reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam dziewczynki:-)
U mnie pogoda znowu piekna, sloneczna i humorek mi dopisuje.
Przed ciaza tez nosilam zelowe pazurki, ale teraz juz nie, za to moje staly sie takie mocne i twarde ze szok:szok::szok::szok: Wiec za sztucznymi pazurkami nie tesknie.
Gibaga nie wiem jak jest u was, ale w Norwegi o papiery dla dziecka musze sie starac w ambasadzie, dziecko ma takie obywatelstwo jakie maja jego rodzice, nie ma znaczenie ze urodzilo sie w Norwegi jesli rodzice maja polskie obywatelstwo.
Smacznych sniadanek Sniezynki:tak::tak::tak:

ooo... a moja koleżanka ma męża francuza i w irlandii mieszkają... i dzidzia ma irlandzki i polski paszport :szok:

reklama
wchodze se do cukierni/piekarni. Stoję w kolejce (mała była, jedna Pani przede mną). Wchodzi babcia jakaś i mówi: puśćcie mnie Państwo, bo mnie plecy bolą. Niestety nie zdążyłam się odezwać bo pani z cukierni ( a zna mnie przecież z widzenia) wypaliła: no co pani, kobietę w ciąży Pani z kolejki wystawia! Wstyd! :-)

tralalalala tralala

I Bardzo dobrze że zwróciła uwagę brawo brawo!! ja bym odpowiedziała a mnie uszy jak panią słyszę:-D

dzień dobry śnieżynki;-) zjadłam śniadanko i szykuję się na wizytę u ginka:tak::tak::tak::tak: o 12:15 myślcie o mnie by wszystko było oki;-) jak wróce to zdam jak zwykle relację buziaki miłego dnia:tak:

Dzień dobry Brzuchatki:-D

Ja się dziś przeraziłam jak spojrzałam za okno, bo u nas dziś pierwszy śnieg:szok: a coś miałam takie przeczucie, by nie wychodzić z łóżeczka:-p a ja tak nienawidzę zimy:no: ale może teraz pokocham skoro nasza Sóweczka ma przyjść na świat w lutym:-D

Wczoraj byliśmy u Dziadków i już czują się lepiej, ale Dziadek oczywiście marudzi, że nie chce chodzić w tym gorsecie, bo po co mu to i w ogóle ehhh i tłumacz mu co chwilę, że musi:wściekła/y:

Przeszłam wczoraj z siostrą całe centrum handlowe od góry do dołu, ale stwierdziłam, że te rzeczy z Sówkami są jakieś takie za drogie i może taniej uda mi się kupić na allegro:-D za to sobie kupiłam jedną fajną bluzeczkę (fioletową taką na teraz, bo jest luźna na brzuszku i na później też będzie), mega gruby szalik na zimę, która już niestety przyszła no i w ostatniej chwili zauważyłam super bluzeczkę z taką śmieszną z Sówką i kupiłyśmy sobie z siostrą na spółkę (ona będzie chodzić teraz, a ja później jak wrócę do formy:-p):-D

Jak wychodziłyśmy ze sklepu to spotkałyśmy znajomych i już umówiliśmy się na sobotę, bo ich córeczka ma już pół roku i dawno się nie widzieliśmy:-) a na jutro wieczorem umówiłam się ze znajomymi ze studiów tak więc będę miała spotkaniowy weekend:-D

Powiem Wam, że ja żele miałam tylko raz na Nasz ślub, ale po podróży poślubnej zdjęłam, bo już wiedziałam, że jestem w ciąży i nie chciałam ich mieć:eek:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-D

reklama
witam wszystkie ja siedzę w pracy :eek: a co gorsza zaraz będę miala tzw "rozmowę okresową" z szefową" tzn będziemy oceniac moją pracę przez ostatni rok i gadac o możliwościach rozwoju, podwyżki, premii itp także trzymajcie za mnie kciuki

Do góry