reklama
No bo martwię się, o 11:00 muszę być gotowa a wiadomo że nie pójdę pomalowana tylko w dresach a potem będzie latanie bo goście będą już czekać a ja wparuję w dresach hahaha, w ogóle okazała się ze Damian nie ma spodni do garnituru bo są za małe i taką awanturę zrobiłam że całe miasto mnie słyszało, wiedziałam że wszystko będzie załatwiane 2 dni przed...
Kociak - ty tam idź w rozpinanej bluzie dresikowej albo czymś co łatwo Ci potem przy przebieraniu przez łepek wejdzie
olenka12345
Fanka BB :)
Nie nie Kochana ja je chcę tylko na raz jak zaczną odpadać to płakać nie będę a szczerze to szkoda mi kasy na uzupełnianie np. 10zł za jednego pazurka
Kochana ja przed ciąża nosiłam żele za nałożenie ich płaciłam 50 zł u koleżanki w salonie,a za uzupełnienie 30 i uzupełniałam raz na miesiąc,ale teraz mam swoje..próbuje się przyzwyczaic do krótkich,żeby pozniej dzidzi kuku nie robic hehe;-)
A to ja wstawię zdjęcie z 8 tygodnia mojej fasolinki...
no to cool a... BRZUCHALEK?
marga82
Lutóweczka2010
tam gdzie jest bufowa od wczoraj rana nie ma pradu bo linie pozrywane przez snieg i drzewa pozatym jeszcze sie snieg nie rozpuscil i w takich warunkach nie da sie murowac :-(Ale dlaczego wrócą dopiero w przyszłym tygodniu?!
a no właśnie, mi od 5 lat sister śmiga szpony i teraz muszę się powoli przyzwyczajać bez...ciężko jestKochana ja przed ciąża nosiłam żele za nałożenie ich płaciłam 50 zł u koleżanki w salonie,a za uzupełnienie 30 i uzupełniałam raz na miesiąc,ale teraz mam swoje..próbuje się przyzwyczaic do krótkich,żeby pozniej dzidzi kuku nie robic hehe;-)
zabeczka
Fanka BB :)
Witam dziewczynki:-)
U mnie pogoda znowu piekna, sloneczna i humorek mi dopisuje.
Przed ciaza tez nosilam zelowe pazurki, ale teraz juz nie, za to moje staly sie takie mocne i twarde ze szok Wiec za sztucznymi pazurkami nie tesknie.
Gibaga nie wiem jak jest u was, ale w Norwegi o papiery dla dziecka musze sie starac w ambasadzie, dziecko ma takie obywatelstwo jakie maja jego rodzice, nie ma znaczenie ze urodzilo sie w Norwegi jesli rodzice maja polskie obywatelstwo.
Smacznych sniadanek Sniezynki
U mnie pogoda znowu piekna, sloneczna i humorek mi dopisuje.
Przed ciaza tez nosilam zelowe pazurki, ale teraz juz nie, za to moje staly sie takie mocne i twarde ze szok Wiec za sztucznymi pazurkami nie tesknie.
Gibaga nie wiem jak jest u was, ale w Norwegi o papiery dla dziecka musze sie starac w ambasadzie, dziecko ma takie obywatelstwo jakie maja jego rodzice, nie ma znaczenie ze urodzilo sie w Norwegi jesli rodzice maja polskie obywatelstwo.
Smacznych sniadanek Sniezynki
reklama
wchodze se do cukierni/piekarni. Stoję w kolejce (mała była, jedna Pani przede mną). Wchodzi babcia jakaś i mówi: puśćcie mnie Państwo, bo mnie plecy bolą. Niestety nie zdążyłam się odezwać bo pani z cukierni ( a zna mnie przecież z widzenia) wypaliła: no co pani, kobietę w ciąży Pani z kolejki wystawia! Wstyd! :-)
tralalalala tralala
tralalalala tralala