reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a ja.... TWAROŻEK

Najeli: a jadłaś parówki JEDYNKi - te z serem w środku albo papryką? ja je żrę a nie jem
:tak:
ja tez dzis zakupilam zapas parówek bo wczoraj w na wspolnej jedli i mi ochoty narobili:-) takich nie probowałam jutro moze w sklepie poszukm jesli sie wybiore bo jak bedzie taka pogoda jak dzis to sobie daruje :-)

boshe a ja nadal mam jazdę na pączki... chociaż dzisiaj tylko jeden był... ale jakby tak napisać smska do męża by kupił mi hot-doga... hmmm Wasza wina bo Wy o tych parówkach zaczęłyście!!;-)

Dziewczyny nie martwcie się na zapas tymi badaniami! Przecież macie nas, a my zawsze 3miemy kciuki poza tym wszystko będzie dobrze i same o tym wiecie!

a ja.... TWAROŻEK

Najeli: a jadłaś parówki JEDYNKi - te z serem w środku albo papryką? ja je żrę a nie jem
:tak:

Ja jestem monotematyczna: "SOKOŁÓW" ..a tych jedynek nie próbowałam... Jutro kupię! Brzmi to bardzo smakowicie!

boshe a ja nadal mam jazdę na pączki... chociaż dzisiaj tylko jeden był... ale jakby tak napisać smska do męża by kupił mi hot-doga... hmmm Wasza wina bo Wy o tych parówkach zaczęłyście!!;-)

Mamy wiele wspólnego ,,,,
Co do pączków, to z rana muszą być minimum 2! Najlepiej z czekoladą! Jeszcze wyczaiłam blisko pracy fajną piekarnię... super pączki! Zresztą wszystko co u nich kupowałam było warte wzrastającej wagi hehe

Heeeeeeeeeej pipetki! Wróciłam z zakupów, obrączkę odebrałam. cholera ściągnąć jej się tera nie da a to pech i co ja zrobię za 2-3 lata?Zmarzłam jak pingwiny z madagaskaru! Zimnoooo i mroźno, i spodnie sobie kupiłam rozmiar większe i kozaczki za 30 zł z obcasem jak stąd do warszawy jak mój je zobaczy to mnie z rodziny wywali Ale co tam trzeba być sexi mamuską XXl co nie? W ogóle u nas tak wieje, że z kumpelą uciekałyśmy przed WIATĄ PRZYSTANKOWĄ bo się oderwała gdyby nie słup bo się na nim zatrzymała to nie wiem czy w tej chwili bym nie leżała w szpitalu...naprawdę. Uciekając czułam, jak mi fasolinka lata i woła " mamuśka nie pędź tak bo nie nadążam "

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12
Ło matko, dobrxze że nic wam sie nei stało

Masakra z tymi księżni jak to dziady umią zbałamucić:-) Ale te baby też co one miały w głowie?:eek::eek::eek: Jutro też będzie dobry temat, no a wpiątek to będziepoprawa humoru na weekend przyda mi się takie odstresowanie przed wtorkiem...:sorry:
Bo one chciąly mieć świete dzieci.....

A TKA POWAZNIE MOZE SIE KTORAS ZE MNA NIE ZGODZIC. JA UWAZAM ZE POWINNI ZMIENI TROCHE TE PRAWA KSIEZY - TO TEZ CZLOWIEK - CZEMU NIE MOGA MIEC RODZIN ALE LEGALNIE. CHODZI MI O TO ZE JESLI JEST TAKI PROBLEM TO NALEZY COS ZMIENIC - JEZELI BEDZIE TAKIE PRAWO TO JESTEM ZA , ALE NIE ZEBY KSIADZ SIE ZA MADREGO , SWIETEGO ,I NIEPOKALANEGO UWAZAL A PO KRYJOMU DZIECI ROBI , A DO TEGO JESZCZE SPOWIADA LUDZI - PARANOJA JAKAS

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12
Celibat to bezżństwo, on nie może miec zony, a pie...ć się może, tyle ze się musi wyspowiadać. Powinno być tak jak u pastorów. Mniej dewiacji by było.

Nie mam dzisiaj weny, żeby z Wami popisać, ta pogoda strasznie dollinuje. Za chwilę to i tak przestanę z domu wychodzić bo nie mam co na siebie włożyć. Zadnego płaszczyka nie mam. lecę na brzydulę:-)
Ja wytargałam skafander męża. Strasznie go nie lubię, ale na ta pogodę może być, bo ja nic ciepłego nei mam

a ja byłam wczoraj u fryzjera dziś bujnę się po hennę zrobie sobie brwi powyrywam w koncu i zafarbuję.....myślę też o solarium tylko na twarz...ale mam wątpliwości....wiele moich kumpel chodziło w ciąży a ja już od czerwca nie byłam
Ze mnei mój chłop ma polewe, bo jest miała jak ściana, a tak zawsze opalona byłam, bo miałam super sollarium. Teraz to bym się bała zmian hormonalnych, bo one po ciązy nie schodzą

Gucha nie chodzi tylko o ciuszki... nawet nie wiedziała ale nastawiałam się że będe miała chlopca i teraz cieszę się że córeczka ale jakoś tak lekko rozczarowana jestem że nie jest tak jak myślałam a to juz nie jest dobre:zawstydzona/y:

Nastepna, kótra z powodu emocji się o wyrodnośc obwinia. TO JEST NORMALNA REAKCJA. Ja była przerażona tym, że moze być dziewczynka.
Spokojnie przestawisz się na mysl o dziewczynce. Nie wymagaj cudów. Jak o brzuchu pół roku myślałaś jak o chłopcu to daj sobie troche czasu.

kuuuurde w faktach mówią że o jesieni można zapomnieć, że już zima jest a ja za 9 dni wychodze za mąż:szok::szok::szok: bedzie zimno buuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-( i w przyszłym tygodniu sesja zdjęciowa na świeżym powietrzu:-:)-(
:( trzymam kciuki za plener. Może akurat spadnie piekny snieg i zdjęcia będa boskie.

a masz kartę?? jeśli tak to błagam weź mnie ze sobą:tak: ja nikogo nie znam z kartą:-(a pilnie potrzebuje jakiś t-shirtów!!

masakra na razie odłożyłam 60 bluzek, 5 par spodni, 7 sukienek (ale w tym letnie), wszystkie jakie miałam spódniczki (już nawet nie liczyłam), krótkie spodenki... wszystko za ciasne, za krótkie lub czułam się jak związana a nie chcę nic sobie krępować:no: a kupka po stronie "może zostać, chociaz na najbliższy czas" jest zatrważająco mała, i tak dobrze, że nigdzie nie wychodzę...
Tygrynka!! wiesz co!!!

reklama
wczoraj mi narobilas ochoty na paczki i dzis 2 zjadlam :-(

ups myślałam, że to tylko ja od Was ściagam... bo lepiej, żebyście Wy ode mnie nie, bo jak ja mam jazdę, to na pewno na jakieś paskudztwa:tak: a z czym jadłaś?? ja ostatnio kocham tylko te z budyniem...mmmm....
a z parówek to ja od lat tylko Morliny, a kabanosy Sokołów:tak:

Do góry