reklama
olenka12345
Fanka BB :)
obiecuje nie dam się Ja też bym pogrzała dupkę w słońcu tylko cholera coś słońca nie widzę
Kochana to odsłoń rolety!! słońce tak dzisiaj daje,że ja też zaraz śmigam na plażehehe dobrze,że chociaż poczucie humoru nas nie opuszcza;-)
olenka12345
Cześć dziewczynki
Sny macie fajowe, ja jak zwykle nie pamiętam swoich. Jak się budzę w nocy, to pamiętam je, a rano już nie.
Ja zdajdłam na śniadanko kefir + mrożone owoce do tego zmieliłam+otręby owsiane.
Pozdrawiam z zazdrością wszystkie jedzące pączki i inne pyszności
Witajcie Witajcie;-)
a ja sie zajdam orzechami laskowymi..jakoś tak mi sie zachciało;-)
Być może dlatego nie pamiętasz, bo przy wstawaniu z łóżka spoglądasz w okno
olenka12345
Standardowe pytanie: oglądacie "Dzień dobry tvn?";-)
a ja sie zajdam orzechami laskowymi..jakoś tak mi sie zachciało;-)
Ja ostatnio też się zajadałam laskowymi, to znaczy jakieś 2 tygodnie temu, ale teraz już niestety nie mogę.
Dziewczyny co mi możecie polecić na bolące gardło??? Nie mogę syropu z cebuli - bo tam jest cukier, nie chcę też soli - bo słyszałm że to niszczy tylko florę bakteryjną.
Jak wiecie co można brać, to proszę dajcie cynk (a to gardło boli mnie od kilku dni - -najbardziej mnie boli rano, potem już przechodzi).
Ja oglądam ddtvn
Być może dlatego nie pamiętasz, bo przy wstawaniu z łóżka spoglądasz w okno
Noce mam przesrane - mój trzylatek się budzi i wymaga ode mnie - (nie od tatusia!!!) żeby go odprowadzać do jego pokoju i zaczekać aż zaśnie - dzisiaj spędziłam 2 razy w sumie ponad godzinę przy jego łóżku (a niektórym osobom już półroczne dzieci przesypiają całą noc).
W dzień dobry tvn jest że dzisiaj jest dzień dziecka utraconego
reklama