reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witajcie Śnieżynki :) ja dopiero mam neta, którego zresztą dalej coś tnie,, nie wiem,może przez pogodę :/ no ale tu nic nie zmienie, uciekam leżeć bo za mną dzien pełen emocji,życzę przyjemnego wieczoru i spokojnej nocki, mam nadzieję do jutra :) PAPA

reklama
muszę też wybrać się na WGO, a widziałaś może jakieś płaszczyki na brzuszek, albo poncza:sorry:

a masz kartę?? jeśli tak to błagam weź mnie ze sobą:tak: ja nikogo nie znam z kartą:-(a pilnie potrzebuje jakiś t-shirtów!!

masakra na razie odłożyłam 60 bluzek, 5 par spodni, 7 sukienek (ale w tym letnie), wszystkie jakie miałam spódniczki (już nawet nie liczyłam), krótkie spodenki... wszystko za ciasne, za krótkie lub czułam się jak związana a nie chcę nic sobie krępować:no: a kupka po stronie "może zostać, chociaz na najbliższy czas" jest zatrważająco mała, i tak dobrze, że nigdzie nie wychodzę...

muszę też wybrać się na WGO, a widziałaś może jakieś płaszczyki na brzuszek, albo poncza....były płaszczyki i poncza, ale mały wybór, spodnie znalazłam u jednej babki, ale też rozgladałam sie za sweterkami głównie a tam jest duuuuzo do łażenia ihihih warto pojechać i poszukać bo perełki zawsze znajduje, dzis pojechałąm drugi raz po czapkę-smerfetkę dla mnie bo tak zimno a upatrzyłam sobie wczoraj i nie kupiłam..najlepiej decydowac sie odrazu

nie martw się Kasiu, na pewno będzie pięknie!! mam tylko nadzieję, że masz jakieś bolerko czy coś na ramiona?? a na sesję mam nadzieję, że zaświeci Wam słoneczko, poza tym może będzie biało dookoła i będziecie mieli romantyczną białą sesję?? tylko weźcie termosy z herbatką ze sobą:tak: (bo nie wiem, czy w tym pałacyku jest restauracja)

no mam nadzieje ze sie uda z ta pogoda bo dolinke zaczynam miec:-(

a masz kartę?? jeśli tak to błagam weź mnie ze sobą:tak: ja nikogo nie znam z kartą:-(a pilnie potrzebuje jakiś t-shirtów!!

masakra na razie odłożyłam 60 bluzek, 5 par spodni, 7 sukienek (ale w tym letnie), wszystkie jakie miałam spódniczki (już nawet nie liczyłam), krótkie spodenki... wszystko za ciasne, za krótkie lub czułam się jak związana a nie chcę nic sobie krępować:no: a kupka po stronie "może zostać, chociaz na najbliższy czas" jest zatrważająco mała, i tak dobrze, że nigdzie nie wychodzę...

chętniebym Cię zabrała, ale ze mną to jest tak, że mój wuja mnie tam zabiera, bo ma tam boxy i ja zawsze z nim wjeżdźam. Ciągle mu gadam, żeby wyrobił mi kartę ale on ciągle zapomina
co jemy na kolacyjkę?

grzaneczki:-)

Najeli dzięki za narobienie ochoty..tez będę wcinac parówki na kolacje z keczupem i majonezem...mniam mniam:-D;-)

Zmykam ,bo mój Misioł wrócił i musze się nim nacieszyc,bo czeka nas weekend na osobno;-)
to do jutra spokojniej nocki,smacznych kolacyjek...i kolorkowych senków:-D;-)

reklama
Witam dziewczynki

Gosiu ja jutro rano idę na to badanie ale strasznie się denerwuję, bardzo bym chciała zeby wyszło dobrze i u mnie i u ciebie

Mocno trzymam kciuki. Też jestem dobrej mysli - że nam wyjda dobrze, napisz proszę prędziutko jak poznasz wynik. Ja poznam dopiero w przyszły piątek.
copy.png
favicon.ico

Do góry