reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ogladam taniec z gwiazdami, raczej leci sobie ja zerkam w lusterko. Była rumba, kurcze uczyłam sie jej 1,5 roku i o zgrozo w tym tańcy nie było ani jednego podstawowego kroku. Masakrycznie sie ogląda jak sie choć troche umie tańczyć
:tak::tak:to samo było z salsą w zeszłym tygodniu...u jednej pary widziałam parę fajnych kroków podstawowych i tyle :tak:

reklama
ja salse uczyłam sie tańczyć tylko rok. Miałam problemu ze znalezieniem kroków.
Brakuje mi teraz standardów, salsy, ruedy. Ehh brakuje mi tańca. juz obiecałam ze po urodzeniu musimy znów chodzić, Jarek tez sie napalil. Najwyzej będziemy malutka zabirać ze sobą na tańce.
teraz był jive i tez patrzyłam jakbym tego w życiu nie tańczyła.

Ja jakoś za parówami nie szaleje ale czasem zjem. Jakbym miała się zastanawiać z czego jest żarcie zrobione to w ogóle głodna bym chodziła. W każdym jedzonku nawet najbardziej ekologicznym i organicznym znajdzie się jakiś syf.

oj widze ze my wszystkie w weekendy odpoczywamy ihihi takze od BB, ja np wtedy mam przy sobie miska wiec to wykorzystuje ihihihih:-p wy pewnie tez co?????? w wyrach sie zakopały by sie potulić hihihihihiih:-D

oj widze ze my wszystkie w weekendy odpoczywamy ihihi takze od BB, ja np wtedy mam przy sobie miska wiec to wykorzystuje ihihihih:-p wy pewnie tez co?????? w wyrach sie zakopały by sie potulić hihihihihiih:-D

Fajnie wam! Mój A. w pracy jeszce od 7 do 21. Pracujemy w tym samym szpitalu, alena różnych oddziałach więc zmiany też mamy b. różne :sorry::wściekła/y:Ale jeszczetydzień i mamy wspólny urlop więc sobie poleniu****emy razem.:-p W sumie do macierzyńskiego 8 tyg.:cool2:

Mi tez ostatnio leciala ale nie ciurkiem... zdenerwowalam sie czyms bardzo i poplakalam, poszlam do lazienki sie wysmarkac, patrze a tam krew...

a dodam,ze ja rzadko mialam takie problemy, ostatni raz mi chyba leciala z 7 albo 8 lat temu..

ale ponoc w ciazy to normalne,poniewaz serce pompuje prawei 2 razy wiecej krwi niz normalnie... wiec chyba nie masz sie czym martwic.

:sorry:

reklama
Do góry