reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
W ogóle słyszałyście o tym nowym sprawdzaczu ludzi na lotniskach w Manchsterze ? Do cycków Was prześwietli...z jednej strony to bardzo dobre, bezpieczeństwo wzrasta bo przecież przejdzie się raz i nikt nie będzie pamiętał, czy miałaś sylikon w cyckach co nie? Ja pamiętam jak w zeszłym roku w Gdańsku mnie rozbierali z paska i skarpetek bo miałam dzwoneczki na skarpetkach hahaha

W ogóle słyszałyście o tym nowym sprawdzaczu ludzi na lotniskach w Manchsterze ? Do cycków Was prześwietli...z jednej strony to bardzo dobre, bezpieczeństwo wzrasta bo przecież przejdzie się raz i nikt nie będzie pamiętał, czy miałaś sylikon w cyckach co nie? Ja pamiętam jak w zeszłym roku w Gdańsku mnie rozbierali z paska i skarpetek bo miałam dzwoneczki na skarpetkach hahaha
0002031F.gif

Też to wczoraj oglądałam i całe szczęście,że u nas tego nie ma:sorry:
co kogo obchodzi czy Ty masz sylikon w cyckach czy śróby w kościach..co jak co ale nie raz zachiwanie umiaru jest o wiele lepsze;-)

reklama
Do góry