reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Rechotek jesteś the best ;-)
ja mam USG w tą środe. ostatnie było 23 września i wtedy mała ważyła 465g. Wiec prawie miesiac minie. Ciekawe ile urosła moja bestyjka.
ja mam USG w tą środe. ostatnie było 23 września i wtedy mała ważyła 465g. Wiec prawie miesiac minie. Ciekawe ile urosła moja bestyjka.
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
ta a potem położna przyniesie ci dziecko i powie ...o proszę tu jest Pani Godzilla
no i mnie rozjechałaś kompletnie
Srały muchy-będzie wiosna! Coś mi tam młodego mierzyli i z północy na południe i ze wschodu na zachód, ale za h**a pana nie wiem co ma ile i tym samym nie znam jego wagi, ale w tym kalkulatorze napisane stoi drobnym maczkiem, że około 530 Filip powinien ważyć, ale to mi coś malutko wychodzi I się zdołowałam i idę spać! Zajrzę do was rano przed pracą! Jeszcze czekają nas dzisiaj nocne rozmowy tatusia z synkiem- jak to się A. będzie przytulał do brzucha a Filip mu skopie twarz!
Baj Baj maszkary! ;-)
Majsii
Fanka BB :)
No dobra to skoro nie mogę spać to opiszęno dokładnie... chociaż wyliczałam datę zapłodnienia i mi podało jedną datę, zerknęłam do kalendarza a tam nic, ale dwa dni później mam zaznaczone, że..ekhm...dwa razy się bawiliśmy
a opowiedz kochana opowiedz, ze wszystkimi szczegółami!!!
A więc dojechałam 30 minut przed czasem więc musiałam chwilkę poczekać. Budynek znajduje się na ul Cienistej 10 tu jest stronka USG 3D - Specjalistyczne Centrum Zdrowia Kobiety Lekarz bardzo miły, rozmowny i ze stoickim spokojem odpowiada na wszystkie pytania ;-) USG + 10 zdjęć + 1 zdjęcie z wymiarami+ płytka i 30 min badania kosztuje 250 zł. Pokój lepszy niż w hotelu ja nad głową miałam monitor i byliśmy za takim parawanem a osoby które były ze mna usadził w tym samym pokoju na kanapie i też miały dodatkowy monitor do oglądania. Ogólnie wszystko fajnie sprawnie i sympatycznie i na wizytę czekałam tylko 3 dni
Srały muchy-będzie wiosna! Coś mi tam młodego mierzyli i z północy na południe i ze wschodu na zachód, ale za h**a pana nie wiem co ma ile i tym samym nie znam jego wagi, ale w tym kalkulatorze napisane stoi drobnym maczkiem, że około 530 Filip powinien ważyć, ale to mi coś malutko wychodzi I się zdołowałam i idę spać! Zajrzę do was rano przed pracą! Jeszcze czekają nas dzisiaj nocne rozmowy tatusia z synkiem- jak to się A. będzie przytulał do brzucha a Filip mu skopie twarz!
Baj Baj maszkary! ;-)
spadaj ja jestem piękna
a Twój dzidzior to chyba dobrze waży jak na ten tydzień, czego chcesz kobito
ale Ci zazdroszczę nocnych rozmów taty z synkiem, moi to mogą nawzajem do siebie pochrapać dzisiaj
No dobra to skoro nie mogę spać to opiszę
A więc dojechałam 30 minut przed czasem więc musiałam chwilkę poczekać. Budynek znajduje się na ul Cienistej 10 tu jest stronka USG 3D - Specjalistyczne Centrum Zdrowia Kobiety Lekarz bardzo miły, rozmowny i ze stoickim spokojem odpowiada na wszystkie pytania ;-) USG + 10 zdjęć + 1 zdjęcie z wymiarami+ płytka i 30 min badania kosztuje 250 zł. Pokój lepszy niż w hotelu ja nad głową miałam monitor i byliśmy za takim parawanem a osoby które były ze mna usadził w tym samym pokoju na kanapie i też miały dodatkowy monitor do oglądania. Ogólnie wszystko fajnie sprawnie i sympatycznie i na wizytę czekałam tylko 3 dni
no to kochana teraz wisisz mi 250 zł bo jutro tam dzwonię a zdjęcia jakiej jakości?? ładnie widać?? a płytka to z filmem tak?? ja też chcę!! już teraz natychmiast!!
Majsii
Fanka BB :)
Hahahhahahha zdjęcia nadwyraz ładne bo te co widziałam na stronce niezbyt mi się widziały filmik ma 16 minut i tez ładny bo własnie skończyłam oglądac jutro Ci wkleję jak to wygląda aha i rejestracja jest od 11 ja dzwoniłam do nich od 9 i mnie szlak trafiał że nikt nie odbierano to kochana teraz wisisz mi 250 zł bo jutro tam dzwonię a zdjęcia jakiej jakości?? ładnie widać?? a płytka to z filmem tak?? ja też chcę!! już teraz natychmiast!!
reklama
Hahahhahahha zdjęcia nadwyraz ładne bo te co widziałam na stronce niezbyt mi się widziały filmik ma 16 minut i tez ładny bo własnie skończyłam oglądac jutro Ci wkleję jak to wygląda aha i rejestracja jest od 11 ja dzwoniłam do nich od 9 i mnie szlak trafiał że nikt nie odbiera
hehe to dobrze, że mi mówisz, inaczej i mnie by szlag trafiał a mam malusia prośbę - mogłabyś mi wysłać filmik na maila? czy to zbyt osobiste? a i jeszcze jedno - tam jest napisane że 3d jest do 17 albo od 26 tygodnia, a ty jesteś w 23, więc jak to??