czesc dziewczynki
)
leze dalej, tak jak doktor kazal..na szczescie pogoda nie kusi do wyjscia....
sny mam okropne ostatnio...dzis np. cala noc snilo mi sie, ze jacys narkomani mnie dopadli i najpierw sobie wstrzykiwali narotyki z jednej igly i potem mi na sile wstrzykneli....ja odlecialam, jak doszlam do siebie to znowu mnie naszprycowali ta brudna igla
obudzilam sie nad ranem, spanikowana, masakra...jak zasnelam- snilo mi sie nadal to samo...wstalam do wc i jak wrocilam do lozka to znow ten sam sen...paskudztwo...juz nie zasnelam
odnosnie komentarza pani ekspedientki w piekarni- bardzo dobrze
)) mi sie zdazylo ostatnio, ze po raz pierwszy w ciazy ktos ustapil mi miejsca w kolejce...taka strasza pani w kolejce w aptece
ciaza byla u mnie widoczna juz w 2 miesiacu, a w 3 wyraznie...a do tej pory musialam stac w kolejkach normalnie...najgorzej jest np. w tesco...zawsze ide do kasy z pierwszenstwem- czyli dla ciezarnych i inwalidow..a tam mega kolejka ludzi w pelni sprawnych i bez brzuszkow....szlag mnie trafia...i nikt nie przepusci, kazdy udaje, ze brzucha nie widzi...ludzie sa nienormalni....
kaasiorek- powodzenia na wizycie
bedzie dobrze
zdaj relacje po powrocie
mamo sowka- ja widzialam koszulki z sowka w new yorker. ale nie przygladalam sie im jakos specjalnie...byla na manekinie na wystawie...tam nie jest drogo, wiec moze zajrzyj
wczesniej padlo pytanie o obiadki
ja mam na dzis golabki, ktore upichcilam wczoraj
wiec z obiadkiem mam spokoj