Ja ostatnio też się zajadałam laskowymi, to znaczy jakieś 2 tygodnie temu, ale teraz już niestety nie mogę.
Dziewczyny co mi możecie polecić na bolące gardło??? Nie mogę syropu z cebuli - bo tam jest cukier, nie chcę też soli - bo słyszałm że to niszczy tylko florę bakteryjną.
Jak wiecie co można brać, to proszę dajcie cynk (a to gardło boli mnie od kilku dni - -najbardziej mnie boli rano, potem już przechodzi).
Ja oglądam ddtvn
ja też tak mam- suche powietrze mamy w domku i oddychamy przez buzie w nocy - to główny powód. Walnij se mokry ręcznik na kaloryfer. Na gardło to ja w aptece dostała Gargarin -pani się zapytala, czy mam jeszcze odruch wymiotny (bo to do płukania) a ja twardo, że już NIE (rzygałam całe 3 miechy) i w domku paw:-)
reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Zaparz sobei szałwie lub rumianek i płucz gardełko;-)Ja ostatnio też się zajadałam laskowymi, to znaczy jakieś 2 tygodnie temu, ale teraz już niestety nie mogę.
Dziewczyny co mi możecie polecić na bolące gardło??? Nie mogę syropu z cebuli - bo tam jest cukier, nie chcę też soli - bo słyszałm że to niszczy tylko florę bakteryjną.
Jak wiecie co można brać, to proszę dajcie cynk (a to gardło boli mnie od kilku dni - -najbardziej mnie boli rano, potem już przechodzi).
Ja oglądam ddtvn
Szkoda mi tych matek z ddtvn..:-(
Zaraz przełącze bo na płacz mi się zbiera...
no ja też jestem mamą 2ch bliźniaków-aniołków :-(nie gadamy o smutnych rzeczach
Zaparz sobei szałwie lub rumianek i płucz gardełko;-)
Szkoda mi tych matek z ddtvn..:-(
O - dzięki bardzo
marga82
Lutóweczka2010
czesc laski!!
a j sie nawet wyspalam! Pogoda tez u mnie do dupy i snieg nadal leży i co najgorsze moi murarze pojechali do domku i wroca dopiro w przyszłym tgodniu :-( to bedzie tydzien obsuwy a nas goni termin bo dch na listopad zmówiony :-(
Lece na sniadanko ja mam dzi PARÓWKI mniamm :-)
a j sie nawet wyspalam! Pogoda tez u mnie do dupy i snieg nadal leży i co najgorsze moi murarze pojechali do domku i wroca dopiro w przyszłym tgodniu :-( to bedzie tydzien obsuwy a nas goni termin bo dch na listopad zmówiony :-(
ja też tak mam- suche powietrze mamy w domku i oddychamy przez buzie w nocy - to główny powód. Walnij se mokry ręcznik na kaloryfer. Na gardło to ja w aptece dostała Gargarin -pani się zapytala, czy mam jeszcze odruch wymiotny (bo to do płukania) a ja twardo, że już NIE (rzygałam całe 3 miechy) i w domku paw:-)
Dzięki kochane, na Was to można liczyć!!!!
I po tym leku nie wymiotowałaś, pewnie dlatego pytała że mógl powodować wymioty. Bo ja mam mdłości cały czas i odruch wymiotny też, ale dobrze wiedzieć że jest taki lek i ręcznik (super sprawa, a mam nawilżacz, ale na razie w garażu - dla maluszków potrzebny będzie)
czesc laski!!
Ale dlaczego wrócą dopiero w przyszłym tygodniu?!
reklama
olenka12345
Fanka BB :)
No to lepiej zmieńmy temacik,po co od rana sie smutac..
co dziś robcie na obiadek? ma ktoś ciekawy pomysł?
bo ja chyba mięsko w sosie z ziemniaczkami i koniecznie kapusta kiszona..a zupkę hmm sama niewiem może zrobię ogórkową
cały czas mi sie chce kiszonek;-)
co dziś robcie na obiadek? ma ktoś ciekawy pomysł?
bo ja chyba mięsko w sosie z ziemniaczkami i koniecznie kapusta kiszona..a zupkę hmm sama niewiem może zrobię ogórkową
cały czas mi sie chce kiszonek;-)