a czemu milczysz?:-(
jakoś cos nastroju nie mam...zreszta napisze cos i znowu bedzie dosadnie itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czemu milczysz?:-(
Co sie z toba dzieje martwimy sie , masz nas juz dosc czy jak???wszystko ok.
jakoś cos nastroju nie mam...zreszta napisze cos i znowu bedzie dosadnie itp
Rechot - widzisz wszystko dobrze . A wiesz co mnie cieszy -to ze maly ma 630g , ze sisior mu nie odpadl ale najbardziej mnie cieszy ze ...........................................................................................troche odespałam to moge opowiadać....
po wielkim dziś stresie wróciłam od tego profesora z Łodzi....co miał mi geenetyczne połówkowe USG zrobić, faktycznie sprzet ma supr posprawdzał wszytko i nasza kruszynka jest zdrowa...jak narazie wszytko idzie ok jak na 22tc i 3 dzień waży około 630g mi sie wydaje zajebiaszczo duzo ale Pan profesor mówił że looz ujdzie....wiec staram się nie martwić....tętno płodu 155 no i fifolek mu na szczeście przez te 3 tyg nie odpadł