reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Gucha nie chodzi tylko o ciuszki... nawet nie wiedziała ale nastawiałam się że będe miała chlopca i teraz cieszę się że córeczka ale jakoś tak lekko rozczarowana jestem że nie jest tak jak myślałam a to juz nie jest dobre:zawstydzona/y:

reklama
kuuuurde w faktach mówią że o jesieni można zapomnieć, że już zima jest a ja za 9 dni wychodze za mąż:szok::szok::szok: bedzie zimno buuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-( i w przyszłym tygodniu sesja zdjęciowa na świeżym powietrzu:-:)-(

Witam dziewczynki
wczoraj wróciłam o 19 z pracy i padłam ze zmęczenia ale dzisiaj wróciłam normalnie czyli o 16 i udało mi się nadrobić zaległości chociaż przyznaję że trochę pobieżnie

Mantezowa - byłam wczoraj u lekarza, no i faktycznie mam teraz trzymać dietę dla cukrzyków i zrobić badanie (wypijając 75g glukozy) i do niej przyjść za 2 tygodnie - czyli to badanie zrobię pewnie w przyszły piątek, bo nie chcę zostawiać na poniedziałek - czyli ostatnią chwilę.
copy.png
favicon.ico
Gosiu ja jutro rano idę na to badanie ale strasznie się denerwuję, bardzo bym chciała zeby wyszło dobrze i u mnie i u ciebie
Marga robie ręcznie robione kartki slubne , urodznowe i na inne okoliczności dla pani która ma firme i zajmuje sie ich dystrybucją . Innymi słowy , robie jej baze pod wyroby . To moja praca :)
Znachorka mogłabyć wrzucić jakieś fotki gotowych kartek bo ja uwielbam takie rękodzieła?

Dziewczyna a Anisen to coś się odzywała?? Bo jakoś tak mi się wydaje że coś podejrzanie długo nie zagląda. Mam nadzieję że wszystko ok, tylko walkę z tym nieszczęsnym kredytem toczy.
Ja zrobiłam obiad i czekam aż szanowny małżonek z pracy powróci żeby uciąć z nim sobie jakąś intelektualną pogawędkę (wali mi już chyba na mózg od tej pogody:no:)
O ile dobrze pamiętam to Anisen chyba pisała że przyjeżdza do niej mama i nie będzie miała tyle czasu na BB

spodnie to mam wiekszosc za male, rurki z zary itp kiedyś wazylam troche wiecej, potem sporo schudłam, ale te spodnie leżaly w szafie i teraz je nosze;-) ale byscie widzialy te cuda co widziałam na giełdzie odzieżowej jaaaaa kupilam buciki za 5zł, moja psiapsiola mnie siła odciagała od tych lumpków, mowiła ze mnie jeszcze wezmie na zakupy dla dzidzi (na giełde moga wejsc tylko 2 os na specjalna wejsciowke, dla ludzi co maja dzialanosc gosp, zwiazana z ciuchami) i pilnowała żebym zrobiła zakupy dla siebie ihihihiih

muszę też wybrać się na WGO, a widziałaś może jakieś płaszczyki na brzuszek, albo poncza:sorry:

kuuuurde w faktach mówią że o jesieni można zapomnieć, że już zima jest a ja za 9 dni wychodze za mąż:szok::szok::szok: bedzie zimno buuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-( i w przyszłym tygodniu sesja zdjęciowa na świeżym powietrzu:-:)-(

może choć trochę się dla Ciebie w tym szczególnym dniu uśmiechnie słoneczko;-)

Uff dotarłam w końcu....
Wózek kupiony, zdjęcia w "Zakupach dla maleństwa".

Jestem padnięta i szczęśliwa, przeżywam wewnętrzny kryzys a zarazem staram się być silna.... Masakryczna mieszanka uczuć, myśli.... ehh....

Idę czytać co tu pisałyście.... :)

reklama
kuuuurde w faktach mówią że o jesieni można zapomnieć, że już zima jest a ja za 9 dni wychodze za mąż:szok::szok::szok: bedzie zimno buuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-( i w przyszłym tygodniu sesja zdjęciowa na świeżym
powietrzu:-:)-(

nie martw się Kasiu, na pewno będzie pięknie!! mam tylko nadzieję, że masz jakieś bolerko czy coś na ramiona?? a na sesję mam nadzieję, że zaświeci Wam słoneczko, poza tym może będzie biało dookoła i będziecie mieli romantyczną białą sesję?? tylko weźcie termosy z herbatką ze sobą:tak: (bo nie wiem, czy w tym pałacyku jest restauracja)

Do góry