reklama
Kochana ja jestem prawnikiem, a pracuje w sądzie rejonowym w wydziale gospodarczym z seksja upadlosciowa...stad moje zaciekawienie slowem upadlosc ;-) nie wiem czy bede w stanie cos pomoc(patrzac na ogolny zarys pracy to raczej watpie ) ale w razie czego daj znac postaram sie cos doradzic
no fakt, ja bardziej socjologicznie do sprawy podchodzę, ale jakbym utknęła na rozdziale o upadłości to mogę pytać?? bo trochę nie łapię co i jak
Milena super wieści
Anyolka a mniej więcej jakie masz urządzonko i za ile? bo ja się przymierzam do kupna i nie wiem czy to faktycznie działa... a tanie nie jest...
Znam już od 16 tyg. będzie Igorek :-) Może Milenki mają dziś słabszy dzień :-) bo mi tak krew z nosa leciała że mi się ręką ruszyć nie chciało. A jakimi zdrobnieniami będziesz jeszcze mówić do Milenki?
mi się podoba Mila i Milusia i Miłka
Wlasnie mialam ci napisac ze masz ladne imie ale nie chcialam lukrowac , a co do zdrobnien to Ty mozesz mi cos podpowiedziecZnam już od 16 tyg. będzie Igorek :-) Może Milenki mają dziś słabszy dzień :-) bo mi tak krew z nosa leciała że mi się ręką ruszyć nie chciało. A jakimi zdrobnieniami będziesz jeszcze mówić do Milenki?
Milejdi hihihi-mnie sie podoba Milusia . Ide wstawic te szarlotkeJa lubię jak nadal mówi się do mnie Milenka :-) ale np mój tata mówi Lusia a wzięło się od Milusia. mówiono też do mnie Mila, Milucha a złośliwe koleżanki Milejdi.
reklama
GGosia- a pracujesz w zawodzie? czym sie zajmujesz?
Tygrynko- jesli bedziesz potrzebowala pomocy-pytaj smialo- jesli tylko bede umiala jakkolwiek doradzic to nie ma problemu
Tak w zawodzie - w dziale prawnym wyższej uczelni