reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ja ostatnio też się zajadałam laskowymi, to znaczy jakieś 2 tygodnie temu, ale teraz już niestety nie mogę.
Dziewczyny co mi możecie polecić na bolące gardło??? Nie mogę syropu z cebuli - bo tam jest cukier, nie chcę też soli - bo słyszałm że to niszczy tylko florę bakteryjną.
Jak wiecie co można brać, to proszę dajcie cynk (a to gardło boli mnie od kilku dni - -najbardziej mnie boli rano, potem już przechodzi).

Ja oglądam ddtvn

ja też tak mam- suche powietrze mamy w domku i oddychamy przez buzie w nocy - to główny powód. Walnij se mokry ręcznik na kaloryfer. Na gardło to ja w aptece dostała Gargarin -pani się zapytala, czy mam jeszcze odruch wymiotny (bo to do płukania) a ja twardo, że już NIE (rzygałam całe 3 miechy) i w domku paw:-)

reklama
Ja ostatnio też się zajadałam laskowymi, to znaczy jakieś 2 tygodnie temu, ale teraz już niestety nie mogę.
Dziewczyny co mi możecie polecić na bolące gardło??? Nie mogę syropu z cebuli - bo tam jest cukier, nie chcę też soli - bo słyszałm że to niszczy tylko florę bakteryjną.
Jak wiecie co można brać, to proszę dajcie cynk (a to gardło boli mnie od kilku dni - -najbardziej mnie boli rano, potem już przechodzi).

Ja oglądam ddtvn
Zaparz sobei szałwie lub rumianek i płucz gardełko;-)
Szkoda mi tych matek z ddtvn..:-(

Zaraz przełącze bo na płacz mi się zbiera...

To mój dzień tak samo!!!!!
copy.png
favicon.ico

czesc laski!!

a j sie nawet wyspalam! Pogoda tez u mnie do dupy i snieg nadal leży i co najgorsze moi murarze pojechali do domku i wroca dopiro w przyszłym tgodniu :-( to bedzie tydzien obsuwy a nas goni termin bo dch na listopad zmówiony :-(

Lece na sniadanko ja mam dzi PARÓWKI mniamm :-)

Ja wiem Kochane...
A muszę się pochwalić że mama postawiła mi pazurki na sobotę jutro na 10:00 idę za 50zł mi zrobi taka pani która ma w naszej klatce swój gabinet, nigdy jeszcze nie miałam paznokci takich akrylowych czy jak to się tam nazywa...ciekawe jak ja się ubiorę w sobotę na ślub

ja też tak mam- suche powietrze mamy w domku i oddychamy przez buzie w nocy - to główny powód. Walnij se mokry ręcznik na kaloryfer. Na gardło to ja w aptece dostała Gargarin -pani się zapytala, czy mam jeszcze odruch wymiotny (bo to do płukania) a ja twardo, że już NIE (rzygałam całe 3 miechy) i w domku paw:-)

Dzięki kochane, na Was to można liczyć!!!!
I po tym leku nie wymiotowałaś, pewnie dlatego pytała że mógl powodować wymioty. Bo ja mam mdłości cały czas i odruch wymiotny też, ale dobrze wiedzieć że jest taki lek i ręcznik (super sprawa, a mam nawilżacz, ale na razie w garażu - dla maluszków potrzebny będzie)

czesc laski!!

a j sie nawet wyspalam! Pogoda tez u mnie do dupy i snieg nadal leży i co najgorsze moi murarze pojechali do domku i wroca dopiro w przyszłym tgodniu :-( to bedzie tydzien obsuwy a nas goni termin bo dch na listopad zmówiony :-(

Lece na sniadanko ja mam dzi PARÓWKI mniamm :-)

Ale dlaczego wrócą dopiero w przyszłym tygodniu?!:confused2:

reklama
No to lepiej zmieńmy temacik,po co od rana sie smutac..
co dziś robcie na obiadek? ma ktoś ciekawy pomysł?
bo ja chyba mięsko w sosie z ziemniaczkami i koniecznie kapusta kiszona..a zupkę hmm sama niewiem może zrobię ogórkową:-D
cały czas mi sie chce kiszonek;-):-D

Do góry