reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Rzęsa mnie swędzi...ta z zachodu na prawo od skrzyżowania prosta...

hehehe uwielbiam Twoje teksty:tak:

a oto moj widok pieknej jesieni zrobiony 5 min temu! Pstryknelam fotke przez szybe bo nie mialam odwagi wyjsc na dwor :-)

oł maj Gad!!! Ty masz śnieg!! jesteś prawdziwą Śnieżynką:tak:

zaczyna mnie gardło boleć, wiec już jestem po dawce czosnku. Zagryzłam to czekladą i mi niedobrze ;/

trallalalalaa (i zatyka uszy) ja Ciebie nie slucham nie nie nie:no: bo jak ostatnio napisałaś o gazowanych jajkach to ja głupia podswiadomie sprobowałam, a NIE CHCĘ WIEDZIEĆ JAK SMAKUJE CZOSNKOWA CZEKOLADA!!!:no:

"chciałabym być wężem bo nawet jakbym szła to bym leżała":tak:

hihhihihi dobreee:-D

to sobie czytaj inne fora, gdzie dziewczyny tyją po 10-15 kilo, a na koniec po30-35 :). To,że jedne tyją mało to ich uroda. Ty tyjesz w normie :) i dzidziol zdrowy, także to jest najwazniejsze. Jak dalej w takim tempie to bedziesz miaął wagę idealną, albo troche więcje jak idelaną, takze spokojnie. Lepej jak jest zachcianka to ją zaspokoić od razu, niż sobie odmawiac ,a potem nawpierniczać sie za 3 :)

ech jak ja lubię Twoje racjonalne podejście... jak ja pomarudzę, to też mnie tak ustawiaj do pionu ok??:tak:

Będzie synuś!!!

gratulacje wielkie!!:-)

A ja mysle ze nie bedzie tak zle...a jak nie bedzie sluchac to zawsze mozesz warknac...haha u mnie sprawdza sie na medal...pare dlugich posle i znow jak w szwajcarskim zegarku...ale trenowac chlopa trzeba juz teraz...

żeś się w koncu zjawiła!!!
ja się nie przyznaję, bo mój jest super od samego początku, traktuje mnie jak księżniczkę, co w sumie nie do końca jest super, bo czasem męczy, a w ogóle to czuję się winna, że ja nic nie robię a w dodatku jeszcze bywam wredna... cała rodzina mnie na ten temat prostuje, ale co ja zrobię, że on taki zakochany:-D

Ja kupiłam taki allegro pamiętniko-album:
Wspomnienia matki dla mojego syna (album) (735409997) - Aukcje internetowe Allegro
W środku jest pełno rzeczy do wpisywania i do wklejania zdjęć. Zaraz zrobie pare zdjęc jaki jest w środku;-)

dawaj fotki, dawaj bo ja chcę też taki kupić!!!

witajcie dziewczynki,
ja dziś czuję się źle, ciężka noc za mną a poranek jeszcze gorszy, brzuch nadal boli, ale co tam zacznę się martwić jak przestanie boleć, albo zacznie tak że przestanę oddychać... albo jak coś innego zacznie mnie boleć...
chcę sobie kupić monitor oddechu czy jak to się nazywa.. takie coś dzięki czemu będę słyszała serduszko małego... kosztuje ok 200 zł, ale jak mam schizować, że coś mu jest od tych bóli... a i tak leżąc nie wydaję kasy (bo na allegro też mi się ostatnio nic nie podoba:-() to może zasłużyłam na pocieszenie??
LadyMocca jesteś dziewuszko??bo mam wielką sprawę do Ciebie!!

reklama
A ja Wam się już kiedyś chwaliłam, ale pewnie nie wszystkim więc się pochwalę jeszcze raz. Moja Majka ma taki pamiętnik Blog Mai na www.smyki.pl ;-)

a ja właśnie miałam Cię prosić o przypomnienie adresu bo mi wsiąkł a nie doczytałam do końca:-D

A ja mam taki:-):
Ma 80 stron, twarda oprawa i na pewno super pamiątka dla dziecka:laugh2:

Patrycja świetny jest!! kupuje!!:tak: bo mi sie te słodkie kolorowe nie za bardzo podobają, zresztą i tak dostanę taki jak się mały urodzi od kumpeli, ale ja chce juuz i to taki jak Ty masz:tak:

Patrycja a ten twoj album-pamietnik to jak wyglada z okladki bo wnetrze widze fajne, ale gdybym chciala kupic taki sam to nie wiem jak wyglada wrzucisz taka fotke kochana?
Proszę bardzo:-)
Zdjęcie062.jpg Zdjęcie063.jpg

Pandorka link jest kilka wspisow wyzej a wystarczy ze wpiszesz WSPOMNIENIA MATKI DLA MOJEGO SYNA/CORKI ;) Ja bede szukac w ksiegarni ;) A jak nie znajde to kupie na allegro, ale nie chce juz dluzej czekac wiec jak tylko nie bedzie zbyt zrogi to kupie od reki :)

No i jeszcze raz GRATULUJE SYNUSIA KOCHANIE JUUUPIII!!!!!

reklama
Do góry