reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

siunia dziękuję serdecznie...

co do albumiku, to właśnie się kapnęłam, że niestety nie mam konta na allegro, ale jakby co to będę szukać czegoś po angielskiemu chyba jednak na ebayu, albo w księgarniach po prostu.

Zmykam do pracki
:crazy:

reklama
Laski ja wypije ciepla herbatke i zabiore mamuske do ksiegarni, mam w d... ze wieje jak cholera ;) Majsiii jak to mozliwe ze w Gdyni taka wstretna pogoda a u Ciebie ladnie... ;( Eeeejjj to niesprawiedliwe, wsiade w SKMke i jade do Ciebie ;) heheh A no i wylacze tego zasranego kompa i moze znaki polskie wroca, bo mnie juz szlag trafia jak tak musze pisac grrrr... :wściekła/y:

Kochaniutka, myslę że wiele z opisanych cech osobowości kazda z nas może znaleźć tez u siebie, a huśtawki nastroju w ciąży mamy nasilone, a i bez ciąży one są w nas - kobietach - w zależności od dnia cyklu.
Jesteś sliczną kobietą, a uśmiech może Ci tylko dodać uroku:-). Proszę Cię postaraj się nam obiecać, że nie będziesz sobie robić krzywdy, przynajmniej dopóki masz dziecko w brzuszku - bo je to przecież tez boli (a z pewnością nie chcesz tego).

Eh. Tylko ja mam stwierdzone BPD i jestem pod opieka psychiatryczna. I wierzcie mi to nie jest zwykle ciazowe hustanie sie. Od kilku lat sie z tym zmagam i bylam hospitalizoowana. Nie dopasowuje jakis glupot z internetu do siebie, wierzcie mi, przeciez wiem co mam w karcie szpitalnej. Z reszta od tylu lat mi to kazdy terapeuta mowi.dziwne ze jak nie byla w ciazy to bylo to samo.
SORY ALE NIE MAM SILY TLUMACZYC ZE T NIE JEST ZACHWIAANIE HORMONALNE. To samo co sie mowi do ludzi z depresja - oj kazdy z nas przezywa dolek w zyciu, najlepiej to wez sie w garsc. A TO JEST CHOROBA.I ciagle mnie boli brak zrozumienia, lub umniejszanie przez zrobienie tego powszechnym, bo kazdy ma dolek w zyciu...Swoja droga ja kiedy wzbranialam sie przed psychiatrami, psychologami sama sobie tak tlumaczylam ze sie uzalam.

Przepraszam, wiem ze chcecie dobrze tak mowiac- ale wierzcie mi nie jest to dobre. I jesli kogos spotkacie np z depresja czy depresji pochodna to chyba jest najgorsz co mozecie im powiedziec.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry