reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Witam Was dziewczyny :-):-D
smile_jump.gif

Jutro na 9:30 USG , 3majcie kciukasy :tak::-D żeby dzidziol się nie zawstydził i pokazał Nam co tam ma noo :-pniecierpliwa jestem hehe ...
Chociaż trzy razy już mi się śniło, że urodzę chłopca :cool: więc może być na odwrót jak to w snach bywa :eek: hehe ... no zobaczymy jak to będzie :-D

Miłej niedzieli Wam życzę i brzucholkom
beauty_lips.gif
sun.gif
Będę trzymać kciuki:tak::-) ja też mam jutro wizytę u gin. mam nadzieję że będzie i nie będę na wracać z drugiego końca miasta z kwitkiem:sorry:

cholender wszystkiego się dopatrzy! :-p
A nieprawda, bo NAJPIERW Was przeczytałam a następnie weszłam na NK:tak:

ale nic nie napisałaś:wściekła/y::-p

Leon się tak do Was wszystkich pięknie uśmiecha, coby wam było ciut lepiej z humorkami. Czekam na wieści z porodówki od mojej kumpelki.

Teścik pamiętam robiłam w dzień ojca i z A. się oboje popłakaliśmy jak bobery, bo przecież we wrześniu mieliśmy mieć in-vitro, a tu taka niespodzianka po 3,5 roku starań!

Pandorka cieszę się, że mieliście taką fajna niespodziankę i to jeszcze w dzień ojca:tak: my się staralismy dopiero 10 miesięcy ale i tak mieliśmy już umówioną wizytę w sprawie płodności, a tu proszę:tak:
a piesio słodki!!!:tak:

hej, dziewczynki:) ja tylko na moment, bo dorwałam się do internetu u mojej siostry (w naszym nowym mieszkanku nadal brak połączenia ze światem:wściekła/y:). Mam nadzieję, że mnie pamiętacie jeszcze, chociaż pojawiłam się tydzień temu i to na krótko... Kurcze, no. ObiecujęnadgonićWasze rozmówki, jak tylko podlączą mi kabel:-)
pozdrawiam, buziaki!!! i uciekam....

aninaka to gdzie Ty teraz mieszkasz?
ja się zastanawiam co będzie w stycnziu jak nie będę miała netu w nowym mieszkaniu... chyba załatwię go już w grudniu:tak:

tylko ze ja z dwie skibki zdazylam zjesc i nie wiem czy teraz mi to zaszkodzi:-:)-:)-( jak myślicie buuuuuuuuuuuuuuu

Kasiu nie denerwuj się nic Ci nie będzie!! musiałabyś wszamać cały chleb porzadnie zielony a i wtedy może by się skończyło tylko wielkim posiedzeniem i bólem brzucha, więc głowa do góry, wypij gorzką herbatę miętową (możemy w ciąży nie?) jakby Cię brzuszek bolał:tak:

ja wstałam po raz drugi tego dnia i jestem pięknie wyspana:tak: teraz hop do łazienki i ogarnięcie chałupki bo zaraz wpadną "szwagrowie" z 2 miesięczną córeczką:tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a niech to dunder szalony świśnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dobry humor diabli wzięli, jestem wkurzona na maksa, mam dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu pojawiały się plamki krwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co prawda na razie małe i malo, ale są i to czyściutkie czerwone, jak ja nienawidzę swojej macicy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Synkowi maleją szanse na rodzeństwo, bo ciąża będzie mi się kojarzyła tylko z nerwami i strachem:-:)-:)-( aj nawet nie chce mi się już nic pisać, zmykam lepiej stąd, miłego dnia dziewczynki!

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a niech to dunder szalony świśnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dobry humor diabli wzięli, jestem wkurzona na maksa, mam dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znowu pojawiały się plamki krwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co prawda na razie małe i malo, ale są i to czyściutkie czerwone, jak ja nienawidzę swojej macicy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Synkowi maleją szanse na rodzeństwo, bo ciąża będzie mi się kojarzyła tylko z nerwami i strachem:-:)-:)-( aj nawet nie chce mi się już nic pisać, zmykam lepiej stąd, miłego dnia dziewczynki!

uciekaj lezec.....

reklama
Hej Kochane :)
Jak niedziela mija?
Ka od rana chodze nabuzowana jak nie wiem co w sumie bez powodu :eek: :wściekła/y:
Zjadłam już obiadek i jak zwykle brak planów na resztę dnia :-p
Niech już będzie juuuuuutro.......
Tygrynka do łózia i sie nie wściekaj tylko wypoczywaj :)

Do góry