reklama
jeeeej świeżutkie zjadasz??? takie cieplutkie??? oł maj Gad ajem soł dźelus!!!!!
kaasiorek84
Fanka BB :)
wy te gotowe parówy w paczkach kupujecie??? bo ja od dawna parówek nie jem bo to swinstwo....kiełbase zalatwiam od wiesniaka co swoja zabije i to pyszne jest, takie swojskie jadło najlepszeeeeee
słucham sobie pioseneczek, śpiewam a tu kop kop - poryczałam się :-) może dzidzia nie lubi fałszowania mamy ;-)
hehe jak ja przestałam śpiewać to Synek zaczął kopać, może z radości, że wreszcie matka przestała
słucham sobie pioseneczek, śpiewam a tu kop kop - poryczałam się :-) może dzidzia nie lubi fałszowania mamy ;-)
Nie,,,, maluszek chce tańczyć! Tańczyć! Powiedz mu ode mnie: Ju ken dens!
jeeeej świeżutkie zjadasz??? takie cieplutkie??? oł maj Gad ajem soł dźelus!!!!!
Kochana, świeżutkie, cieplutkie.... ślinka mi cieknie, poczekaj....
Mmm, a wchodzą jak masełko! Bez dwóch z rana nie zaczynam pracy!
bo się posikam..... ale tekst :-)kiełbase zalatwiam od wiesniaka co swoja zabije
wy te gotowe parówy w paczkach kupujecie??? bo ja od dawna parówek nie jem bo to swinstwo....kiełbase zalatwiam od wiesniaka co swoja zabije i to pyszne jest, takie swojskie jadło najlepszeeeeee
od czasu do czasu można, zresztą zależy od firmy, im tańsze tym gorsze, taka prawda... a co do ludzi, którzy sami robią wędliny, to też trzeba sprawdzać, bo sama widziałam, że nie zawsze jest zachowana higiena i zdrowe mięsko...
Pączki z budyniem.... FUJ!
Ja uwielbiam z marmoladą lub czekoladą, wchodzą jeszcze w grę te z bitą śmietaną, ale budyń opada!
pączki z bitą śmietaną?? a nie gofry?? też nigdy nie lubiłam z budyniem, ani z czekoladą, tylko marmolada, a teraz mam na odwrót - tylko budyń, co przyprawia o zawrót głowy mojego męża, bo nie wszędzie można je znaleźć...
A ta jego, co ją zabija, chyba nie jest za stara? Bo wiesz... zawsze warto się dowiedzieć, jak często tą swoją zmienia, aby ją zabić ... Oby wieśniak lubił młode hehe
reklama
Kochana, świeżutkie, cieplutkie.... ślinka mi cieknie, poczekaj....
Mmm, a wchodzą jak masełko! Bez dwóch z rana nie zaczynam pracy!
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
A ta jego, co ją zabija, chyba nie jest za stara? Bo wiesz... zawsze warto się dowiedzieć, jak często tą swoją zmienia, aby ją zabić ... Oby wieśniak lubił młode hehe
może dobrze zakonserwowana?? ale to też niezdrowo.... może ma więcej niz jedną, a Wy się czepiacie