reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

a w ogóle mi się spać odechciało, a nie mam co robić (tzn nic co chciałabym robić:-p), mężuś wraca dopiero po 14, goście jakoś wieczorkiem (z małym dzidziorkiem:tak:), a w ogóle suwaczek mam na 24 tygodniu hurrrra:tak::-D tylko chyba powinien być na 6 miesiącu, ale co tam, nie będę się z nim kłócić... jejjjj jeszcze tylko 4 miesiące, dam radę:tak:a w ogóle to jest chyba najlepszy czas na ciążę, gdyby teraz zaczynały się wakacje to by mnie strzelało, że imprezki, słoneczko, a Ty ociężała, obolała, gorzej wszystko znosisz... jezu zmykam stąd bo jakieś głupie przemyślenia mi się zaczną:-D a Lutóweczki w łóżeczkach ze sprawcami ciąż:tak::-D

reklama
Dzien dobry wszystkim ktore nie spia i tem ktore sie obudza. Zaczelam nie lubic weekandow- wszystkie chodza wczesnie spac a ja jak ten palec . Ale jutro juz ponoiedzialek juuuuppiii.
Moja Milus dala dzisiaj w nocy popis kiedys sie denerwowalam ze czasaami jej nie czuje , ale dzis dziewczyny ... takiego KOPA zarobilam ze malo sie nie poryczalam - serio ja nie wiem skad te pol kilo zywej wagi ma w sobie tyle sily . Zmykam spac , najadlam sie to ide sie jeszcze poprzytulac

Dzień dobry Dziewuszki:-D

My dziś zaszaleliśmy i pospaliśmy do 9;-) Teraz już jemy śniadanko:-D

Popołudniu jedziemy do kumpeli, która ma prawie 7miesięczną córeczkę:-D już nie mogę się doczekać:-)

Buziaczki i miłej niedzieli:tak:

Wstaliśmy na dobre! A. w pracy do 21, a ja z moim psem-pseudoratownikiem w domku. Zjemy drugie sniadanko, wysikamy psa i jedziemy do centrum, bo koniecznie muszę sobie kurtkę kupić ( chyba, że nic nie znajdę), bo ta co mam jest za cieńka (chociaż to bym jakoś przeżyła- ciepła bluza pod spód i jechane), ale najgorsze, że się juz zapiąć w niej nie mogę nawet bez ciepłej bluzy pod spodem. U nas dziś tylko 8 stopni na dworze, więc czas najwyższy na zmianę kurtki.

Życzymy miłego dzionka laski!

lelon.gif

Pandorka -tak tak widzimy....:tak: jak szybko ten czas leci...a wydaje się, że niedawno teścik robiłyśmy nonie? Śliczny psiak i pokoik dla synka

Mama Sówka - ale fajnie.... ja spotkałam ostatnio koleżankę, którą poznałam rok temu w szpitalu... tyle że ja byłam na zabiegu:zawstydzona/y:a ona na podtrzymaniu - ma śliczną córeczkę i to jest piękne w życiu właśnie:tak:

Chathamka - spokojnie spokojnie, ja tu zaglądam od czasu do czasu :tak:

Tygrynka - aj love ju do bólu :tak:

Pandorka -tak tak widzimy....:tak: jak szybko ten czas leci...a wydaje się, że niedawno teścik robiłyśmy nonie? Śliczny psiak i pokoik dla synka

Leon się tak do Was wszystkich pięknie uśmiecha, coby wam było ciut lepiej z humorkami. Czekam na wieści z porodówki od mojej kumpelki.

Teścik pamiętam robiłam w dzień ojca i z A. się oboje popłakaliśmy jak bobery, bo przecież we wrześniu mieliśmy mieć in-vitro, a tu taka niespodzianka po 3,5 roku starań!

hej, dziewczynki:) ja tylko na moment, bo dorwałam się do internetu u mojej siostry (w naszym nowym mieszkanku nadal brak połączenia ze światem:wściekła/y:). Mam nadzieję, że mnie pamiętacie jeszcze, chociaż pojawiłam się tydzień temu i to na krótko... Kurcze, no. ObiecujęnadgonićWasze rozmówki, jak tylko podlączą mi kabel:-)
pozdrawiam, buziaki!!! i uciekam....

reklama
Jeszcze wam szybko pokażę efekt prawie końcowy pokoju Filipa - brakuje tylko wykładziny

firanki i zasłonki- ciemno wyszło bo robione telefonem, w rzeczywistości jest jaśniutko
może jutro popstrykam aparatem troszkę więcej i się pochwalę jak mi się będzie chciało :sorry:
Cudny pokoik!!!:-)
Dzień dobry dziewczynki ja od 8 nie śpię Synuś mnie obudził:-D Kochane Wy też już czujecie tak dosyć wysoko nad pępkiem kopniaki? Ja już czuje pod żołądkiem jak się rusza:szok: Co będzie za miesiąc?:szok: Miłego dnia Dziewczynki Wam życzę:-D

Do góry