reklama
Tygrynko pierszy raz słyszę żeby nie można było podwędzanej szynki. Nie powinno sie jeśc np ryb wędzonych na zimno, ale szynke po wędzeniu sie gotuje wiec moim zdaniem mozna.
ja sie ojadłam chałki z dzemem brzoskwiniowym- robionym przez mame wiec prawie bezcukrowym. pycha. Ta moja bestia- mąz będzie do 24 w robocie. Wiec do tego czasu sama.
upiekłam na jutro kawałek szynki wieprzowej z ziołami- będe miała na kanapke dla męza, bo on nie przepada za wędlinami. Jutro kupie moze jakis schab, wyciagnę to mieso które mam zamrozone- zmiele i zrobię roladę ze schabu. Mój uwielbia tą roladę na zimno, a jeszcze bardziej jak robie z taka otoczka galaretkową.
zaraz siadam i wciągam sie w seriale. moze zanę na nich.
jejku Anisen ale Twój facet ma z Tobą dobrze!! co czytam Twój wpis to jakieś smakołyki robisz, mniami!!
a ja nigdy się jeszcze do sushi nie przekonałam, ale nadal mam zamiar
śpijcie dobrze dziewczynki, dobranoc!!
Czesc Sloneczka, ja tylko na chwile z goscinnego kompa...
Probowalam sama to rozcwiczac (rehabiliacje dostalam dopiero po kilku tygodniach) ale tylko bol sie pogarszal. Na szczescie pozniej wszystko przeszlo samo z siebie. Bardzos ie oszczedzalam. Mam tez specjaly pas do odciazania kregoslupa i nosze go w dzien przy wiekszym wysilu. No i cwiczenia. Ale nie bardzo wiem czy u Ciebie beda wskazane. KOniecznie skonsultuj z lekarzem!
Aha i wanna na przemian z pysznicem. Moglam siedziec calymi dniami w wodzie.
Pozdrawiam goraco i bigene spac..
MIalam to samo przez 5 tygodni, tajk jak piszesz nawet lezec nie bylo moza, ani schylic sie a o podnoszeniu czegokolwiek to juz nie bylo mowy.leżę, ale tak mnie boli krzyż/posladek (nie wiem sama dokładnie co to jest), że nawet jak się przewracam z boku na bok to wyrywa mi się na głos "AUUU", na razie tylko masażyk mi pomaga, ale tylko na chwilę:-( w ogóle beznadziejny dzień, czekam na rano, bo wtedy mam zawsze największe plamienia...
Probowalam sama to rozcwiczac (rehabiliacje dostalam dopiero po kilku tygodniach) ale tylko bol sie pogarszal. Na szczescie pozniej wszystko przeszlo samo z siebie. Bardzos ie oszczedzalam. Mam tez specjaly pas do odciazania kregoslupa i nosze go w dzien przy wiekszym wysilu. No i cwiczenia. Ale nie bardzo wiem czy u Ciebie beda wskazane. KOniecznie skonsultuj z lekarzem!
Aha i wanna na przemian z pysznicem. Moglam siedziec calymi dniami w wodzie.
Pozdrawiam goraco i bigene spac..
Witam porannie ! Jade na te badania co w piątek nie doszły do skutku ... Przy okazji namówiłam Kocura na wizyte w komisie dziecięcym , w celu obczajenia wózków . A i pochwale się że wczoraj załatwiłam sobie za friko wanienke i przewijak oraz troche ciuszków dla maluszka No i oczywiscie a propos wczorajszych ekscesów z Kocurem , to jak zwykle nie umiem sie na niego długo gniewać ... I wieczór został już zakończony pozytywnie Trzymajcie kciuki żebym nie padła na pobieraniu krwi !!!
Witam porannie ! Jade na te badania co w piątek nie doszły do skutku ... Przy okazji namówiłam Kocura na wizyte w komisie dziecięcym , w celu obczajenia wózków . A i pochwale się że wczoraj załatwiłam sobie za friko wanienke i przewijak oraz troche ciuszków dla maluszka No i oczywiscie a propos wczorajszych ekscesów z Kocurem , to jak zwykle nie umiem sie na niego długo gniewać ... I wieczór został już zakończony pozytywnie Trzymajcie kciuki żebym nie padła na pobieraniu krwi !!!
:-)buziaki xxx
Cześć Śnieżynki
Znachorko same dobre wieści od Ciebie z samego rana, bardzo się cieszę, życzę powodzenia na badaniach - żeby wyszło wszystko dobrze.
kingusia1991
Fanka BB :)
Hej lutóweczki :-)
A ja siedzę uszykowana :-);-) i "gotowa do boju" hahaha żeby maluch pokazał co ma między nóżkami, bo jak nie to się obrażę na dzidzie ma być dziś grzeczna.. !
Od 6 godziny nie śpię i czuję się nieżywa nie do życia, ale dam radę... na 9 :30 USG :-) muszę wytrwać
A ja siedzę uszykowana :-);-) i "gotowa do boju" hahaha żeby maluch pokazał co ma między nóżkami, bo jak nie to się obrażę na dzidzie ma być dziś grzeczna.. !
Od 6 godziny nie śpię i czuję się nieżywa nie do życia, ale dam radę... na 9 :30 USG :-) muszę wytrwać
dzien dobry dziewczynki,
znachorko- ciesze sie, ze w domku juz lepsza atmosfera...trzymam kciuki za badania, badz dzielna
kingusia- trzymam kciuki za Twoja wizyte i za Twoje malenstwo, zeby juz nie bylo takie wstydliwe i sie ujawnilo ))
u mnie ranek byl nerwowy...wstalam do toalety, a tam znowu niemila niespodzianka...znowu plamienie...ale tym razem wydzielina tylko bardzo delikatnie zabarwiona na brazowo..nawet nie czerwono...ale i tak sie zdenerwowalam teraz leze...ale bede musiala dzis jechac po L4 do lewkarza i do pracy....
znachorko- ciesze sie, ze w domku juz lepsza atmosfera...trzymam kciuki za badania, badz dzielna
kingusia- trzymam kciuki za Twoja wizyte i za Twoje malenstwo, zeby juz nie bylo takie wstydliwe i sie ujawnilo ))
u mnie ranek byl nerwowy...wstalam do toalety, a tam znowu niemila niespodzianka...znowu plamienie...ale tym razem wydzielina tylko bardzo delikatnie zabarwiona na brazowo..nawet nie czerwono...ale i tak sie zdenerwowalam teraz leze...ale bede musiala dzis jechac po L4 do lewkarza i do pracy....
reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
kalina82 oby to nic poważnego.. lepiej leż i wypoczywaj, dbaj o siebie
dzięki, dzięki, oby moja dzidzia się nie wstydziła i nie wywinęła numeru i nie pokazała co tam ma, bo mamusia będzie zła i wkurzona hehe
dzięki, dzięki, oby moja dzidzia się nie wstydziła i nie wywinęła numeru i nie pokazała co tam ma, bo mamusia będzie zła i wkurzona hehe