reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Będę chyba musiała informacje zdobywać systematycznie ,bo przebrnąć przez wątek to se chyba ne da :szok:

pytaj kochana pytaj, ja dotarłam tu ok 300 strony i parę dni nadrabiałam, więc nie chcę myśleć ile Ty musiałabyś siedzieć:szok::szok::szok: a i tak czasem zapominam kto co dlaczego, więc się nie przejmuj tylko pytaj, tutaj każda lubi pisać o sobie:-D:-D:-D ale co najlepsze to i czyta inne, żeby nie było:-p

Witam.
Można się dołączyć ? Co prawda ilość strony jakie wyprodukowałyście drogie Lutóweczki mocno mnie przytłacza ale może uda się jakoś wciągnąć.
Chciałam dodać jakieś suwaczki ale jeszcze nie bardzo wiem jak

Witamy kolelną Lutóweczkę. Zapraszamy :happy:

Myszka ja mam 27 lat i to wcale nie jest późno. Każdej z nas przecież inaczej się życie układa- ja np. starałam się o dzidzię 3 lata i nic... potem (w zeszłym roku) udało się, ale straciłam (PCPM). Więc uszka do góry to nie powód do smutku tylko do radości w końcu będziemy mamusiami :) A co do pisania to spoko jeszcze Cię wymaglujemy :p hihih

Ja też z mężem jestem 9 lat (4 lata mężatka a 5 lat wspólnego mieszkania) i też mam dwa psy (yorki) a Ty jakie masz pieski?

I może dodam też parę słów o sobie, bo na forum zalogowałam się dopiero parę dni temu ;-)

Na i mię mi Natalia. Mam 26 lat.
To moja pierwsza ciąża. Udało się za pierwszym podejściem. A właściwie to udało się wpaść.
Jestem w szczęśliwym związku od 4-ech lat, ale nie jesteśmy jeszcze małżeństwem.
Ze zwierząt to mam tylko pluszowego psa na kanapie :rofl2:

A w ogóle jest tu ktoś z Małopolski ? Będę chyba musiała informacje zdobywać systematycznie ,bo przebrnąć przez wątek to se chyba ne da :szok:

To i ja się dołączę do pytania, ale nieco zmodyfikuję:
Przyznać się, które są z Dolnego Śląska? :-)

Dziewczyny, mam totalnego lenia, nic mi się nie chce robić tylko jeść od czasu do czasu (ale poszaleć nie mogę za bardzo z jedzonkiem, niestety). Kto wygoni ode mnie lub przygarnie tego lenia??? A w dodatku dom i dziecko na mojej głowie, bo mąż wybył w delegację.

Cześć pipencje!
Najpierw wam powiem, że dziś rano obudziłam się z mokrym cyckiem :szok::szok:

Kupiłam sobie parówki i zjadłam na spółkę z psem :-D

Wózior dziś dojechał i zdjęcia wrzuciłam w "zakupach dla maluszka".
Poleciała mi siara!

a ja nie miałam robionego na początku ciąży:eek: w ogóle ta moja gin. jakaś opóźniona jest z badaniami i oszczędna w badaniach. Od początku ciąży miałam 2 usg, 1 badanie krwi, moczu i 1 cytologię i określenie grupy krwi i na przeciwciała, ale nie będę narzekać jak jest ok z dzidziem to nie będę tu miaułczeć:-p

W UK, to jest normalka. 2 USG, jedno lub dwa badania krwi, "0" badanka ginekologicznego i ciąża jakoś mija ;-)

Idę robić fasolkę po bretońsku :-p

reklama
Czarna -Ania witamyw gronie lodowek zycze przyjemnej ciazy i nie uciekaj od nas jak juz jestes z nami im wiecej nas tym lepiej- masz ladne psiaki
Siuniab- to dla ciebie fajnie ze juz wrocilas
Ggosia-a ja mam juz 30 lat
000203F2.gif
i sie straaaaasssznie boje

Do góry