olenka12345
Fanka BB :)
a ja już drugi miesiąc na L4 byczę sie w domkui szczerze to mi w to graj,bo mam teraz więcej czasu by zadbac o siebie no i oczywiście pobyc z Wami;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leż kochana, leż jak doktor przykazał. a ja to okłamuję moja doktorkę, jak pyta, czy poleguję - mówię: tak, oczywiście, bo głupio mi sie przyznać że nie robię tego ) ale ja juz od dawna przynajmniej nie mam ju tych pieprzonych plamień}.
oczywiscie ze trzymamy kciuki! Napewno wszystko bedzie dobrze!:-)Powodzonka na wizycie trzymam kciuki :-)
Powiem Ci,że jeżeli lekarz tak stwierdził,że tak będzie lepiej to może warto przeczekac..on chyba lepiej wie co jest dla Ciebie dobre niż my..ja tam bym nie ryzykowała,bo zaraz bym miała wyrzuty sumienia czy nie zaszkodziliśmy..nie martw się w następnym miesiącu sobie nadrobicie...;-) ja zawsze powtarzam..nie ma tego złęgo co by na dobre nie wyszło;-)ja poleguje, biore leki...Ty tez nie oszukuj tylko wiecej odpoczywaj...mnie nosi, zeby cos robic, ale na razie sie boje...czasem cos ugotuje, zmyje naczynia...ale tylko jak sie dobrze czuje...
ale jedno mnie nurtuje...
czy jak doktor zabronil mi seksu przez miesiac, tzn. do nastepnej wizyty...a ja bede sie czula dobrze w tym czasie, to rzeczywiscie nic a nic nie moge? nawet z prezerwatywa?( jak wy sie trzymacie tych zakazow? bo mnie zastanowilo, ze doktor nie zabronil mi sam z siebie, ale dopiero jak zapytalam...
Witajcie Lutówki!
Jak u Was mija czwartek? U mnie straszna pogoda! Wieje, pada mokry śnieg, jest ślisko a ja w swoim Swifcie mam letnie opony... Cóż, trzeba będzie teraz postać w kolejkach do zmiany...
A jak samopoczucie? U mnie już lepiej, choć kryzys wewnętrzny trwa....
Witaj Śnieżynko;-) u mnie nad morzem strasznie zimno..choc śniegu nie ma to wieje i pada cały czas:-( ale przynajmniej miło sie leży przed tv w taką pogodę;-)