reklama
Cudny pokoik!!!:-)
Dzień dobry dziewczynki ja od 8 nie śpię Synuś mnie obudził Kochane Wy też już czujecie tak dosyć wysoko nad pępkiem kopniaki? Ja już czuje pod żołądkiem jak się rusza Co będzie za miesiąc? Miłego dnia Dziewczynki Wam życzę
ja tylko może 2 razy tak miałam i też się zaczęłam zastanawiać jak to możliwe:-)ale najwidoczniej macica już nad pępkiem jest jak dużo robię różnych rzeczy i jestem w ruchu to faktycznie- nie dostrzegam kopniaków tak bardzo, no może czasem. Jak leżę- a wczoraj leżący dzień był - to dyskoteka non stop z 20 min okresami spokoju ale z tego co widzę - Twój suwaczek jest 3 tyg dalej niż mój, więc pewnie u mnie to lekkie początki:-)
Ostatnia edycja:
L
Losek
Gość
HELLLLOOOOOOOO
Co tam u Was Dziewczyny? Mam nadzieję, że wszytsko super i nie ma żadnych złych wiadomośći.
Ja wlasnie siedzę i czekam na M a pózniej jedziemy zobaczyć jeden wózek, który sobie upatrzyłam dla małej...
Moja depresja jesienna a może raczej hormonalna chyba chwilowo mineła , chcoiaż chciałabym aby nie chwilowo bo mimo tragicznej pogody samopoczucie jak na ta pore roku jest nie najgorsze, a Wy jak sie czujecie? Jak Wasze samopoczucie?
Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od mojej kolezanki, ktora dzisiaj na 10 miala jechac do szpitala i rodzic... czekam juz od tygodnia az mi napisze,ze sie zaczelo ale jakos nie moglam sie doczekac i wczoraj mi napisala,ze jedzie dzisiaj na 10 i beda jej chyba wywolywac porod... juz sie boje jej opowiesci, i nie moge sie doczekac kiedy bedzie juz po..
We wtorek idziemy na usg 4d do lekarza w Warszawie , takze dam znac jak to wyszlo i czy warto... chcoiaz ktos mi powiedzial,ze to juz niby pozno na takiego usg ale sama sie przekonam jak pojde.
Poza tym u nas wszytsko ok.. Mała daje czadu mamusi caly czas, nawet teraz jak do Was pisze to widze jak sie caly brzuch rusza... chyba Was pozdrawia!
Aaaa kupiłam już mebleki ale termin wykonania 6 tygodnia także bedę musiała troche poczekać... a przy okazji sie pochwalę jeśli można, zwykłe klasyczne białe:
MUZPONY - meble dla dzieci, mebelki dla niemowląt, zabawki i akcesoria dziecięce * Meble * Zestawy Mebli * Martine - NOWOŚĆ * mebelki, meble,dla dzieci,niemowląt,przewijak,komoda,, łóżeczko białe,tapczanik
No nic , lece troche ogranac mieszkanie... :-)
Buziaki!! i milej niedzieli!
Co tam u Was Dziewczyny? Mam nadzieję, że wszytsko super i nie ma żadnych złych wiadomośći.
Ja wlasnie siedzę i czekam na M a pózniej jedziemy zobaczyć jeden wózek, który sobie upatrzyłam dla małej...
Moja depresja jesienna a może raczej hormonalna chyba chwilowo mineła , chcoiaż chciałabym aby nie chwilowo bo mimo tragicznej pogody samopoczucie jak na ta pore roku jest nie najgorsze, a Wy jak sie czujecie? Jak Wasze samopoczucie?
Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od mojej kolezanki, ktora dzisiaj na 10 miala jechac do szpitala i rodzic... czekam juz od tygodnia az mi napisze,ze sie zaczelo ale jakos nie moglam sie doczekac i wczoraj mi napisala,ze jedzie dzisiaj na 10 i beda jej chyba wywolywac porod... juz sie boje jej opowiesci, i nie moge sie doczekac kiedy bedzie juz po..
We wtorek idziemy na usg 4d do lekarza w Warszawie , takze dam znac jak to wyszlo i czy warto... chcoiaz ktos mi powiedzial,ze to juz niby pozno na takiego usg ale sama sie przekonam jak pojde.
Poza tym u nas wszytsko ok.. Mała daje czadu mamusi caly czas, nawet teraz jak do Was pisze to widze jak sie caly brzuch rusza... chyba Was pozdrawia!
Aaaa kupiłam już mebleki ale termin wykonania 6 tygodnia także bedę musiała troche poczekać... a przy okazji sie pochwalę jeśli można, zwykłe klasyczne białe:
MUZPONY - meble dla dzieci, mebelki dla niemowląt, zabawki i akcesoria dziecięce * Meble * Zestawy Mebli * Martine - NOWOŚĆ * mebelki, meble,dla dzieci,niemowląt,przewijak,komoda,, łóżeczko białe,tapczanik
No nic , lece troche ogranac mieszkanie... :-)
Buziaki!! i milej niedzieli!
kingusia1991
Fanka BB :)
Witam Was dziewczyny :-)
Jutro na 9:30 USG , 3majcie kciukasy żeby dzidziol się nie zawstydził i pokazał Nam co tam ma noo niecierpliwa jestem hehe ...
