reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

_______█████████
_____███▓▓██████▓▓██
___█▓▓█████▓███▓▓███
__██▓█_██_██▓█ ██▓▓███
_█▓██__██_███__█▓█__█▓█
_███___ █___ ██___██_ ████
████___█_____█____ █__█__ █
█__██_________█________█__█
█__█___██________██___ █__█
█__█__██◒█_____██◒█__█__█
█__█__███_______████__█_ █
█__█_________█♥█__________█
_█__█___________________███
__███_______█_____█______█
______█_______████______█
______██_____________ ██
________███____████
--------$$$$$$$$$$$$s
------$$$$$_$$$$$$_$$s
-----$$$_$$$__$$$$$$$$s
----$$$$_$$$$$$$$$$$$$s
---$$$__$$$$$$$$$$$$$$$
--s$$$$__$$$$_$$$$$__$$s
-s$$$$$$_____________ $$
-$$$_$$_$$s__________ $$
-$$_$$$$_$$__________ $$
--$$$$$_$$____________$$
---$$_$$_________$$$__$$
------------$$_______$$__$
-------------$$_______$__$$
-------$$$$$$$____$$___$$$$$
--$$$$______$$$_$$________$$s
-$$___________$$$$__________$s
$$_____________s$$s_________$$
--$$__________s$$__s$$$$$$$$s
-----$$$$$$$$$$s Synuś będzie Synuś

reklama
nie wiem jak to wygląda w tym tygodniu, sprawdź i powiedz co wyszło: Waga płodu - kalkulatory_artykul ale jak lekarz mówi, że ok to chyba ok?:-)
Hmmm mi wychodzi, że powinna mieć 530 gram a ma 689 :eek: Ale lekarz stwierdził, że wszystko jest świetnie więc chyba nie będę więcej takich rzeczy oglądała bo się zacznę schizować :-p

to żeś się rozgadała na dobre ;-)

a czemu milczysz?:-(

why?

jakoś cos nastroju nie mam...zreszta napisze cos i znowu bedzie dosadnie itp

No i kto Ci broni kobito? Przeca my wiemy, ze ty szajbus jesteś :-D

Rechot - widzisz wszystko dobrze . A wiesz co mnie cieszy -to ze maly ma 630g , ze sisior mu nie odpadl ale najbardziej mnie cieszy ze ...........................................................................................
zostaniesz tesciowka mojej Milusi - mam nadzieje ze bedziesz dobra tesciowka

A te wasze dzieci to widzę, ze juz pochajtane wszystkie i nie maja nic do powiedzenia ;-):-D

Wasze kciuki się przydały Maleństwo jest zdrowiutkie :)
I będzie to CÓRECZKA :)))))))) :-):-):-):-):-):-)

Gratuluję serdecznie!

a nie sadzicie ze te 630g to przegiecie???????????????

Rechotku mi dziś wyważyli 689 gram :-D

Nie sądzę, że to dużo, ale nie powiem, żeby to było mało

no ja tak wlaśnie mam nadzieje że te 50g to odchodzi na wage fisiora

Kurde....a jak to wam wyważyli? Kurde... ja bym chciała wiedzieć ile Filip waży! Kurde... Kurde no...

Gwiazdki wróciłam do Was :-)

Majsii Gratuluje zdrowej córeczki. Super ze dałaś znać. teraz odpoczywaj, ale jutro sie nie wymigasz i musisz szczegółowo opowiedziec co i jak ;-).
Rechotku masz bombową kolezanke. popłakałam sie ze śmiechu jak to czytałam
Tygrynko dasz radę ;) na pewno. A jakby co to masz nas.
Dziekuję :* opiszę opiszę jak to wyglądało i gdzie byłam bo z całą ręką na sercu mogę ich polecić więc te które są z Poznania może skorzystają :)

no ja tak wlaśnie mam nadzieje że te 50g to odchodzi na wage fisiora

Hmmm mi wychodzi, że powinna mieć 530 gram a ma 689 :eek: Ale lekarz stwierdził, że wszystko jest świetnie więc chyba nie będę więcej takich rzeczy oglądała bo się zacznę schizować :-p
Ta waga zawsze ma jakiś margines błędu - u mnie 1,5 tygodnia temu dla 380g to było +/- 60g- a to duuużo. Te dane są czysto orientacyjne więc nie ma się co martwić niepotrzebnie.

reklama

no dokładnie... chociaż wyliczałam datę zapłodnienia i mi podało jedną datę, zerknęłam do kalendarza a tam nic, ale dwa dni później mam zaznaczone, że..ekhm...dwa razy się bawiliśmy:zawstydzona/y::-D

Dziekuję :* opiszę opiszę jak to wyglądało i gdzie byłam bo z całą ręką na sercu mogę ich polecić więc te które są z Poznania może skorzystają :)

a opowiedz kochana opowiedz, ze wszystkimi szczegółami!!!

Do góry