reklama
ja też się cieszę, bo bardzo mi Was brakowało
Anka, chyba większość z nas ma pietra, ale myślę, że nie ma co panikować. Wszystkie kobity dają radę to my też damy- w końcu jesteśmy Turbodymolodówki
Eeee ale świnia jestem, pytam o imię a sama się nie przedstawiłam ;P Mienia Zawód Kasia
Eeee ale świnia jestem, pytam o imię a sama się nie przedstawiłam ;P Mienia Zawód Kasia
Tygrynka to się nie zazdrości tylko trzeba to zmienić ;-)
oj chciałabym kochana, chciałabym, ale najpierw mój brat miał alergię na sierść, potem mieszkałam z dziadkami, co od razu wykluczało wszystkie zwierzaki oprócz rybek, potem zamieszkałam ze swoim facetem, z którym staraliśmy się o dziecko i już już mieliśmy kupić kota (jako że zwierz bardziej "samodzielny" a my dużo poza domem lataliśmy), aż nagle mieliśmy w zamian dwie kreseczki
no i teraz z psiakiem poczekamy aż mały będzie miał 2/3 latka, czyli jak będzie ciut bardziej kumaty, bo chcemy szczeniaka, a nie dam rady zajmować się i wychowywać dwóch szczeniaków zwłaszcza że żadnego (psiego czy człeczego) jeszcze nie wychowałam
jejku gdyby mgr szło mi tak jak pisanie tutaj.... tu jest o niebo ciekawiej a tam przedsiębiorstwa, stosunki pracy, upadlości firm.... brrrrr
Siuniab boskie określenie będzie co ma być teraz już się nie mogę wycofać .
W ogóle rzuciliśmy się trochę na głęboką wodę dziecko , budowa domu i przeprowadzka sierpień/wrzesień 2010, mąż poszedł na 2 studia przymuszony przez pracę - będzie ciężko ale jak to wszystko pokonany to później cała reszta będzie już pestką
W ogóle rzuciliśmy się trochę na głęboką wodę dziecko , budowa domu i przeprowadzka sierpień/wrzesień 2010, mąż poszedł na 2 studia przymuszony przez pracę - będzie ciężko ale jak to wszystko pokonany to później cała reszta będzie już pestką
Siuniab boskie określenie będzie co ma być teraz już się nie mogę wycofać .
dacie radę a faktycznie, jak już będziecie po wszystkim to będziecie nie do pokonania
my przeprowadzamy sie w grudniu... tego roku w dodatku remont chcemy zrobićco przy moim nakazie leżenia i wszystkich dolegliwościach jest praktycznie samobójstwem, ale też myślę o sobie jako Turbodymolodówce więc będzie ok
Pamiętacie dziewczyny, że zmiana czasu nas czeka w weekend - 25 października z 2 na 3????
ooo dobrze że mówisz ja nigdy nie wiem kiedy!!!
Tygrynka powiedziałabym ,że Twoja opcja jest jeszcze bardziej hard niż nasza - no ale jak Ty dasz radę to nam nie będzie wypadać się ugiąć :-)
A w ogóle jest tu ktoś z Małopolski ? Będę chyba musiała informacje zdobywać systematycznie ,bo przebrnąć przez wątek to se chyba ne da
Ja też podziwiam ludzi z pamięcią do dat !!
A w ogóle jest tu ktoś z Małopolski ? Będę chyba musiała informacje zdobywać systematycznie ,bo przebrnąć przez wątek to se chyba ne da
Ja też podziwiam ludzi z pamięcią do dat !!
Ostatnia edycja:
reklama
Tygrynka powiedziałabym ,że Twoja opcja jest jeszcze bardziej hard niż nasza - no ale jak Ty dasz radę to nam nie będzie wypadać się ugiąć :-)
Jak widzisz z lewej ja aktualnie mieszkam w Krakowie.
Dacie radę dziewczyny ze wszystkim, bo Lutówki są the best.