reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

jejku już sobie to wyobrażam - ślicznie!! chociaż jak wyobrażę sobie łapki maleństwa umazane czekoladą ups:sorry::sorry:
Hihihihi Tygrynka :)) Wszystko łatwo czyszczalne :)))

ja też się niecierpliwię razem z Tobą
Normalnie drepcze w miejscu - Kocur się tylko uśmiecha...

Kasia5110 - Witaj :)) jeśli potrzebujesz pomocy przy suwaczku to pisz lub zajrzyj tu:https://www.babyboom.pl/forum/luty-2010-f298/jak-wstawic-suwaczek-28701/

reklama
no fakt, skóra:tak: my w przyszłości myślimy o skórzanym wypoczynku, bo na razie zeżre nas kupno mieszkania i remont:-D ale ja odmóżdżona jestem, z czego ja się głupia cieszę??:szok:
HAhahaha :D Wypoczynek akurat będzie z materiału - ale materiał też łatwo czyszczalny jakoś tam impregnowany - drogi :-:)-( no ale to nie na raz... więc nie szkoda nam...

Jak to z czego się cieszysz - z perspektywy swojego ślicznego przytulnego M. :)0

oj cieszyć się będę jak po wszzystkim się wprowadzimy i nadal będziemy mieć na chleb:-D to mieszkanko nie jest moim super wymarzonym (metraż nie jest zły - 48m, ale pokoje są prostokątne i malusia łazienka:-() i remont na początku będzie podstawowy (okna, ściany, podłogi i łazienka), meble nasze, a więc mały misz-masz... w sumie nie ma co się skarżyć, w końcu będziemy na swoim, a nie na wynajmowanym i z czasem będziemy robić kuchnie, kupować meble już konkretne... ale chciałabym od razu:-D

reklama
Do góry