reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Teraz z tego ADHD się cieszymy! Tylko co będzie po porodzie.... hehe

Też masz badanie cukru? Tooo taa Krzywa cukrowa, nie? Też mam już zalecenie, tylko że ja chodzę prywatnie do lekarza i prywatnie na badania.... Jak to wygląda? Ile kosztuje u Was? Ktoś to już robił? Wiem , że trzeba kupić glukozę w aptece, ale nic więcej....

Ja nie kupowałam w aptece glukozy, byłam prywatnie i zapłaciłam 13 zł za badanie krwi na czczo (to pobrali z palca) i z żyły też - nie wiem czemu 2 razy i potem dali do wypicia glukozę i zbadali krew po godzinie.

reklama
Ale sie wkuurwiłam! Masakra!

Dzwonie do dziekanatu do Krakowa (ja studiowałam w Bielsku pod patronatem Krakowa-tak dla wyjaśnienia), obrona kosztowała 750zł + dojazd do Krakowa jakieś 100km, a teraz dowiedziałam sie, że wydanie dyplomu kosztuje 60zł i muszę go odebrać w Krakowie, nawet do bielska mi go nie przyślą! Na wszystkim zdzierają! A człowiek i tak się musi o wszystko prosić! Kurrwa!

Dzwonie do dziekanatu do Krakowa (ja studiowałam w Bielsku pod patronatem Krakowa-tak dla wyjaśnienia), obrona kosztowała 750zł + dojazd do Krakowa jakieś 100km, a teraz dowiedziałam sie, że wydanie dyplomu kosztuje 60zł i muszę go odebrać w Krakowie, nawet do bielska mi go nie przyślą! Na wszystkim zdzierają! A człowiek i tak się musi o wszystko prosić! Kurrwa!
Najeli nie dziwie sie ze sie wnerwiłaś. Znam AP i panujace w niej zasady. Niestety wszystko przeciw studentom. ja jak odbierałam dyplom musiałam 3 razy jechać bo albo cos nie podpisane, albo jest dyplom ale z błedem, dopiero za trzecim razem miałam dobrze wypisany dyplom ianeks. Ale po wersje angielska musiałam pojechać 4 raz. No przeciez ja miałam tylko 200km bagatelka.
Trzymam Kciuki zeby u ciebie nie było takich cyrków.

Tygrynko jak Twoje zdrówko. Dobrze? No i jak maluszek. Mam nadzeje ze odpoczywasz i nie wędrujesz ;-). Super Cie widziec na BB.
ja musiałam właczyć 2 grzejniki elektryczne, marzne przy 19 stopniach. Wy tez tak mazniecie? Czy tylko ja taki zmarzlak?

'PAULLA STO LAT!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

bez nerwów Kochana to jest banda złodziei! Ostatnio na ćwiczenich z matmy facet mówi tak: musicie państwo wyjść usatyskacjonowani w końcu płace sobie z państwa pieniędzy wynagrodzenie:eek::eek::eek: Przynajmniej dziad qrwa szczery jest, ale tak ch..jowo nam ułożyli podział że co tydzień mam coś jak nie ćwiczenia to wykłady, bo szkoła jest uzależniona od Krakowa... A mnie to ch.. obchodzi! Wyżyłam się Kochane ale lżej mi teraz:-)

Anisen nie ma to jak mama!:-) Dobrze że już jesteś!:-) a ja dostałam pakę ubranek co wylicytowałam na allegro i normalnie mało się nie posikałam jak to oglądałam takie cudeńka!!! Mam 40szt ubranek za 85zł!:-DAle zrobiłam interes:-D:-D:-D:-D:-D

bez nerwów Kochana to jest banda złodziei! Ostatnio na ćwiczenich z matmy facet mówi tak: musicie państwo wyjść usatyskacjonowani w końcu płace sobie z państwa pieniędzy wynagrodzenie:eek::eek::eek: Przynajmniej dziad qrwa szczery jest, ale tak ch..jowo nam ułożyli podział że co tydzień mam coś jak nie ćwiczenia to wykłady, bo szkoła jest uzależniona od Krakowa... A mnie to ch.. obchodzi! Wyżyłam się Kochane ale lżej mi teraz:-)

Anisen nie ma to jak mama!:-) Dobrze że już jesteś!:-) a ja dostałam pakę ubranek co wylicytowałam na allegro i normalnie mało się nie posikałam jak to oglądałam takie cudeńka!!! Mam 40szt ubranek za 85zł!:-DAle zrobiłam interes:-D:-D:-D:-D:-D

No to chwal się tutaj ! Dawaj linka albo fotki :)

Patrycja jak juz sie nacieszysz to sie chwal co za cudeńka, czekam na zdjęcia. Ale fajnie ci sie udało. Super :-):-):-):-):-):-):-)

Mama jest wspaniała. Naj naj, najwspanialsza mama. Ona by mi nieba przychyliła. Wczoraj upiekła nam sernik z polewą cytrynową. poezja.

reklama
Do góry