reklama
Mam na imię Anka , oczekujemy pierwszego dziecka - najprawdopodobniej dziewczynki (termin 2 luty). Na razie obstawiamy Madzię lub Majkę ale do porodu jeszcze się może zmienić . Kurcze nie wiem co jeszcze napisać
Tygrynka podziwiam - mnie ciąża całkowicie odmóżdzyła i chyba nic bym teraz mądrego nie napisała. Mam nadzieję ,że Twoje samopoczucie to nic poważnego !
no to witaj Aniu, mam nadzieję, że się zgrasz z nami i będzie Ci się miło pisało, no i że nam nie znikniesz
gratuluję dziewczynki!! ciekawe, masz termin na 2 ja na 10 lutego, a wg suwaczków dzieli nas 5 a nie 8 dni Majka - śliczne imię! możesz jeszcze napisać ile masz lat, czym się zajmujesz i czy jesteście małżeństwem, bo jakoś zawsze o to pytam
a mną się nie przejmuj, mam zagrożoną ciążę, a więc jeszcze nie raz się tutaj naczytasz mojego marudzenia a mgr powinnam oddać w czerwcu, potem lipcu, potem we wrześniu, a teraz mam czas do końca października też jestem odmóżdżona, ale jeszcze mam nadzieję
Kurde blaszka ale brzydula wygląda Wszystko fajnie, ale te włosy... bleeee... Powinni jej długie zostawić, ale wyprostować lepiej by wyglądała ;P
he he he
nooo ale buty to ma mega fajne
nooo ale buty to ma mega fajne
Kurde tylko o obcasach to my se możemy teraz pomarzyć Cholera a dopiero niedawno nauczyłam się w nich chodzić
marga82
Lutóweczka2010
CZR_NA witamy wsrod lutówek zycze spokojnej ciazy i zagladaj jaknajczesciej!!
A tak szczerze myslalam ze brzydula bedzie lepiej wygladała!!!:-)
No bo jak by jej długie włosy zostawili i je ładnie wyprostowali to byłoby super, a tak wygląda jakoś dziwnie
Lat mam 29 więc stosunkowo późno jak na pierwsze dziecko no ale ;-)
Aktualnie siedzę w domu i pielęgnuję lenia. Od ciut ponad 2 lat mam męża z którym jesteśmy razem lat 9 a mieszkamy 8. Mamy 2 psy - kurcze nie wiem co jeszcze
Dziękuję serdecznie za miłe przywitanie
Aktualnie siedzę w domu i pielęgnuję lenia. Od ciut ponad 2 lat mam męża z którym jesteśmy razem lat 9 a mieszkamy 8. Mamy 2 psy - kurcze nie wiem co jeszcze
Dziękuję serdecznie za miłe przywitanie
reklama
To super, widzisz - na rodzinkę jednak można liczyć!!!, Chociaż powiem, że ja w zyciu tego nie używałam (a miałam pożyczony od koleżanki), długo karmiłam piersią w nocy, a póżniej to juz dziecko było za duże na ciepłe jedzenie w nocy (no chyba że w dzień będziesz coś podgrzewać.
Ja napewno będę chociaż 2 razy w tyg , ponieważ chodze zaocznie do szkoły a wtedy maluszkiem bedzie sie zajmować moja mama.