reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dzień dobry moje Lodóweczki !
Dopiero wstałam , a kupa roboty w domu ! I akurat mój kochany dziadziuś przywiózł mi soczki malinowe, wisniowe i jabłkowe i kompocik brzoskwiniowy i śliwkowy ... mmmm pychotka !Już się do śliwkowego dobrałam :) Dzisiaj wpadne dopiero wieczorem bo naprawde trzeba się spiąć jeszcze mam 160 karteluniek do zrobienia ...
Do mnie już przyszły promocyjne pampersy ! I czekam kiedy pojawi się kurier z pościelą :) Lece napalić sobie w piecu , bo ziąb okrutny :)

reklama
a mam do Was takie pyatnie..korzystacie z basenów? chciałabym sie wybrac,ale sie boje że jakiegoś grzyba załapię:-(

a i do jacuzzi raczej chyba nie wskazane wchodzic co?

mi moj ginek odradzil...chociaz bardzo chcialam chodzic...powiedzial mi, ze nigdy nie mam pewnosci, czy ktos kto plynie przede mna nie ma np. kiły i czy jej nie zlapie...a jacuzzi odpada..nawet nie ma mowy...

ale z tego co pamietam to kilka lutowek chodzi na basem..podobno mozna stosowac tampony i to troszke zabezpiecza...chociaz moj ginek powiedzial, ze to nie ma znaczenia....

ja juz tez mam co dzis robic a raczej do soboty bo przyjezdza siostra z dzieciaczkami: kubus prawie 2 latka i Oliwia 8 miesiecy i zostaja do soboty to juz sie nie pobycze na ostatnich dniach L4:-) w poniedzialek juz do pracy :-(

mi moj ginek odradzil...chociaz bardzo chcialam chodzic...powiedzial mi, ze nigdy nie mam pewnosci, czy ktos kto plynie przede mna nie ma np. kiły i czy jej nie zlapie...a jacuzzi odpada..nawet nie ma mowy...

ale z tego co pamietam to kilka lutowek chodzi na basem..podobno mozna stosowac tampony i to troszke zabezpiecza...chociaz moj ginek powiedzial, ze to nie ma znaczenia....

To chyba też sobie odpuszczę,bo po co ryzykowac..:tak:

a mam do Was takie pyatnie..korzystacie z basenów? chciałabym sie wybrac,ale sie boje że jakiegoś grzyba załapię:-(

a i do jacuzzi raczej chyba nie wskazane wchodzic co?

ja cały czas chodzę na basenik co najmniej raz w tygodniu i mi ginekolog powiedział że jak najbardziej tylko właśnie żebym się zabezpieczyła - główkę tamponu smarujemy clotrimazolum i żadne cholerstwo się nie przeciśnie, ale z jacuzzi mimo wszystko to nie korzystam za duże stężenie wszystkich cholerstw no i woda gorąca a dla nas to nie jest wskazane

reklama
Do góry