reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Rechot - widzisz wszystko dobrze . A wiesz co mnie cieszy -to ze maly ma 630g , ze sisior mu nie odpadl ale najbardziej mnie cieszy ze ...........................................................................................
zostaniesz tesciowka mojej Milusi - mam nadzieje ze bedziesz dobra tesciowka

JAKĄ NADZIEJĘ...JAK WE WSZYTKIM NAJLEPSZĄ

reklama
Cześć Kochane :)
Dentyste przeżyłam cudem :-p
A Wasze kciuki się przydały Maleństwo jest zdrowiutkie :)
I będzie to CÓRECZKA :)))))))) :-):-):-):-):-):-):-)
a teraz zmykam spać bo po całym dniu padam na ryjek milusich senków Lodóweczki :)

jedna z moich kumpel rozwaliła mnie dziś na drobne tak że normalnie padłam na cycki.... dzwoni do mnie zeby wypytac co i jak tam w klinice...no to jej mówie że to, że tamto że sro.....i sie mnie zapytała- i co chłopak czy dziewczyna ....a ja mówię że chłopak < a to laska co się rozwiodła i miała straszne przejścia z hu...em mężem, taki dekiel ze szok> ....słysze cisza w słuchawce....ja na to halo żyjesz.....a ona na to - jo żyje ale się zmartwiłam że na swiat przyjdzie kolejny skur....synek.-...ale powiedziala to z takim zmartwieniem i satyrą w głosie że z jej ust jak to padło to tak się smiałam że myślałam że pęknę....za chwilkę dodała....a juz myślałam że to dziadostwo naturalnie da się genetycznie wytępić a tu hu.... .....byłam rozwalona.....

jedna z moich kumpel rozwaliła mnie dziś na drobne tak że normalnie padłam na cycki.... dzwoni do mnie zeby wypytac co i jak tam w klinice...no to jej mówie że to, że tamto że sro.....i sie mnie zapytała- i co chłopak czy dziewczyna ....a ja mówię że chłopak < a to laska co się rozwiodła i miała straszne przejścia z hu...em mężem, taki dekiel ze szok> ....słysze cisza w słuchawce....ja na to halo żyjesz.....a ona na to - jo żyje ale się zmartwiłam że na swiat przyjdzie kolejny skur....synek.-...ale powiedziala to z takim zmartwieniem i satyrą w głosie że z jej ust jak to padło to tak się smiałam że myślałam że pęknę....za chwilkę dodała....a juz myślałam że to dziadostwo naturalnie da się genetycznie wytępić a tu hu.... .....byłam rozwalona.....
buhaaaaaa.... powinnas jej strzekic focha za ten tekst

reklama
Do góry