reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ech , co prawda to prawda ... ja też za bardzo nie mam o czym z ludźmi gadac ... zanudziłabym swoich kumpli problemami dotyczącymi zakupów dla dziecka , mieszkaniem , finansami ... a moi rówieśnicy to jeszcze hulaki ...
Ale za to wam moge sie pochwalić ze chyba na 100% sie zdecydowałam an wózek ! Jeśli uzywany to sie jeszcze zobaczy , byle z fotelikiem , a nowy to :
TOLEDO CONECO MEGA W Y P R Z E DA Ż 2008 GRATIS (772846604) - Aukcje internetowe Allegro
i nawet kolor mi sie podoba ...
ale i tak będzie ciężko z kasą ... A nikt jakos sie nie pali żeby nam pomóc finansowo z rodzinki ... :(
To tak jak u mnie znajomi się wykruszyli, bo mają inne problemy i tak jak wspomniałaś imprezy po pierwsze... Ale jakoś nie tęsknie jestem bardzo szczęsliwa:-) A wózeczek super!:tak:I kolor też mi się strasznie podoba:tak::tak::tak:

reklama
Nikogo nie ma ... zostawiłyście mnie ...!!!

Ide zjeść parówkę ... :(

Ja jestem - zaglądam tu sobie od czasu do czasu robiąc inne pierdoły:tak:Znachorko..ja Ci powiem, że chciałam kupić mieszkanko przed przyjściem dzidzi na świat, ale szlag mnie najjaśniejszy trafia jak słyszę w banku o wszystkich OPŁATACH DODATKOWYCH i MANIPULACYJNYCH związanych z wzięciem kredytu hipotecznego. Ja pytam skąd na to brać? A słyszę wkółko: kredyt gotówkowy na pokrycie kosztów kredytu hipotecznego. MASAKRA. Wszędzie KASA KASA KASA

Ostatnia edycja:
Lady mocca : Dokładnie ! kiedyś można bylo wziąć kredyt na mieszkanie i z otrzymanej kasy jeszcze je wyposażyć czy wyremontowac ... a teraz ? w większości banków jesli jest to budynek zbudowany przed 90 którymś tam rokiem to nie dostaniesz nawet 90% wartosci na to mieszkanie ... :(

Znachorka mnie naprawde podoba sie ta fura - kolor tez jest ok taki wesoly
Pandorka coesze sie ze jestes usatysfakcjonowana... dla ciebie wszystko -hihbihi...
LadyMocca - bez nas jak bez reki , a Ciebie tez nam brakowalam , nawet wspominalam ze nas juz ... ale juz wrocilas tralllla lalllla

reklama
Do góry