reklama
marga82
Lutóweczka2010
bo mi nie chca dac l4 ostatnio jak wspomnialam o tym mojemu gin to powiedział zxe nie widzi przeciwskazan zebym nie pracowala bo ciaza przebiega ksiązkowo, wiec jeszcze troche sie musze pomeczyc :-(
A dlaczego ty kochana nie pójdziesz już na stałe na zwolnienie??
I słusznie - ja zauważyłam, że się bardziej pyskata w ciąży dopiero zrobiłam... oj teraz to współczuję każdemu kto mi nadepnie na odcisk...Kaśka , ja zawsze byłam pyskata i nikt już chyba tego nie zmieni z jednej strony niestety a z drugiej to mi to wisi Zawsze muszę mieć swoje zdanie i jak ktoś zaczyna być nie miły to ja to dokańczam
bo mi nie chca dac l4 ostatnio jak wspomnialam o tym mojemu gin to powiedział zxe nie widzi przeciwskazan zebym nie pracowala bo ciaza przebiega ksiązkowo, wiec jeszcze troche sie musze pomeczyc :-(
Ojeeej Ty bidulko!:-( Ale możesz mu z lekką nutką dać do zrozumienia, że dla ciebie jest to przemęczanie i ci zależy...
marga82
Lutóweczka2010
kciuki-zawsze do usług :-)dzięki za wszystkie kciuki pomogły!
już jestem po rozmowie z szefową i wypadła całkiem nieźle, wiadomo że w tym roku to żadnego awansu nie zaliczę bo już niedługo zmykam na zwolnionko, ale dostałam niespodziewanie ekstra premię, uważam że jak najbardziej na nią zasłużyłam, ale u nas w firmie raczej nie są stosowane takie praktyki więc się bardzo miło zdziwiłam :-)
no cóż będzie co na dzidzię wydawać, może wózek także jestem super szczęśliwa!
Mi to w tym miesiacu obetna premie :-( bo jestem tydzien na zwolnieniu! Teraz czekam bo u nas październiku zawsze płacili "13" wiec bedzie na wózek :-)
A to dziad... ech... jedyny minus mężczyzny gin, nie wie jak to jest... ja bym się wykończyła w pracy teraz... zawsze na pełnych obrotach. A teraz jestem trochę jak upośledzona i strasznie spowolniona - poza tym kiepsko sypiam... nie wyobrażam sobie chodzenia do pracy teraz...bo mi nie chca dac l4 ostatnio jak wspomnialam o tym mojemu gin to powiedział zxe nie widzi przeciwskazan zebym nie pracowala bo ciaza przebiega ksiązkowo, wiec jeszcze troche sie musze pomeczyc :-(
I słusznie - ja zauważyłam, że się bardziej pyskata w ciąży dopiero zrobiłam... oj teraz to współczuję każdemu kto mi nadepnie na odcisk...
Dokładnie ja od dzieciństwa byłam taka, że ludzie po mnie jeździli dupę rąbali a ja siedziałam cicho albo chowałam się po kątach...przez to, że tata z nami nie mieszkał a jak zaczynałam wchodzić w ten wiek dojrzewania to byłam buntownikiem a teraz bardzo się zmieniłam i stałam się " stabilna emocjonalnie" i zawsze też muszę mieć coś do powiedzenia...
Każdy jest taki, jaki jest
Julisia
Fanka BB :)
to spróbuj może u lekarza ogólnego, trochę bardziej pomarudź jak to jest ci ciężko itd może będzie bardziej litościwybo mi nie chca dac l4 ostatnio jak wspomnialam o tym mojemu gin to powiedział zxe nie widzi przeciwskazan zebym nie pracowala bo ciaza przebiega ksiązkowo, wiec jeszcze troche sie musze pomeczyc :-(
ja też generalnie czuję się bardzo dobrze ale jakoś coraz mniej uśmiech mi się chodzenie do pracy, z ginkiem jeszcze o tym nie rozmawiałam ale gdzieś na początku listopada wybiorę się po zwolnionko
marga82
Lutóweczka2010
na najbliższej wizycie tez mam zamiar marudzić ze mi ciezko ale tak niestety bywa w panstwowych przychodniach ze niechetnie daja l4! Jakos dam rade aby do konca listopada pozniej juz usilnie bede kombinowac zwolnienie :-)to spróbuj może u lekarza ogólnego, trochę bardziej pomarudź jak to jest ci ciężko itd może będzie bardziej litościwy
ja też generalnie czuję się bardzo dobrze ale jakoś coraz mniej uśmiech mi się chodzenie do pracy, z ginkiem jeszcze o tym nie rozmawiałam ale gdzieś na początku listopada wybiorę się po zwolnionko
reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
[COLOR=Purple
[FONT=Tahoma]poziomeczka my wózek chcemy raczej w ciemniejszych kolorach, żeby się mniej brudził, choć bardziej podobają mi się jasne więc bardziej podobają mi się wzory w koła i albo ciemny zielony albo fiolet jeszcze fajne są z tej serii We Love Kids, ale tam wszystkie kolory są pomieszane z szarym i jakoś to do mnie nie przemawia, ale zobaczymy
Masz racje do tego ciemnego koloru, bo jasne szybciej się brudzą, brat ma jasno niebieski i szybko każde zabrudzenie widać. Kolorów jest dużo i trudno jest zdecydować. Te zielone to trochę wchodzą w taki żółty. Zobaczymy jeszcze.