reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
idźcie w końcu spac, bo przez Was pracy nie napiszę:wściekła/y::-p
dobrej nocki dziewczynki, ja też już zmykam stąd na dobre, bo nigdy tego nie skończę...
kolorowych snów!!

ta a potem położna przyniesie ci dziecko i powie ...o proszę tu jest Pani Godzilla

no i mnie rozjechałaś kompletnie

obwód główki, obwód brzuszka, długość kości udowej...u mnie zapomnieli super sisiora odjąć i dlatego mi tak dużo wyszło....

Srały muchy-będzie wiosna! Coś mi tam młodego mierzyli i z północy na południe i ze wschodu na zachód, ale za h**a pana nie wiem co ma ile i tym samym nie znam jego wagi, ale w tym kalkulatorze napisane stoi drobnym maczkiem, że około 530 Filip powinien ważyć, ale to mi coś malutko wychodzi:sorry: I się zdołowałam i idę spać! Zajrzę do was rano przed pracą! Jeszcze czekają nas dzisiaj nocne rozmowy tatusia z synkiem- jak to się A. będzie przytulał do brzucha a Filip mu skopie twarz! :-D:laugh2::-D:laugh2:

Baj Baj maszkary! ;-)

no dokładnie... chociaż wyliczałam datę zapłodnienia i mi podało jedną datę, zerknęłam do kalendarza a tam nic, ale dwa dni później mam zaznaczone, że..ekhm...dwa razy się bawiliśmy:zawstydzona/y::-D

a opowiedz kochana opowiedz, ze wszystkimi szczegółami!!!
No dobra to skoro nie mogę spać to opiszę :)
A więc dojechałam 30 minut przed czasem więc musiałam chwilkę poczekać. Budynek znajduje się na ul Cienistej 10 tu jest stronka USG 3D - Specjalistyczne Centrum Zdrowia Kobiety Lekarz bardzo miły, rozmowny i ze stoickim spokojem odpowiada na wszystkie pytania ;-) USG + 10 zdjęć + 1 zdjęcie z wymiarami+ płytka i 30 min badania kosztuje 250 zł. Pokój lepszy niż w hotelu ja nad głową miałam monitor i byliśmy za takim parawanem a osoby które były ze mna usadził w tym samym pokoju na kanapie i też miały dodatkowy monitor do oglądania. Ogólnie wszystko fajnie sprawnie i sympatycznie i na wizytę czekałam tylko 3 dni :)

Srały muchy-będzie wiosna! Coś mi tam młodego mierzyli i z północy na południe i ze wschodu na zachód, ale za h**a pana nie wiem co ma ile i tym samym nie znam jego wagi, ale w tym kalkulatorze napisane stoi drobnym maczkiem, że około 530 Filip powinien ważyć, ale to mi coś malutko wychodzi:sorry: I się zdołowałam i idę spać! Zajrzę do was rano przed pracą! Jeszcze czekają nas dzisiaj nocne rozmowy tatusia z synkiem- jak to się A. będzie przytulał do brzucha a Filip mu skopie twarz! :-D:laugh2::-D:laugh2:

Baj Baj maszkary! ;-)

spadaj ja jestem piękna:-p
a Twój dzidzior to chyba dobrze waży jak na ten tydzień, czego chcesz kobito:eek:
ale Ci zazdroszczę nocnych rozmów taty z synkiem, moi to mogą nawzajem do siebie pochrapać dzisiaj:-D

No dobra to skoro nie mogę spać to opiszę :)
A więc dojechałam 30 minut przed czasem więc musiałam chwilkę poczekać. Budynek znajduje się na ul Cienistej 10 tu jest stronka USG 3D - Specjalistyczne Centrum Zdrowia Kobiety Lekarz bardzo miły, rozmowny i ze stoickim spokojem odpowiada na wszystkie pytania ;-) USG + 10 zdjęć + 1 zdjęcie z wymiarami+ płytka i 30 min badania kosztuje 250 zł. Pokój lepszy niż w hotelu ja nad głową miałam monitor i byliśmy za takim parawanem a osoby które były ze mna usadził w tym samym pokoju na kanapie i też miały dodatkowy monitor do oglądania. Ogólnie wszystko fajnie sprawnie i sympatycznie i na wizytę czekałam tylko 3 dni :)

no to kochana teraz wisisz mi 250 zł bo jutro tam dzwonię:-D:tak: a zdjęcia jakiej jakości?? ładnie widać?? a płytka to z filmem tak?? ja też chcę!! już teraz natychmiast!!

no to kochana teraz wisisz mi 250 zł bo jutro tam dzwonię:-D:tak: a zdjęcia jakiej jakości?? ładnie widać?? a płytka to z filmem tak?? ja też chcę!! już teraz natychmiast!!
Hahahhahahha zdjęcia nadwyraz ładne bo te co widziałam na stronce niezbyt mi się widziały filmik ma 16 minut i tez ładny bo własnie skończyłam oglądac jutro Ci wkleję jak to wygląda aha i rejestracja jest od 11 ja dzwoniłam do nich od 9 i mnie szlak trafiał że nikt nie odbiera :-D

reklama
Hahahhahahha zdjęcia nadwyraz ładne bo te co widziałam na stronce niezbyt mi się widziały filmik ma 16 minut i tez ładny bo własnie skończyłam oglądac jutro Ci wkleję jak to wygląda aha i rejestracja jest od 11 ja dzwoniłam do nich od 9 i mnie szlak trafiał że nikt nie odbiera :-D

hehe to dobrze, że mi mówisz, inaczej i mnie by szlag trafiał:-D a mam malusia prośbę - mogłabyś mi wysłać filmik na maila? czy to zbyt osobiste?:zawstydzona/y: a i jeszcze jedno - tam jest napisane że 3d jest do 17 albo od 26 tygodnia, a ty jesteś w 23, więc jak to??:eek:

Do góry