reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
ja ostatnio byłam z koleżanka w kawiarni i szłam do toalety a tam 3 babki przede mną i żadna nie puściła mnie mimo,że byłam w obcisłej tunice i widac było brzuszek..
ale co sie dziwic u nas w Polsce zawsze było : "sobie na kupe,a komuś w dupę"..;-)

Leż kochana, leż jak doktor przykazał. a ja to okłamuję moja doktorkę, jak pyta, czy poleguję - mówię: tak, oczywiście, bo głupio mi sie przyznać że nie robię tego ) ale ja juz od dawna przynajmniej nie mam ju tych pieprzonych plamień}.

ja poleguje, biore leki...Ty tez nie oszukuj tylko wiecej odpoczywaj...mnie nosi, zeby cos robic, ale na razie sie boje...czasem cos ugotuje, zmyje naczynia...ale tylko jak sie dobrze czuje...
ale jedno mnie nurtuje...
czy jak doktor zabronil mi seksu przez miesiac, tzn. do nastepnej wizyty...a ja bede sie czula dobrze w tym czasie, to rzeczywiscie nic a nic nie moge? nawet z prezerwatywa?:(( jak wy sie trzymacie tych zakazow? bo mnie zastanowilo, ze doktor nie zabronil mi sam z siebie, ale dopiero jak zapytalam...

Kalinko jA mialam zakaz przez pierwszy trymestr, chyba tak tylko na wszelki wypadek, bo czulam sie ok, ale sie musze przyznac ze czasami sie nie sluchalam:-D:-D
Potem po usg genetycznym, jak sie potwierdzilo ze wszystko jest to juz sie niepytalam czy moge, a ginka na zadnej wizycie nie mowila, ze nie moge;-);-)
Ale jak mialas problemy to lepiej sluchaj sie lekarza, zeby dzidzi nie zaszkodzic:tak::tak:

Witajcie Lutówki!
Jak u Was mija czwartek? U mnie straszna pogoda! Wieje, pada mokry śnieg, jest ślisko a ja w swoim Swifcie mam letnie opony... Cóż, trzeba będzie teraz postać w kolejkach do zmiany...

A jak samopoczucie? U mnie już lepiej, choć kryzys wewnętrzny trwa....

Gucha90 kotuś, tylko spokojnie.... To będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu! Nie ma co się teraz stresować.... Wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, więc teraz spokojnie....

ja poleguje, biore leki...Ty tez nie oszukuj tylko wiecej odpoczywaj...mnie nosi, zeby cos robic, ale na razie sie boje...czasem cos ugotuje, zmyje naczynia...ale tylko jak sie dobrze czuje...
ale jedno mnie nurtuje...
czy jak doktor zabronil mi seksu przez miesiac, tzn. do nastepnej wizyty...a ja bede sie czula dobrze w tym czasie, to rzeczywiscie nic a nic nie moge? nawet z prezerwatywa?:(( jak wy sie trzymacie tych zakazow? bo mnie zastanowilo, ze doktor nie zabronil mi sam z siebie, ale dopiero jak zapytalam...
Powiem Ci,że jeżeli lekarz tak stwierdził,że tak będzie lepiej to może warto przeczekac..on chyba lepiej wie co jest dla Ciebie dobre niż my..ja tam bym nie ryzykowała,bo zaraz bym miała wyrzuty sumienia czy nie zaszkodziliśmy..nie martw się w następnym miesiącu sobie nadrobicie...;-):-D ja zawsze powtarzam..nie ma tego złęgo co by na dobre nie wyszło:tak:;-)

Witajcie Lutówki!
Jak u Was mija czwartek? U mnie straszna pogoda! Wieje, pada mokry śnieg, jest ślisko a ja w swoim Swifcie mam letnie opony... Cóż, trzeba będzie teraz postać w kolejkach do zmiany...

A jak samopoczucie? U mnie już lepiej, choć kryzys wewnętrzny trwa....

Witaj Śnieżynko;-) u mnie nad morzem strasznie zimno..choc śniegu nie ma to wieje i pada cały czas:-( ale przynajmniej miło sie leży przed tv w taką pogodę;-)

reklama
Do góry