reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
A właśnie... miałam tutaj zaapelować!! A co to za niespanie po nocach co??? Tygrynka??? Rechot???Chatamka??? Ilonaa??? Trenig jakiś czy coś?? ;)))

ej no ja już ochrzan od męża zebrałam i w sumie od syna też bo nad ranem mialam skurcze jak cholera:no: ale po południu była przyjaciółka z chłopakiem i przyniosła mi pyyyszne ciacho, trochę jak snickers:tak:właśnie poszli, a my myk do łóżeczka i coś porobimy... tzn coś co możemy czyli film albo sen:-D

ej no ja już ochrzan od męża zebrałam i w sumie od syna też bo nad ranem mialam skurcze jak cholera:no: ale po południu była przyjaciółka z chłopakiem i przyniosła mi pyyyszne ciacho, trochę jak snickers:tak:właśnie poszli, a my myk do łóżeczka i coś porobimy... tzn coś co możemy czyli film albo sen:-D
No no no... właśnie dziś.... 22:00 do łóżeczka i grzecznie spać a nie po nocach siedzieć... no no no!!

mi sie podoba jak Rasputia wsiada do samochodu.....coś mi to przypomina....moje pierwsze autko

a właśnie nie mogłam sobie jej pięknego imienia przypomnieć:-)
na zdjęciu załączonym poniżej Rasputia... na WOSKOWANKU Andżeli:-)

Załączniki

• EddieMurphy-Norbit-2007.jpg
    EddieMurphy-Norbit-2007.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
reklama
Własnie tez oglądam Norbita, juz 3 raz.
dzis kolacji nie będzie;-)

kochany mąz juz dzis kupił grzejnik olejowy, bo bał sie ze zamarzne jak sopelek. wiec mam teraz fajnie cieplutko w pokoju i kuchni. A potem przed kąpiela właczę sobie ten elektryczny w łazience zeby sie nagrzało.

Do góry