a w ogóle mi się spać odechciało, a nie mam co robić (tzn nic co chciałabym robić), mężuś wraca dopiero po 14, goście jakoś wieczorkiem (z małym dzidziorkiem), a w ogóle suwaczek mam na 24 tygodniu hurrrra tylko chyba powinien być na 6 miesiącu, ale co tam, nie będę się z nim kłócić... jejjjj jeszcze tylko 4 miesiące, dam radęa w ogóle to jest chyba najlepszy czas na ciążę, gdyby teraz zaczynały się wakacje to by mnie strzelało, że imprezki, słoneczko, a Ty ociężała, obolała, gorzej wszystko znosisz... jezu zmykam stąd bo jakieś głupie przemyślenia mi się zaczną a Lutóweczki w łóżeczkach ze sprawcami ciąż
reklama
Dzien dobry wszystkim ktore nie spia i tem ktore sie obudza. Zaczelam nie lubic weekandow- wszystkie chodza wczesnie spac a ja jak ten palec . Ale jutro juz ponoiedzialek juuuuppiii.
Moja Milus dala dzisiaj w nocy popis kiedys sie denerwowalam ze czasaami jej nie czuje , ale dzis dziewczyny ... takiego KOPA zarobilam ze malo sie nie poryczalam - serio ja nie wiem skad te pol kilo zywej wagi ma w sobie tyle sily . Zmykam spac , najadlam sie to ide sie jeszcze poprzytulac
Moja Milus dala dzisiaj w nocy popis kiedys sie denerwowalam ze czasaami jej nie czuje , ale dzis dziewczyny ... takiego KOPA zarobilam ze malo sie nie poryczalam - serio ja nie wiem skad te pol kilo zywej wagi ma w sobie tyle sily . Zmykam spac , najadlam sie to ide sie jeszcze poprzytulac
cholender wszystkiego się dopatrzy!nooo nieładnie Lady Mocca, na nk to byłaś pół godziny temu, a tu nie zajrzałaś, no no siatka szpiegowska pt NK działa
A nieprawda, bo NAJPIERW Was przeczytałam a następnie weszłam na NK
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzień dobry Dziewuszki
My dziś zaszaleliśmy i pospaliśmy do 9;-) Teraz już jemy śniadanko
Popołudniu jedziemy do kumpeli, która ma prawie 7miesięczną córeczkę już nie mogę się doczekać:-)
Buziaczki i miłej niedzieli
My dziś zaszaleliśmy i pospaliśmy do 9;-) Teraz już jemy śniadanko
Popołudniu jedziemy do kumpeli, która ma prawie 7miesięczną córeczkę już nie mogę się doczekać:-)
Buziaczki i miłej niedzieli
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Wstaliśmy na dobre! A. w pracy do 21, a ja z moim psem-pseudoratownikiem w domku. Zjemy drugie sniadanko, wysikamy psa i jedziemy do centrum, bo koniecznie muszę sobie kurtkę kupić ( chyba, że nic nie znajdę), bo ta co mam jest za cieńka (chociaż to bym jakoś przeżyła- ciepła bluza pod spód i jechane), ale najgorsze, że się juz zapiąć w niej nie mogę nawet bez ciepłej bluzy pod spodem. U nas dziś tylko 8 stopni na dworze, więc czas najwyższy na zmianę kurtki.
Życzymy miłego dzionka laski!
Życzymy miłego dzionka laski!
pandorka
Widzicie? Widzicie?
Jestem w szóstym okienku! Siala-lala-lala!
Jestem w szóstym okienku! Siala-lala-lala!
Ostatnia edycja:
Pandorka -tak tak widzimy.... jak szybko ten czas leci...a wydaje się, że niedawno teścik robiłyśmy nonie? Śliczny psiak i pokoik dla synka
Mama Sówka - ale fajnie.... ja spotkałam ostatnio koleżankę, którą poznałam rok temu w szpitalu... tyle że ja byłam na zabiegua ona na podtrzymaniu - ma śliczną córeczkę i to jest piękne w życiu właśnie
Chathamka - spokojnie spokojnie, ja tu zaglądam od czasu do czasu
Tygrynka - aj love ju do bólu
Mama Sówka - ale fajnie.... ja spotkałam ostatnio koleżankę, którą poznałam rok temu w szpitalu... tyle że ja byłam na zabiegua ona na podtrzymaniu - ma śliczną córeczkę i to jest piękne w życiu właśnie
Chathamka - spokojnie spokojnie, ja tu zaglądam od czasu do czasu
Tygrynka - aj love ju do bólu
pandorka
Pandorka -tak tak widzimy.... jak szybko ten czas leci...a wydaje się, że niedawno teścik robiłyśmy nonie? Śliczny psiak i pokoik dla synka
Leon się tak do Was wszystkich pięknie uśmiecha, coby wam było ciut lepiej z humorkami. Czekam na wieści z porodówki od mojej kumpelki.
Teścik pamiętam robiłam w dzień ojca i z A. się oboje popłakaliśmy jak bobery, bo przecież we wrześniu mieliśmy mieć in-vitro, a tu taka niespodzianka po 3,5 roku starań!
aninaka
Fanka BB :)
hej, dziewczynki ja tylko na moment, bo dorwałam się do internetu u mojej siostry (w naszym nowym mieszkanku nadal brak połączenia ze światem). Mam nadzieję, że mnie pamiętacie jeszcze, chociaż pojawiłam się tydzień temu i to na krótko... Kurcze, no. ObiecujęnadgonićWasze rozmówki, jak tylko podlączą mi kabel:-)
pozdrawiam, buziaki!!! i uciekam....
pozdrawiam, buziaki!!! i uciekam....
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Cudny pokoik!!!:-)Jeszcze wam szybko pokażę efekt prawie końcowy pokoju Filipa - brakuje tylko wykładziny
firanki i zasłonki- ciemno wyszło bo robione telefonem, w rzeczywistości jest jaśniutko
może jutro popstrykam aparatem troszkę więcej i się pochwalę jak mi się będzie chciało
Dzień dobry dziewczynki ja od 8 nie śpię Synuś mnie obudził Kochane Wy też już czujecie tak dosyć wysoko nad pępkiem kopniaki? Ja już czuje pod żołądkiem jak się rusza Co będzie za miesiąc? Miłego dnia Dziewczynki Wam życzę