Dziękuję Bardzo, uważam już na siebie leżę i się nie ruszam Mam służbę zdrowia w domu to mnie odratowano )) Ale jak jeszcze raz się to zdarzy to zadzwonię do mojego gin...
Ilonko, a mierzysz sobie ciśnienie regularnie? Jakie masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Bardzo, uważam już na siebie leżę i się nie ruszam Mam służbę zdrowia w domu to mnie odratowano )) Ale jak jeszcze raz się to zdarzy to zadzwonię do mojego gin...
Ech... Fajnie mamy z tymi mamami.... moja tez jest super, nie da mi zginąć nigdzie!!:-) Hihi a u teściów zmienię szkolenie i opier dolek na delikatne sugestie Będę wymarzoną synową hahahah....Fajnie z Ta moja mamą :-). Widze jak sie cieszy ze będzie miała wnuczkę. Ja sie cieszę ,ze ona jest szczęsliwa. Dziś pojechała, aż się pobeczałam jak wyszła. Miałam nadzieje ze zostanie do niedzieli i już się cieszyłam ze z nia będe jeszcze tyle czasu. No ale rozumiem ją, chce wrócic do siebie.
Szkoda ze tak długo będzie jechać- autobus miała o 9.30. Jarek ja odwoził na dworzec. A w domu będzie pewnie na 17. rany cały dzien w drodze. Marwie sie ze będzie głodna, ze zmarznie, ehh martwie sie ze to meczące dla niej. No dobra zaczynam sie martwic o wszystko.
ja mam ptasie mleczko o smaku capuccino to jedyna kawa na która sobie teraz pozwalam, ale tylko odrobine, bo by było lepiej mnie przeskoczyć niz obejść
ja niestety musze wyjsc z domu w taki deszcz...ide na poczte...brrrr....a jak wroce to czeka mnie inwentaryzacja w mojej szafie ((i prasowanie
zazdroszcze))Współczuję wyjścia na taką pogodę, chociaż w Krakowie jest teraz piekne słońce.
ilonko, a mierzysz sobie ciśnienie regularnie? Jakie masz?
Była moja mama. I wiecie co ma sojusznika
Z bardziej ok to ze ruszył głowny tryb kredytowy i za 3 tygodnie mamy miec pieniądze na koncie.
hahahaha... Pysiu pokaz mu moj brzuch to padnie - ja mam wielki jak slonica ...mój mnie wczoraj dobił, patrzy na brzuch i wali tekstem ,ze mam już wielki... Pomijam fakt, że w porównaniu do niektrórych dziewczyn to mój brzuch jest mały (nawet nei mam w pasie wiecej niż w tyłku), także nie wiem co bedzie później. Mu powiedziałam ,że jak mu isę nie podoba to niech się gapi na cycki, bo tez mi rosną