Julisia
Fanka BB :)
nie szkoda Ci teraz urlopu? powinnaś iść na L4 od tego 6 grudnia a urlop zostawić po macierzyńskim, teraz finansowo raczej nie powinnas stracić a te 2 tyg ekstra z maleństwem na pewno później bardziej się przydadzą przemyśl to kochaniutkaParszywy dzień dzisiaj w pracy miałam. Szkoda słów. Wkur**** mnie niesamowicie, że miałam ochotę trzasnąć drzwiami obrotowymi, ale poszłam do kibelka i pogadałam z odbiciem w lustrze i wyjaśniliśmy sobie, że nie ma h**a we wsi, żebym ja się przez ten burdel tak wkur***ła, bo mój syncio jest dla mnie najważniejszy i nie pozwolę zrobić mu krzywdy moimi nerwami! Tak czy siak na macierzyński idę od 22 grudnia, a przedtem biorę 2 tyg. urlopu, więc w sumie pracuję do 6 grudnia tylko! Beze mnie się wysrać nie będą mogli tak, czy siak. A. ogląda Matrixa w TV a ja idę spać, bo padam na pysk, a rano do tego chlewu musze wstać o 6
Dobranoc świnki![/SIZE][/FONT]
gibaga -specjalista nie jestem ale z tego co się orientuję to twoje dziecko powinno mieć podwójne obywatelstwo i co za tym idzie 2 paszporty; w przypadku USA obywatelstwo jest z racji miejsca urodzenia, a jak tu z paszportem jest to nie wiem, natomiast w przypadku polskiego to wynika to z więzów krwi czyli jeżeli ty masz polskie obywatelstwo to dziecko też a paszport wówczas zalatwisz w ambasadzie i tylko tyle wiem ze potrzebni sa przy tym oboje rodziców, a żeby dziecko wjechało do polski to musi posiadać paszport polski na amerykański nie wjedzie, ale o szczegóły to już sama lepiej się dowiedz w ambasadzie
Witam porannie Mamuśki!;-)
jak Wasze samopoczucie? ja to sie dzisiaj nie wyspałam..
też macie takie głupie sny??? teraz w ciąży to co noc mi sie takie głupoty śnią,że szok
w nocy mi sie śniło,że siedzi obok mnie fajna dziewczyna i mi proponowała sex i zaczeła mnie dotykac i całowac..obudziłam się a ja miałam rękę mojego na swoim udzie..zerwałam sie jak nie wiem co,a on sie mnie pyta co mi jest?! a ja ,że glupi sen..masakra nie wiem skad mi sie to wzięło,że sex z dziewczyną
nad ranem znowu sie obudziłam,bo sniło mi sie,że ktoś mnie goni i uciekam przez las..
chore sny jakieś mam
dziewczyny ja też od początku ciąży mam jakieś takie dziwaczne sny i baaaardzo czeste sa to erotyczne o jakimś trójkącie, ja, on i ona
No bo martwię się, o 11:00 muszę być gotowa a wiadomo że nie pójdę pomalowana tylko w dresach a potem będzie latanie bo goście będą już czekać a ja wparuję w dresach hahaha, w ogóle okazała się ze Damian nie ma spodni do garnituru bo są za małe i taką awanturę zrobiłam że całe miasto mnie słyszało, wiedziałam że wszystko będzie załatwiane 2 dni przed...
gucha spokojnie dasz radę a jak nie to i tak na ciebie poczekają, przykładowo ja na swój ślub się spóźniłam