reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja tam jakoś nie trawię tego filmu... raz oglądałam i starczy:tak: a mąż nigdy nie oglądał:szok: a teraz zasnął:-D
niedługo obudzę go na mycie ząbków i idziemy spaciu... wymęczona jestem...
ciekawe jak tam Kasiorek z załatwianiem spraw weselnych i jak nasze panny młode:tak: nie mogę się doczekać aż wpadną z opowieśćiami:tak:

reklama
nie no chyba jeszcze weselicho mają?? my mieliśmy mieć małe przyjątko do 23, a przeciągnęło się do 2 w nocy (my spać poszliśmy po 3 bo jeszcze czytaliśmy wszystkie życzenia:tak:) i nawet tańce były chociaż miało nie być:-D a potem bylismy tak wykończeni, że od razu padliśmy spać:-D

u mnie spokojnie siedzę w wyrku z laptopem, zerkam na Norbita, podczytuję dzieciowate gazetki i zerkam na śpiącego męża:tak: a co do jedzenia wciągnęłam dwa kabanosy i się zastanawiam czy mam ochotę na drożdżówkę:-D

u mnie spokojnie siedzę w wyrku z laptopem, zerkam na Norbita, podczytuję dzieciowate gazetki i zerkam na śpiącego męża:tak: a co do jedzenia wciągnęłam dwa kabanosy i się zastanawiam czy mam ochotę na drożdżówkę:-D

Drożdżówka:-p<mniam> z kakaem;-)..ale nie teraz,bo nie mam..rano na śniadanko;-)
dobra kochane moje dziewczynki ja lece w kimę bo już mi sie oczęta same zamykają..a rano wcześnie (o6)wstaje:wściekła/y::no:masakra...;/

do usłysznia,życzę miłej niedzieli i słodkich snów:tak:;-):-)

reklama
Do góry