reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

dobre rano dziewczynki .
jestem zdenerwowana czy ktos moze mi wyjasnic co z tym za blokowaniem naszego forum , zaczelam nadrabiac ale to jeszcze potrwa musze isc na usg itp , ale jestem zdenerwowana. Lady mocca prosila zebym wykasowala jakas wied z linkiem wiec to zrobilam moze mi ktoras wyjasnic co i jak please

reklama
dobre rano dziewczynki .
jestem zdenerwowana czy ktos moze mi wyjasnic co z tym za blokowaniem naszego forum , zaczelam nadrabiac ale to jeszcze potrwa musze isc na usg itp , ale jestem zdenerwowana. Lady mocca prosila zebym wykasowala jakas wied z linkiem wiec to zrobilam moze mi ktoras wyjasnic co i jak please

kotuś spokojnie, wczoraj wysłałam linka Wam w jakimś poście (dot. alkoholu generalnie) i na tej stronie z której był ten link pojawił się komentarz, tzn fragment naszego forum. Wnerw mnie wziął.
Właśnie psrawdziłam tamtą stronę i niestety ten komentarz czyli fragment naszego forum tam jest, mimo,że linków już żadnych nie ma u nas to tamtej strony. Mogę napisać do właścicielki bloga i poprosić o usunięcie tego. Co Wy na to?

dobre rano dziewczynki .

Niestety nie wiem o co chodzi z tym linkiem, bo nie umiem się dokopać do tego posta:szok: a co do wątku zamkniętego to 2 października dostałam odpowiedź, że to może potrwać około 2 tygodni, więc na dniach powinno się już wszystko wyjaśnić:tak:

dzięki za wszystkie kciuki pomogły! :-D

już jestem po rozmowie z szefową i wypadła całkiem nieźle, wiadomo że w tym roku to żadnego awansu nie zaliczę bo już niedługo zmykam na zwolnionko, ale dostałam niespodziewanie ekstra premię, uważam że jak najbardziej na nią zasłużyłam, ale u nas w firmie raczej nie są stosowane takie praktyki więc się bardzo miło zdziwiłam :-)
no cóż będzie co na dzidzię wydawać, może wózek :) także jestem super szczęśliwa!

Witajcie słoneczka!

Ja niedawno wstałam :tak: tak paskudnie,że trudno zwlec się z wyrka! Ja też chciałam chodzić na basen ale boje się, że mogę coś złapać więc na razie dałam sobie spokój.
A na pampersa z akcji jeszcze czekam.

buziaki poczytam sobie zaległości

Dzien dobry królewny!!

U mnie dziś kolejny dzień pakowania gratów i wizyta. Ominęłam dziś moje zajęcia i mam wyrzuty sumienia... ale po prostu za późno wstałam a noc tez ciężka bo chyba z siedemset razy wstawałam siku...

wchodze se do cukierni/piekarni. Stoję w kolejce (mała była, jedna Pani przede mną). Wchodzi babcia jakaś i mówi: puśćcie mnie Państwo, bo mnie plecy bolą. Niestety nie zdążyłam się odezwać bo pani z cukierni ( a zna mnie przecież z widzenia) wypaliła: no co pani, kobietę w ciąży Pani z kolejki wystawia! Wstyd! :-)

tralalalala tralala
I SUPER!!!
I Bardzo dobrze że zwróciła uwagę brawo brawo!! ja bym odpowiedziała a mnie uszy jak panią słyszę:-D

a ja bym powiedziała,że jak mnie ząb bolał to wyrwałam:-D:tak:;-)
Hahaha - to pyskate lodówy :)
Świetne!!! A ja ostatnio byłam w sklepie z moim synkiem 3-letnim, który siedział na wózku i stałam w tym sklepie w kolejce po wędlinę (było kilka osób przed nami). Zajęłam się przez sekundę dzieckiem i facet wepchnął się przed nas *- on stał za nami i zaraz podeszła jeszcze 1 osoba i ja mówie że ja też stoje i się wpychają przede mnie. Było mi strasznie przykro - mój trzylatek chory, kaszlący (wracaliśmy od lekarza i ja w 6 miesiącu ciąży)). Facetbył po 50 roku życia - wstyd!!!!
A z tydzień wczesniej pani w autobusie (taka po 60) mi kazała usiąść,jak się zwolniło jakieś miejsce (a ja ją chciałam przepuścić do tego miejsca), bo mówi że to ze względów bezpieczeństwa ja powinnam siedzieć.
copy.png
favicon.ico
Chyba byn zamordowała... A potem napsykowała ostro.... albo na odwrót :)
kaasiorek trzymam kciuki za wizytę:-D

