no to elegancko... moja siostra i szwagier mają studio urody i robią takie szpony
a niech stracę i reklamę im zrobię
www.betidamian.pl
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dlaczego wrócą dopiero w przyszłym tygodniu?!
no to elegancko... moja siostra i szwagier mają studio urody i robi takie szpony
a niech stracę i reklamę im zrobię www.betidamian.pl
Wow - będą napewno piękne, potem tylko trzeba co jakiś czas je uzupełniać, jakbyś chciała je na parę miesięcy. to fajnie masz, że nie musisz iść daleko na te paznokcie
Wow - będą napewno piękne, potem tylko trzeba co jakiś czas je uzupełniać, jakbyś chciała je na parę miesięcy. to fajnie masz, że nie musisz iść daleko na te paznokcie
No to lepiej zmieńmy temacik,po co od rana sie smutac..
co dziś robcie na obiadek? ma ktoś ciekawy pomysł?
bo ja chyba mięsko w sosie z ziemniaczkami i koniecznie kapusta kiszona..a zupkę hmm sama niewiem może zrobię ogórkową
cały czas mi sie chce kiszonek;-)
No, no ładne fryzurki jedna mi się spodobała ale ciekawe ile ułożenie by wyniosło bo w sobotę mam na 8:00 fryzjera myślicie, że do 10:00 się wyrobi? Bo chciałam tylko żeby mi wyprostowała włosy i podniosła do góry + mycie oczywiście chociaż ja wolę bez ale mama mówi ze one muszę umyć...