reklama
W ogóle słyszałyście o tym nowym sprawdzaczu ludzi na lotniskach w Manchsterze ? Do cycków Was prześwietli...z jednej strony to bardzo dobre, bezpieczeństwo wzrasta bo przecież przejdzie się raz i nikt nie będzie pamiętał, czy miałaś sylikon w cyckach co nie? Ja pamiętam jak w zeszłym roku w Gdańsku mnie rozbierali z paska i skarpetek bo miałam dzwoneczki na skarpetkach hahaha
olenka12345
Fanka BB :)
Witam porannie Mamuśki!;-)
jak Wasze samopoczucie? ja to sie dzisiaj nie wyspałam..
też macie takie głupie sny??? teraz w ciąży to co noc mi sie takie głupoty śnią,że szok
też macie takie głupie sny??? teraz w ciąży to co noc mi sie takie głupoty śnią,że szok
A co taammm w końcu z rodziny krejzolastych się wywodzę Ń ?GUCHA Ty to krejzol jesteś
Witam porannie Mamuśki!;-)
nooo jaha.... ja np latam albo pływam cały czas w snach od początku ciąży :-)
Ale głupie to w sensie że niby Twój cię przywiązuje do kaloryfera i robi z tobą co chce czy jakieś takie w ogóle sajensfikszyn?Witam porannie Mamuśki!;-)
olenka12345
Fanka BB :)
W ogóle słyszałyście o tym nowym sprawdzaczu ludzi na lotniskach w Manchsterze ? Do cycków Was prześwietli...z jednej strony to bardzo dobre, bezpieczeństwo wzrasta bo przecież przejdzie się raz i nikt nie będzie pamiętał, czy miałaś sylikon w cyckach co nie? Ja pamiętam jak w zeszłym roku w Gdańsku mnie rozbierali z paska i skarpetek bo miałam dzwoneczki na skarpetkach hahaha
Też to wczoraj oglądałam i całe szczęście,że u nas tego nie ma
co kogo obchodzi czy Ty masz sylikon w cyckach czy śróby w kościach..co jak co ale nie raz zachiwanie umiaru jest o wiele lepsze;-)
nooo jaha.... ja np latam albo pływam cały czas w snach od początku ciąży :-)
hahahahahahaha bo się oszczam uff uff też masz pomysły, widzę że dużo zwiedzasz
reklama
hahahahahahaha bo się oszczam uff uff też masz pomysły, widzę że dużo zwiedzasz
no heloooł...i to są mega realistyczne sny a najlepsze jest to, że ja w realu to nietęgo pływam a w snach...śmigam