reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Znam już od 16 tyg. będzie Igorek :-) Może Milenki mają dziś słabszy dzień :-) bo mi tak krew z nosa leciała że mi się ręką ruszyć nie chciało. A jakimi zdrobnieniami będziesz jeszcze mówić do Milenki?

Kochana ja jestem prawnikiem, a pracuje w sądzie rejonowym w wydziale gospodarczym z seksja upadlosciowa...stad moje zaciekawienie slowem upadlosc ;-) nie wiem czy bede w stanie cos pomoc(patrzac na ogolny zarys pracy to raczej watpie ;)) ale w razie czego daj znac :) postaram sie cos doradzic :)

no fakt, ja bardziej socjologicznie do sprawy podchodzę, ale jakbym utknęła na rozdziale o upadłości to mogę pytać?? bo trochę nie łapię co i jak:zawstydzona/y:

Milena super wieści:tak:

Anyolka a mniej więcej jakie masz urządzonko i za ile? bo ja się przymierzam do kupna i nie wiem czy to faktycznie działa... a tanie nie jest...

GGosia- a pracujesz w zawodzie? czym sie zajmujesz?

Tygrynko- jesli bedziesz potrzebowala pomocy-pytaj smialo- jesli tylko bede umiala jakkolwiek doradzic to nie ma problemu :)

Znam już od 16 tyg. będzie Igorek :-) Może Milenki mają dziś słabszy dzień :-) bo mi tak krew z nosa leciała że mi się ręką ruszyć nie chciało. A jakimi zdrobnieniami będziesz jeszcze mówić do Milenki?
Wlasnie mialam ci napisac ze masz ladne imie ale nie chcialam lukrowac , a co do zdrobnien to Ty mozesz mi cos podpowiedziec

Ja lubię jak nadal mówi się do mnie Milenka :-) ale np mój tata mówi Lusia a wzięło się od Milusia. mówiono też do mnie Mila, Milucha :szok: a złośliwe koleżanki Milejdi.

reklama
Do góry