reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
wchodze se do cukierni/piekarni. Stoję w kolejce (mała była, jedna Pani przede mną). Wchodzi babcia jakaś i mówi: puśćcie mnie Państwo, bo mnie plecy bolą. Niestety nie zdążyłam się odezwać bo pani z cukierni ( a zna mnie przecież z widzenia) wypaliła: no co pani, kobietę w ciąży Pani z kolejki wystawia! Wstyd! :-)

tralalalala tralala

Świetne!!! A ja ostatnio byłam w sklepie z moim synkiem 3-letnim, który siedział na wózku i stałam w tym sklepie w kolejce po wędlinę (było kilka osób przed nami). Zajęłam się przez sekundę dzieckiem i facet wepchnął się przed nas *- on stał za nami i zaraz podeszła jeszcze 1 osoba i ja mówie że ja też stoje i się wpychają przede mnie. Było mi strasznie przykro - mój trzylatek chory, kaszlący (wracaliśmy od lekarza i ja w 6 miesiącu ciąży)). Facetbył po 50 roku życia - wstyd!!!!
A z tydzień wczesniej pani w autobusie (taka po 60) mi kazała usiąść,jak się zwolniło jakieś miejsce (a ja ją chciałam przepuścić do tego miejsca), bo mówi że to ze względów bezpieczeństwa ja powinnam siedzieć.
copy.png
favicon.ico

Ostatnia edycja:
kaasiorek trzymam kciuki za wizytę:-D

Julisia trzymam kciuki za rozmowę musi być dobrze:-D

Dziewczyny, a wiecie co??? Wczoraj wstąpiłam z siostrą do księgarni, bo już jakiegoś czasu myślę o kupieniu Baśni Andersena, żeby czytać już Sóweczce w brzuszku, a potem oczywiście jak będzie starsza :-) i znalazłam super w formacie A4, w twardej okładce, śliskie i super kolorowe strony i tam wpleciony tekst, stron jest chyba ze 150, a bajek chyba z 15:-D bardzo mi się podobała, a cena wydaję mi się niska, bo tylko 40zł:-D pamiętam, że my z siostrami jak byłyśmy małe miałyśmy takie Baśnie i mama nam zawsze czytała i miło to wspominam:-) więc po wypłacie chyba się skuszę:-D

czesc dziewczynki:))

leze dalej, tak jak doktor kazal..na szczescie pogoda nie kusi do wyjscia....
sny mam okropne ostatnio...dzis np. cala noc snilo mi sie, ze jacys narkomani mnie dopadli i najpierw sobie wstrzykiwali narotyki z jednej igly i potem mi na sile wstrzykneli....ja odlecialam, jak doszlam do siebie to znowu mnie naszprycowali ta brudna igla :(obudzilam sie nad ranem, spanikowana, masakra...jak zasnelam- snilo mi sie nadal to samo...wstalam do wc i jak wrocilam do lozka to znow ten sam sen...paskudztwo...juz nie zasnelam :(

odnosnie komentarza pani ekspedientki w piekarni- bardzo dobrze :))) mi sie zdazylo ostatnio, ze po raz pierwszy w ciazy ktos ustapil mi miejsca w kolejce...taka strasza pani w kolejce w aptece:) ciaza byla u mnie widoczna juz w 2 miesiacu, a w 3 wyraznie...a do tej pory musialam stac w kolejkach normalnie...najgorzej jest np. w tesco...zawsze ide do kasy z pierwszenstwem- czyli dla ciezarnych i inwalidow..a tam mega kolejka ludzi w pelni sprawnych i bez brzuszkow....szlag mnie trafia...i nikt nie przepusci, kazdy udaje, ze brzucha nie widzi...ludzie sa nienormalni....

kaasiorek- powodzenia na wizycie:) bedzie dobrze :) zdaj relacje po powrocie :)

mamo sowka- ja widzialam koszulki z sowka w new yorker. ale nie przygladalam sie im jakos specjalnie...byla na manekinie na wystawie...tam nie jest drogo, wiec moze zajrzyj :)

wczesniej padlo pytanie o obiadki :) ja mam na dzis golabki, ktore upichcilam wczoraj :)wiec z obiadkiem mam spokoj :)

odnosnie komentarza pani ekspedientki w piekarni- bardzo dobrze :))) mi sie zdazylo ostatnio, ze po raz pierwszy w ciazy ktos ustapil mi miejsca w kolejce...taka strasza pani w kolejce w aptece:) ciaza byla u mnie widoczna juz w 2 miesiacu, a w 3 wyraznie...a do tej pory musialam stac w kolejkach normalnie...najgorzej jest np. w tesco...zawsze ide do kasy z pierwszenstwem- czyli dla ciezarnych i inwalidow..a tam mega kolejka ludzi w pelni sprawnych i bez brzuszkow....szlag mnie trafia...i nikt nie przepusci, kazdy udaje, ze brzucha nie widzi...ludzie sa nienormalni....
a wiesz co..ja raz z sister poszłam do Tesco i uderzyłyśmy też do tej kasy a tam ludzie nie brzuchaci i nie inwalidzi a ona głośno: JA PRZEPRASZAM PAŃSTWA najmocniej, ale tu jest kobieta w ciąży...i ciach mnie za ręke i wtryniła mnie na początek :-Dsikałam ze śmiechu

leze dalej, tak jak doktor kazal..na szczescie pogoda nie kusi do wyjscia....
sny mam okropne ostatnio...dzis np. cala noc snilo mi sie, ze jacys narkomani mnie dopadli i najpierw sobie wstrzykiwali narotyki z jednej igly i potem mi na sile wstrzykneli....ja odlecialam, jak doszlam do siebie to znowu mnie naszprycowali ta brudna igla :(obudzilam sie nad ranem, spanikowana, masakra...jak zasnelam- snilo mi sie nadal to samo...wstalam do wc i jak wrocilam do lozka to znow ten sam sen...paskudztwo...juz nie zasnelam :(

kaasiorek- powodzenia na wizycie:) bedzie dobrze :) zdaj relacje po powrocie :)

mamo sowka- ja widzialam koszulki z sowka w new yorker. ale nie przygladalam sie im jakos specjalnie...byla na manekinie na wystawie...tam nie jest drogo, wiec moze zajrzyj :)

wczesniej padlo pytanie o obiadki :) ja mam na dzis golabki, ktore upichcilam wczoraj :)wiec z obiadkiem mam spokoj :)

Leż kochana, leż jak doktor przykazał. a ja to okłamuję moja doktorkę, jak pyta, czy poleguję - mówię: tak, oczywiście, bo głupio mi sie przyznać że nie robię tego ) ale ja juz od dawna przynajmniej nie mam ju tych pieprzonych plamień}.

reklama
Mamo Sówka- a widzisz jak trafilam w Twoj gust ;) hahaha:)
Lady Mocca- nastepnym razem tez tak powiem...bo w koncu coraz trudniej mi stac w kolejkach,...bez przesady...ale trzeba przyznac, ze polskie spoleczenstwo jest totalnie zaslepione w kwestii pomocy kobietom w ciazy...

Do góry