reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Cześć Kochane :)
Dentyste przeżyłam cudem :-p
A Wasze kciuki się przydały Maleństwo jest zdrowiutkie :)
I będzie to CÓRECZKA :)))))))) :-):-):-):-):-):-):-)
a teraz zmykam spać bo po całym dniu padam na ryjek milusich senków Lodóweczki :)

Majsii no czekałyśmy na wieści!!! a za to jakie fajne dostałyśmy:tak::-D gratuluję zdrowej dziewuszki:tak::tak:

jedna z moich kumpel rozwaliła mnie dziś na drobne tak że normalnie padłam na cycki

heheh no nieźle, ale nasi synkowie będą super extra debeściarscy i w ogóle naj naj:-D:-D:-D

reklama
a tak szczerze to bardzo chciałabym wychować synka na super faceta...i juz wiem że będę chować go i wychowywać nie tak żeby był grzecznym dzieckiem....ale żeby był dobrym człowiekiem i wzorowym mężem ...nie mylić z ciotą pantoflarzem i maminsynkiem

siet mąż mi zasnął na kanapie w salonie z kompem na kolanach, ja muszę jutro o 9 wstać (nie śmiejcie się, dla mnie to wyczyn przy moim wstawaniu ok11!!), mam napisane 7 stron, powinnam tak jeszcze ze 3 napisać z I rozdziału, a plecy tak bolą, że już nawet przestałam je czuć:szok: jak ja przeżyję następne 2 tygodnie to naprawdę nie wiem:no:

no to wlasnie taka laska co ma czarne satyry zawsze....he he he powaliła mnie.....zreszta jakbym była na jej miejscu chyba bym z tasakiem chodziła po mieście i fifole facetom ucinała, kazdemu jak wejdzie pod rękę.....
Rza sie spazyla i teraz ciezko ... Amoj jeszcze nie wrocil ale lada chwila powinien byc - siedze sama jak kolek w domu . Dobrze nich zarabia na coreczke ...

siet mąż mi zasnął na kanapie w salonie z kompem na kolanach, ja muszę jutro o 9 wstać (nie śmiejcie się, dla mnie to wyczyn przy moim wstawaniu ok11!!), mam napisane 7 stron, powinnam tak jeszcze ze 3 napisać z I rozdziału, a plecy tak bolą, że już nawet przestałam je czuć:szok: jak ja przeżyję następne 2 tygodnie to naprawdę nie wiem:no:

gorace współczucia....

a tak szczerze to bardzo chciałabym wychować synka na super faceta...i juz wiem że będę chować go i wychowywać nie tak żeby był grzecznym dzieckiem....ale żeby był dobrym człowiekiem i wzorowym mężem ...nie mylić z ciotą pantoflarzem i maminsynkiem

no dokładnie, ja już zakładam że mój będzie łobuzował, ale będzie sympatyczny:-D a tatuś straszy, że będzie surowym ojcem, będzie go zamykał w ciemnym pomieszczeniu i rzucał surowe mięso - chyba mu się z dzikim zwierzem pomyliło:szok: na bank popełnię sto tysięcy błędów, ale chciałabym go wychować "na luzie", bez ciśnienia, że to tamto...

Pomozecie -POMOZEMY- jak cos to wal

reklama
Do góry