reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
kaasiorek a o ktorej masz usg - bo ja tez mam - bede trzymala kciukasy
aniaforever - ja sie tez zaniepokoilam anisen od wczoraj sie nie odzywa a z tego co pamietam dzis miala usg

o 12:25 kochana;-) co do ciuszków Tygrynko ja mam dużo takich tunik i dłuższych sweterków one raczej się nie rozciągną, gorzej ze spodniami, musze je w koncu kupic, byście widziały minę Macka jak mu je pokazałam heheheheheheh mówił że są ochydne i poszuka mi czegoś na allegro ihihihih ale one już po prostu takie są brzydkie workowate, z sznurkami bleeeeee i ja musze to nosić

co do ciuszków Tygrynko ja mam dużo takich tunik i dłuższych sweterków one raczej się nie rozciągną, gorzej ze spodniami, musze je w koncu kupic, byście widziały minę Macka jak mu je pokazałam heheheheheheh mówił że są ochydne i poszuka mi czegoś na allegro ihihihih ale one już po prostu takie są brzydkie workowate, z sznurkami bleeeeee i ja musze to nosić

no właśnie ja miałam inaczej - kupę t-shirtów, krótkich (do pasa) i blisko ciała (właściwie to je policzę przy pakowaniu:tak:) a na to nosilam różne sweterki, ale też nie za długie.. a o jakich spodniach mówisz? jakieś co masz w domu czy jakieś co oglądałaś??

spodnie to mam wiekszosc za male, rurki z zary itp kiedyś wazylam troche wiecej, potem sporo schudłam, ale te spodnie leżaly w szafie i teraz je nosze;-) ale byscie widzialy te cuda co widziałam na giełdzie odzieżowej jaaaaa kupilam buciki za 5zł, moja psiapsiola mnie siła odciagała od tych lumpków, mowiła ze mnie jeszcze wezmie na zakupy dla dzidzi (na giełde moga wejsc tylko 2 os na specjalna wejsciowke, dla ludzi co maja dzialanosc gosp, zwiazana z ciuchami) i pilnowała żebym zrobiła zakupy dla siebie ihihihiih

do tej pory jak oglądałam ubranka nie znając płci dziecka to patrzyłam na takie uniwersalne kolory żółty, zielony, pomarańczowy niby teraz wiem że dziewczynka ale jakoś te wszystkie róże do mnie nie przemawiają wolałabym takie inne wzory w paseczki, w samochodziki... starałam się nie nastawiać co do płci ale chyba jednak podswiadomie celowałam w chłopca strasznie mi głupio ogromnie jakoś to we mnie leży paskudna jestem matka

reklama
do tej pory jak oglądałam ubranka nie znając płci dziecka to patrzyłam na takie uniwersalne kolory żółty, zielony, pomarańczowy niby teraz wiem że dziewczynka ale jakoś te wszystkie róże do mnie nie przemawiają wolałabym takie inne wzory w paseczki, w samochodziki... starałam się nie nastawiać co do płci ale chyba jednak podswiadomie celowałam w chłopca strasznie mi głupio ogromnie jakoś to we mnie leży paskudna jestem matka
To, że wolisz po prostu inny typ ubranek nie koniecznie dla dziewczynki kwiatki a dla chłopca samochody to nie znaczy że jesteś ZŁĄ MATKĄ...

Do góry