reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

heloł ale wymęczona jestem:-) dopiero wyszli od nas znajomi, którzy byli z nami ogladać restauracje, potem kupiliśmy żarcie i filmy ogladaliśmy:-) więc salę mam zajeb..... teściowie się postarali tam praktycznie wszystko robią za nas, nie musimy się niczym martwić, moi znajomi np, sami jechali winietki na stól rozłożyć itp. my tylko wybraliśmy opcje które nam się podobają i tyle, opór jedzenia i wódy hihihih a ja nie będe mogła pić:-( tesciowie wymyślili dodatkowo tzw. "swojskie jadło"- kącik z kabanosami, ogórami smalcem itp że każdy sobie będzie podchodził i dodatkowo stamtąd jadł mniam same pyszności ihihihih generalnie jestem zadowolona, mogę już myśleć wyłącznie o sobie, czyli maniciure i takie tam ihihihih:-)

reklama
Jeszcze wam szybko pokażę efekt prawie końcowy pokoju Filipa - brakuje tylko wykładziny

firanki i zasłonki- ciemno wyszło bo robione telefonem, w rzeczywistości jest jaśniutko

nursery1.gif

nursery2.gif

nursery3.gif

nursery6.gif

może jutro popstrykam aparatem troszkę więcej i się pochwalę jak mi się będzie chciało :sorry:

Jeszcze wam szybko pokażę efekt prawie końcowy pokoju Filipa - brakuje tylko wy
Pandorka- bardzo ladny pokoik , Fifusiowi napewno sie spodoba - ja tez zamierzam sie wziasc za pokoik ale najpierw musz go oproznic
Laski ja juz wrocilam ale jak mnie zakur... moja znajoma . Bo jak zauwazylyscie od jakiegos czasu nie pracuje a ona do mnie ze jeszcze na troche to mogla bym isc , ze jeszcze mam czas na odpoczynek ipt . A co ku... ja to obchodzi ona ma40pare lat i ze ona to pracowela dlugo bla bla bla. Zes ku... ale mi cisnienie podniosla

Pandorka śliczny i ze smakiem urządzony pokoik, bardzo mi się podobają te firanki:tak:

dobrej nocki dziewczynki, teraz już na dobre zmykam, bo znowu się zrobiło późno... mam nadzieję, że zasnę i że Wy też:tak: kolorowych!!

Tygrynko - dobrej nocki i nie figluj z mezusiem hihihi....

Zostal ktos jeszcze - kuzwa myslalam ze jak sie film skonczy to bedziecie a tu zywej duszy . Nie chce jeszcze spac

Pandorka- bardzo ladny pokoik , Fifusiowi napewno sie spodoba - ja tez zamierzam sie wziasc za pokoik ale najpierw musz go oproznic
Laski ja juz wrocilam ale jak mnie zakur... moja znajoma . Bo jak zauwazylyscie od jakiegos czasu nie pracuje a ona do mnie ze jeszcze na troche to mogla bym isc , ze jeszcze mam czas na odpoczynek ipt . A co ku... ja to obchodzi ona ma40pare lat i ze ona to pracowela dlugo bla bla bla. Zes ku... ale mi cisnienie podniosla

Cieszę się bardzo, że się pokoik podoba. Ja wymyśliłam co i jak, a A. robił o co żonka prosiła. Ściany malował A. Naklejki ze zwierzaczkami przyklejaliśmy wspólnie. A. mi kazał w piątek jechać po firanki (oczywiście pojechał ze mną i ze mną wybierał), bo mu tak łyso w tym pokoiku było. Lampa tania jak barszcz w Ikea. Jeszcze brakuje nam dywanu :-( Miał być zielony, ale jednak będzie chyba kremowy lub jasno brązowy, bo tej zieleni byłoby już chyba za dużo.

Zastanawiacie się pewnie co ja tu robię o tak wczesnej porze. Otóż złapał mnie tak cholerny skurcz w łydkę, że się ruszyć nie mogłam, a A. nie było już w łóżku, bo szykował się do pracy na dole. Darłam się w niebo głosy, aż zaczęłam ryczeć, ale A. mnie nie słyszał, bo miał włączone radio i z psem się tulali. Filip zaczął się denerwować, że matka ryczy i urządził mi "takie tango". W końcu A. przyleciał wystraszony, pomasował łydkę, piesio przytulał się do mnie i mnie namiętnie lizał, żebym się uspokoiła, potem A. uspokajał Filipa głaszcząc mnie po brzuszku i jak się już uspokoiło, to musiał jechać do pracy. No to ja wstałam i zjadłam śniadanko na uspokojenie syncia i przyleciałam na chwilkę do was.:sorry:

jej Pandorka to niezłą pobudkę miałaś:tak: dobrze, że wszystko miło się skończyło:tak:
a ja juz myślałam, że pierwsza będę, bo chociaż godzina nie jest najwcześniejsza, ale przecież to niedziela:-) mimo, że dość wcześnie sie położyłam, to io tak zasnęłam ok 3:-( a teraz boli mnie brzuszek i znowu mam lekko zabarwione plamienia, ale powoli się przyzwyczajam do takich poranków.... w dodatku boli mnie prawy posladek, jak chodzę to normalnie kuleję, nie wiem czy od tego siedzenia na tyłku wczoraj i przedwczoraj... a w ogóle na całym osiedlu jest mega cicho, szaro, deszczowo, ponuro... zmykam spowrotem do łóżka:tak:
ciekawe czy Gucha dzisiaj wpadnie??:tak:
miłego dnia dziewczynki!!

reklama
Do góry