reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

nie gosiu, to nie ja pisalam...ale ja tez nie moge za duzo slodkiego, bo strasznie boje sie przytyc za duzo :( a juz i tak mam ponad 6 kg na plusie :( i wielki brzucho....

a na badanie poziomu glukozy mam skierowanie...mam zrobic przed kolejna wizyta, wiec sie okaze, czy nie mam problemow z cukrem do tego wszystkiego :(

No to znaczy że możesz sobie śmiało pozwolić na to ciacho z cukierni, ale 6 kg to chyba nie tak dużo przytylaś, nic się nie martw, przy karmieniu wszystko się zrzuca. aa - i zyczę super wyników.

reklama
Anisen, Majsii dzieki za slowa pocieszenia:tak: Gdybym byla w Polsce tobym juz dzwonila do swojej ginki, taka jestem przewrazliwiona:no: A tu nie mam jeszcze swojego lekarza, zreszta po angielsku byloby mi trudno to wytlumaczyc przez telefon, a po norwesku jeszcze gorzej:-:)-(
ide w drzemke;-);-)

Anisen, Majsii dzieki za slowa pocieszenia:tak: Gdybym byla w Polsce tobym juz dzwonila do swojej ginki, taka jestem przewrazliwiona:no: A tu nie mam jeszcze swojego lekarza, zreszta po angielsku byloby mi trudno to wytlumaczyc przez telefon, a po norwesku jeszcze gorzej:-:)-(
ide w drzemke;-);-)

Pewnie dzidziorek ci jakis nerw naciskała, jak leżalaś to nie czułaś, a jak wtałaś to dopiero zabolala, troszke go rozchodź, i odpocznij sobie.

No to znaczy że możesz sobie śmiało pozwolić na to ciacho z cukierni, ale 6 kg to chyba nie tak dużo przytylaś, nic się nie martw, przy karmieniu wszystko się zrzuca. aa - i zyczę super wyników.

mam taka nadzieje:)

a dzis moj organizm plata figle...
przez ostatnie miesiace dolegliwoscia byly zaparcia, tak od dzisiaj mam na odwrot....moze pozbede sie troche zapasow?;-)

Ja mam za tydzień w piątek zamiar pójść na glukozę... powinnam to jakoś przeżyć :-p A z niezłych wiadomości odebrałam wyniki badań moich płytek - zatrzymał się ten koszmarny spadek :rofl2: jupiii ! Mam 128 tysięcy więc nie ma tragedii. Mam tylko nadzieję że tak zostanie do końca ciąży.

Ja na dzisiejszy obiad przewidziałam pierogi ruskie, a na deser chyba kupię eklerki :rofl2:

A teraz znowu się rzucam na robotę:wściekła/y:

AHA WIDZE ZE NIE TYLKO MILENKA W NOCY ROZRABIE .... TAK MNIE SZTURALA ZE JUZ ZACZELAM JA PROSIC ZEBY JUZ ZASNELA BO I PORA POZNA , A NAD RANEM ZNOWU HARCE - ONA CHYBA MA ADHD:tak:

Teraz z tego ADHD się cieszymy! Tylko co będzie po porodzie.... hehe

nie gosiu, to nie ja pisalam...ale ja tez nie moge za duzo slodkiego, bo strasznie boje sie przytyc za duzo :( a juz i tak mam ponad 6 kg na plusie :( i wielki brzucho....

a na badanie poziomu glukozy mam skierowanie...mam zrobic przed kolejna wizyta, wiec sie okaze, czy nie mam problemow z cukrem do tego wszystkiego :(

Też masz badanie cukru? Tooo taa Krzywa cukrowa, nie? Też mam już zalecenie, tylko że ja chodzę prywatnie do lekarza i prywatnie na badania.... Jak to wygląda? Ile kosztuje u Was? Ktoś to już robił? Wiem , że trzeba kupić glukozę w aptece, ale nic więcej....

Też masz badanie cukru? Tooo taa Krzywa cukrowa, nie? Też mam już zalecenie, tylko że ja chodzę prywatnie do lekarza i prywatnie na badania.... Jak to wygląda? Ile kosztuje u Was? Ktoś to już robił? Wiem , że trzeba kupić glukozę w aptece, ale nic więcej....
płaciłam 24 za badanie i 3,80 za glukozę

U mnei doktor też siesmiala, ze w przysżłości to nabiegam isę za dzieckiem ,bo to raczej nie bedzie kochane dziecko kótre dostaje zabaweczkę i sziedzi poł dnia na kocyyku ;)

reklama

najpierw pobieraja krew na czczo pozniej wypijasz glukoze czekasz godzine i kolejne pobranie krwi! Ile to kosztuje to nie wiem bo chodze panstwowo

Do góry