reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Dlaczego ostatnie USG?
GRATULUJĘ SYNUSIA :tak::tak:

Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D Ale dlaczego ostatnie USG?:-(

No bo w UK ma się tylko dwa USG w trakcie całej ciąży. Pierwsze w okolicy 12-14 tyg. a drugie 20-23 tydz. Ja i tak miałam już 3 USG, bo jedno miałam nasprogramowe, bo podejrzewali u mnie cystę na jajniku, więc zaliczyłam 13 tydz., 20tydz ( emergency) i 22 tydz. Fotkę z dzisiejszego USG wkleję w odpowiednim wątku.

A ja mam taki:-):
Zdjęcie055.jpg Zdjęcie056.jpg

Zdjęcie057.jpg Zdjęcie058.jpg

Zdjęcie059.jpg Zdjęcie060.jpg
Ma 80 stron, twarda oprawa i na pewno super pamiątka dla dziecka:laugh2:

Ja nie znam płci i chyba już nie poznam :eek: Maleństwo się odwraca na USG i koniec ostatnie dwie nadzieje to w piatek mam USG normalne u ginka a w poniedziałek jadę na 3d więc może może ale się nie nastawiam :)

Na tym 3d to chyba wypatrzy - w końcu tam potrafi obracać obraz w różne strony, trzymam kciuki!!!

Patrycja a ten twoj album-pamietnik to jak wyglada z okladki bo wnetrze widze fajne, ale gdybym chciala kupic taki sam to nie wiem jak wyglada wrzucisz taka fotke kochana?

Gibaga chyba mamy ten sam stosunek do szwagierek ;-)

Pysiamasz rację o tym, że faceci sobie sprawy nie zdają co może się stać, ja na przykład znowu za dużo panikuje i wymyślam dużo czarnych scenariuszy.

A ja nic nie wiedziałam o takim pamiętniku - też będę musiała sobie taki sprawić!

reklama

no to masz cos podobnego jednak widze jak ja...ale ty masz o wilele wiecej stron...no i jest glownie o dzidzi i nie moge wkleic naszego slubnego zdjecia(no rozni sie)ja to juz nad swoim pracuje...i pomyslalam ze ja sama chcialabym sobie poczytac co ta moja mamuska sobie myslala jak ja majstrowalam przy pempowinie...tylko mam nadzieje ze ten moj synus jak juz dorosnie to sie na tym pozna i starej matki nie wysmieje...:p

Do góry