Julisia trzymam kciuki za rozmowę musi być dobrze:-D

Dziewczyny, a wiecie co??? Wczoraj wstąpiłam z siostrą do księgarni, bo już jakiegoś czasu myślę o kupieniu Baśni Andersena, żeby czytać już Sóweczce w brzuszku, a potem oczywiście jak będzie starsza :-) i znalazłam super w formacie A4, w twardej okładce, śliskie i super kolorowe strony i tam wpleciony tekst, stron jest chyba ze 150, a bajek chyba z 15:-D bardzo mi się podobała, a cena wydaję mi się niska, bo tylko 40zł:-D pamiętam, że my z siostrami jak byłyśmy małe miałyśmy takie Baśnie i mama nam zawsze czytała i miło to wspominam:-) więc po wypłacie chyba się skuszę:-D
Fajny pomysł ja też pamiętam jak nam mama czytała jak byliśmy mali... chociaż pamiętam tez że się strasznie bałam baśni Andersena...
mi sie jak narazie nie zdarzylo zeby mnie ktos w kolejce przepuscil choc brzuszek mam naprawde duzy! Kiedys poszlam do kasy z pierwszenstwem w carefourze i za mna podeszla kobieta z jedna kula i zaczela na glos marudzic ze zdrowe osoby stoja a ona taka schorowana to sie odwracam i jej mowie ze ja tez moge tu stac bo jestem w ciazy(tak na wszelki wypadek jak by brzucha nie zauwazyła) a ona: ciąża to nie jest choroba to jest błogosławieństwo- i sie wepchała przedemnie. Taka schorowana a z 5 toreb zakupów narobiła-i jak ona biedna chora to dodzwiga do domu :-)
Wrrr i znów się gotuję...
ja juz tez mam co dzis robic a raczej do soboty bo przyjezdza siostra z dzieciaczkami: kubus prawie 2 latka i Oliwia 8 miesiecy i zostaja do soboty to juz sie nie pobycze na ostatnich dniach L4:-) w poniedzialek juz do pracy :-(
A dlaczego ty kochana nie pójdziesz już na stałe na zwolnienie??

już jestem po rozmowie z szefową i wypadła całkiem nieźle, wiadomo że w tym roku to żadnego awansu nie zaliczę bo już niedługo zmykam na zwolnionko, ale dostałam niespodziewanie ekstra premię, uważam że jak najbardziej na nią zasłużyłam, ale u nas w firmie raczej nie są stosowane takie praktyki więc się bardzo miło zdziwiłam :-)
no cóż będzie co na dzidzię wydawać, może wózek :) także jestem super szczęśliwa!

Kochana to super, że rozmowa się udała:-D no i premia fiu fiu:-) teraz to tylko na zakupy czas:-D

Witajcie słoneczka!Ja niedawno wstałam :tak:

poziomeczka my wózek chcemy raczej w ciemniejszych kolorach, żeby się mniej brudził, choć bardziej podobają mi się jasne:szok: więc bardziej podobają mi się wzory w koła i albo ciemny zielony albo fiolet:-D jeszcze fajne są z tej serii We Love Kids, ale tam wszystkie kolory są pomieszane z szarym i jakoś to do mnie nie przemawia, ale zobaczymy:-D

reklama
Julia to super że dostałaś premie, gratuluję teraz możesz sobie poszaleć:) A ja nie idę na zajęcia! Złapałam mega chandrę i zaszyłam się w łóżku i jestem szczęśliwa bo dzisiejszy dzień nazywam " Nic mnie nie obchodzi"

Do góry