reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a ja byłam wczoraj u fryzjera dziś bujnę się po hennę zrobie sobie brwi powyrywam w koncu i zafarbuję.....myślę też o solarium tylko na twarz...ale mam wątpliwości....wiele moich kumpel chodziło w ciąży a ja już od czerwca nie byłam

nawet nie myśl o solarium ( wszystko jedno czy na twarz czy na cyc) - kup sobie kremik dla mam brązujący

ja przymierzyłam dopiero 1/8 tego co mam w szafie i padam na twarz o rękach nie wspomnę... a jak zerkam ile mi zostało to mi nogi miękną... a jak pomyślę o odłożonej kupce bo wyglądam w nich jak związany baleronik... ech:wściekła/y:
Lady dziękuję za odp :* odezwę się potem ok? jak dojdę do siebie:tak:

kaasiorek a o ktorej masz usg - bo ja tez mam - bede trzymala kciukasy
aniaforever - ja sie tez zaniepokoilam anisen od wczoraj sie nie odzywa a z tego co pamietam dzis miala usg

reklama
cholera ile mi ciuchów n ie pasje:wściekła/y: miałam kupić pas ciążowy pod t-shirty, ale mama mówi, żebym lepiej cos nowego kupiła a nie rozciągała sobie tych co mogę za rok ponosić... co myślicie??

Do góry