiaj pierwszy rozdział:-D:tak:ciekawe co powie jutro na to mój promotor... trzymajcie kciuki, żeby mnie za bardzo nie zjechał i za dużo nie kazał poprawiać:tak:
dobranoc dziewczynki (po raz trzeci chyba dzisiaj to piszę:-p)

dzień dobry Dziewczynki:sorry: później Was poczytam teraz jadę do pracy powiedzieć że już nie powróce:sorry: cholernie się denerwuje proszę trzymajcie kciuki żołądek mam strasznie ściśnięty:-:)-:)-(
Jedyne co doczytałam to to że Majsii ma córeczkę więc gratuluje!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bry Wszystkim :-)

I do kieratu. Praca, praca i jeszcze raz praca.
Kiedy to się skończy... :hmm:

Nie no, jnie mogę narzekać.
Nareszcie mam taką pracę, którą w końcu lubię :happy:

A po pracy basenik :-D
Nareszcie.

Miłego dnia Dziewuszki :rofl2:

reklama
Do góry