reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Ale głupie to w sensie że niby Twój cię przywiązuje do kaloryfera i robi z tobą co chce czy jakieś takie w ogóle sajensfikszyn?:-D
w nocy mi sie śniło,że siedzi obok mnie fajna dziewczyna i mi proponowała sex:-D i zaczeła mnie dotykac i całowac..obudziłam się a ja miałam rękę mojego na swoim udzie..zerwałam sie jak nie wiem co,a on sie mnie pyta co mi jest?! a ja ,że glupi sen..masakra nie wiem skad mi sie to wzięło,że sex z dziewczyną:zawstydzona/y::szok:
nad ranem znowu sie obudziłam,bo sniło mi sie,że ktoś mnie goni i uciekam przez las..

chore sny jakieś mam:cool::no:

reklama
w nocy mi sie śniło,że siedzi obok mnie fajna dziewczyna i mi proponowała sex:-D i zaczeła mnie dotykac i całowac..obudziłam się a ja miałam rękę mojego na swoim udzie..zerwałam sie jak nie wiem co,a on sie mnie pyta co mi jest?! a ja ,że glupi sen..masakra nie wiem skad mi sie to wzięło,że sex z dziewczyną:zawstydzona/y::szok:
nad ranem znowu sie obudziłam,bo sniło mi sie,że ktoś mnie goni i uciekam przez las..

chore sny jakieś mam:cool::no:

no to nieźle :-)to moje przy Twoich to jakaś lipa

idę myć łep

Dzień Dobry Dziewczynki:-D Pogoda ochydna:confused2: A ja muszę do banku skoczyć:confused2: i jak tu wyjść:confused2: Idę jeeeeeeeeeeeść, bo jestem strasznie głodnaaaaaaaaaaa:-D Miłego dzionka Wam życzę:-D:-D:-D

Olka nie martw się mi też się śniły jakieś laski w ogóle co ja tam robiłam z nimi to nie pamiętam ale pamiętam, że obudziłam się z ręką gdzieś tam na D. jakiejś części ciała a on do mnie ze łzami oczach ze szczęścia że w końcu mi się pierwszej zachciało i to z rana...a głupio mi było jak cholera...ale głupio było powiedzieć sory ale nie myślałam o Tobie Kochanie tylko o innej lasce we śnie

Dzień Dobry Dziewczynki:-D Pogoda ochydna:confused2: A ja muszę do banku skoczyć:confused2: i jak tu wyjść:confused2: Idę jeeeeeeeeeeeść, bo jestem strasznie głodnaaaaaaaaaaa:-D Miłego dzionka Wam życzę:-D:-D:-D

Joo pogoda to zadybyista w 3 dymy! Normalnie zara lecę się opalać na balkon:-DPowodzenia w banku i wiesz Nie daj się ludzie niech swoje myślą nie daj się bankowiec zawsze zostanie bankowcem sialala...:-D

reklama
Joo pogoda to zadybyista w 3 dymy! Normalnie zara lecę się opalać na balkon:-DPowodzenia w banku i wiesz Nie daj się ludzie niech swoje myślą nie daj się bankowiec zawsze zostanie bankowcem sialala...:-D
obiecuje nie dam się:-D:-D:-D Ja też bym pogrzała dupkę w słońcu tylko cholera coś słońca nie widzę:confused2:

Do góry