reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja wiem Kochane...
A muszę się pochwalić że mama postawiła mi pazurki na sobotę jutro na 10:00 idę za 50zł mi zrobi taka pani która ma w naszej klatce swój gabinet, nigdy jeszcze nie miałam paznokci takich akrylowych czy jak to się tam nazywa...ciekawe jak ja się ubiorę w sobotę na ślub

no to elegancko... moja siostra i szwagier mają studio urody i robią takie szpony
a niech stracę i reklamę im zrobię
www.betidamian.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wiem Kochane...
A muszę się pochwalić że mama postawiła mi pazurki na sobotę jutro na 10:00 idę za 50zł mi zrobi taka pani która ma w naszej klatce swój gabinet, nigdy jeszcze nie miałam paznokci takich akrylowych czy jak to się tam nazywa...ciekawe jak ja się ubiorę w sobotę na ślub

Wow - będą napewno piękne, potem tylko trzeba co jakiś czas je uzupełniać, jakbyś chciała je na parę miesięcy. to fajnie masz, że nie musisz iść daleko na te paznokcie

no to elegancko... moja siostra i szwagier mają studio urody i robi takie szpony
a niech stracę i reklamę im zrobię www.betidamian.pl

No, no ładne fryzurki jedna mi się spodobała ale ciekawe ile ułożenie by wyniosło bo w sobotę mam na 8:00 fryzjera myślicie, że do 10:00 się wyrobi? Bo chciałam tylko żeby mi wyprostowała włosy i podniosła do góry + mycie oczywiście chociaż ja wolę bez ale mama mówi ze one muszę umyć...

Wow - będą napewno piękne, potem tylko trzeba co jakiś czas je uzupełniać, jakbyś chciała je na parę miesięcy. to fajnie masz, że nie musisz iść daleko na te paznokcie

Nie nie Kochana ja je chcę tylko na raz jak zaczną odpadać to płakać nie będę a szczerze to szkoda mi kasy na uzupełnianie np. 10zł za jednego pazurka:-D

Dokłądnie,jak dobrze są pazurki zrobione to wystarczy je poźniej tylko uzupełnic i można śmiało je nosic

zaraz w dd tvn suknie ślubne będą;-):-D

No to lepiej zmieńmy temacik,po co od rana sie smutac..
co dziś robcie na obiadek? ma ktoś ciekawy pomysł?
bo ja chyba mięsko w sosie z ziemniaczkami i koniecznie kapusta kiszona..a zupkę hmm sama niewiem może zrobię ogórkową:-D
cały czas mi sie chce kiszonek;-):-D

Ja mam od wczoraj - też mięsko w sosiku (tylko z wody), wczoraj gotowałam do tego kaszę, a dzisiaj chyba ziemniaki+ rosołek (taką zupkę najchętniej zje mój synek)

No, no ładne fryzurki jedna mi się spodobała ale ciekawe ile ułożenie by wyniosło bo w sobotę mam na 8:00 fryzjera myślicie, że do 10:00 się wyrobi? Bo chciałam tylko żeby mi wyprostowała włosy i podniosła do góry + mycie oczywiście chociaż ja wolę bez ale mama mówi ze one muszę umyć...

powinny 2 godz wystarczyć. Muszą Ci umyć włoski :tak:to jest standard i fryzjer tak musi mieć przygotowany "warsztat"pracy :tak:

reklama
No bo martwię się, o 11:00 muszę być gotowa a wiadomo że nie pójdę pomalowana tylko w dresach a potem będzie latanie bo goście będą już czekać a ja wparuję w dresach hahaha, w ogóle okazała się ze Damian nie ma spodni do garnituru bo są za małe i taką awanturę zrobiłam że całe miasto mnie słyszało, wiedziałam że wszystko będzie załatwiane 2 dni przed...

Do góry