Chociaż trzy razy już mi się śniło, że urodzę chłopca więc może być na odwrót jak to w snach bywa hehe ... no zobaczymy jak to będzie
Miłej niedzieli Wam życzę i brzucholkom
Jutro na 9:30 USG , 3majcie kciukasy żeby dzidziol się nie zawstydził i pokazał Nam co tam ma noo niecierpliwa jestem hehe ...
Chociaż trzy razy już mi się śniło, że urodzę chłopca więc może być na odwrót jak to w snach bywa hehe ... no zobaczymy jak to będzie
kaasiorek84
hej a ja spałam do 10 z Maćkiem jeszcze latamy w piżamach, kurdeeeee przestraszyłam sie bo jedzac chlebek na sniadanie zauważyłam że na skórce zrobiła sie pleśń ale taka delikatna, zaczela sie robić, czyli frajer w sklepie sprzedał nam wczoraj cieply stary chlebek musiał go podgrzac i sciemnial ze swiezy:---( tylko ze ja z dwie skibki zdazylam zjesc i nie wiem czy teraz mi to zaszkodzi:---( jak myślicie buuuuuuuuuuuuuuu
kaasiorek84
Pandorko śliczny pokoik;-);-);-) a za Ciebie Kinia będziemy trzymac kciukensy jutro spox
Cześć dziewczynki,
ja dziś w planach obiadek u mamy - zaraz właśnie uciekam się kąpać...
Siedzę i kombinuję dziś jak urządzić naszą wspólną sypialnię (w sensie naszą i dzidziusia) biorąc pod uwagę że pewnie dłużej niż 1,5-2 lata tam nie pomieszkamy i będziemy musieli zostawić pokoik maluszkowi... Ponieważ mamy tam malusienko miejsca to rzeba dobrze pokombinować...
Pandorko - śliczny ten twój pokoiczek!!
Losek - mebelki mistrz!!! Przepiękne.... będą bielusieńkie?????
ja dziś w planach obiadek u mamy - zaraz właśnie uciekam się kąpać...
Siedzę i kombinuję dziś jak urządzić naszą wspólną sypialnię (w sensie naszą i dzidziusia) biorąc pod uwagę że pewnie dłużej niż 1,5-2 lata tam nie pomieszkamy i będziemy musieli zostawić pokoik maluszkowi... Ponieważ mamy tam malusienko miejsca to rzeba dobrze pokombinować...
Pandorko - śliczny ten twój pokoiczek!!
Losek - mebelki mistrz!!! Przepiękne.... będą bielusieńkie?????
_Pysia_
Mój sprawca właśnei do pracy poszedł ;(a w ogóle mi się spać odechciało, a nie mam co robić (tzn nic co chciałabym robić), mężuś wraca dopiero po 14, goście jakoś wieczorkiem (z małym dzidziorkiem), a w ogóle suwaczek mam na 24 tygodniu hurrrra tylko chyba powinien być na 6 miesiącu, ale co tam, nie będę się z nim kłócić... jejjjj jeszcze tylko 4 miesiące, dam radęa w ogóle to jest chyba najlepszy czas na ciążę, gdyby teraz zaczynały się wakacje to by mnie strzelało, że imprezki, słoneczko, a Ty ociężała, obolała, gorzej wszystko znosisz... jezu zmykam stąd bo jakieś głupie przemyślenia mi się zaczną a Lutóweczki w łóżeczkach ze sprawcami ciąż
Leon się tak do Was wszystkich pięknie uśmiecha, coby wam było ciut lepiej z humorkami. Czekam na wieści z porodówki od mojej kumpelki.
Teścik pamiętam robiłam w dzień ojca i z A. się oboje popłakaliśmy jak bobery, bo przecież we wrześniu mieliśmy mieć in-vitro, a tu taka niespodzianka po 3,5 roku starań!
Genialny ten pies i zajebiste imię . Mój sie Albert nazywal
Mojemu mezowi dzien przed usg się sniło że bedzie chłopak także moze akurta Ci ise sprawidzi. trzymam kciuki żeby się pokazał dzidziorWitam Was dziewczyny :-)
hej a ja spałam do 10 z Maćkiem jeszcze latamy w piżamach, kurdeeeee przestraszyłam sie bo jedzac chlebek na sniadanie zauważyłam że na skórce zrobiła sie pleśń ale taka delikatna, zaczela sie robić, czyli frajer w sklepie sprzedał nam wczoraj cieply stary chlebek musiał go podgrzac i sciemnial ze swiezy:---( tylko ze ja z dwie skibki zdazylam zjesc i nie wiem czy teraz mi to zaszkodzi:---( jak myślicie buuuuuuuuuuuuuuu
może akurat na tych 2ch nie było pleśni...spokojnie kotek nic Ci nie będzie
a tak swoją drogą to poszłabym tam gdzie kupiłaś ten chleb i opierdzieliła czy mu nie wstyd kobiecie w ciąży stary chleb wciskać
a tak swoją drogą to poszłabym tam gdzie kupiłaś ten chleb i opierdzieliła czy mu nie wstyd kobiecie w ciąży stary chleb wciskać
reklama
od sraczki jeszcze żadna ciężarna nie umarła, ja odwaliłam taki numer ostatnio z sokiem pomidorowym nie zauważyłam że na kartoniku przy otworze zrobiła się pleśń i wzięłam parę łyków zanim się kapnełam.....sraczka i po krzyku....