reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
trza na marccówkach zobaczyć czy wiecej mają dziewczyn ;)
A Ty tak nei znikaj, bo się już wszystkie martwiłyśmy

No długo Cię nie było - już się martwiłysmy o Ciebie, ale widze że wszystko w porządeczku!!!:-)
copy.png
favicon.ico
Nie trzeba sie denerwowac ...zlego diabli nie biora...a haha a tak na serio z nami wszystko ok...tylko jak to zycie plata figle...to czasami na reszte czasu braknie ale poprawie sie

Zyje zyje...ale jakie to zycie...we wiezieniu to chyba dostepu do internetu nie maja co????bo mam chec zaj***ac 2 ku**y...(czyt.tesciowa i szwagierka) ale dam znac przez meza jak beda mieli mnie juz zamknac...LOL

A to inna metoda - ale ja bym chciała tak pokojowo...

U mnie raz w miesiącu Avanti i opier dolek i przez 2 tygodnie jak wzegarku a potem sie cholerswto rozleguluje i znow od nowa...
No ja nie mowie ze tak od razu z dlugimi na niego lece...czasem jak nie slucha to prosze...a po jakims czasie nerwy mi puszczaja i dlugie leca...haha ostatnio mu powiedzialam ze tak mi obiecuje z ta pomoca obiecuje...ale niech tylko sie cos zmieni jak maly bedzie juz z nami to wroce do domu...a "mama" mi pomoze...chyba sie przestraszyl haha:p

Moja przyjaciółka tak miała - całą ciąże mówiła do brzuszka Zosia... a urodziła Piotrusia :)

A to ci niespodzianka...ale chlopcom to przez te pare miesiecy to chyba sisior nie odpadnie cio???????

s mi sie stalo z kompem kurde znow cos nacisnelam i kur... wszystko mi zniknelo a potem znaki polskie zniknely... ja pier... nie wiemn jak to robie... jestem normalnie genialna.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

HAHA rozwalasz mnie...<rozbawiona>

dobra ja uciekam bo jeszcze pod koldra leze a musze do sklepu isc myslalam ze jak poczekam to moze snieg przestanie padac ale coraz wiekszy pada wiec trza isc! Zajrze pozniej :-) PAPATKI

Wy juz snieg macie????????????????lucky:p

A mój M kapał już swoją siostrzenicę i przebierał pieluchy, także ja będę uczyć się od niego ;-) ale już zapowiedziałam, że paznokietek nie będę obcinać bo po prostu się boję!

Jak byliśmy ostatnio u nowo narodzonych dzieci w rodzinie to on pierwszy brał je na ręce i nic się nie bał! A ja byłam w strachu :-)

Ja nie znam płci i chyba już nie poznam :eek: Maleństwo się odwraca na USG i koniec ostatnie dwie nadzieje to w piatek mam USG normalne u ginka a w poniedziałek jadę na 3d więc może może ale się nie nastawiam :)

Ponoć na tym 3D super widać płeć i jest najczęściej też robione dla rodziców, którzy nie są jej pewni, badanie ponoć długo trwa więc moze tym razem się uda :tak:

Laski, czy u was tez jest taka wichura? Tutaj normalnie wszystko fruwa :szok::szok::szok: A mialam zamiar wybrac sie do ksiegarni po taki pamietnik jak wy kupowalyscie dla dzidzi no i chyba dupa z tego wyjdzie :-:)-:)-(

reklama
Ponoć na tym 3D super widać płeć i jest najczęściej też robione dla rodziców, którzy nie są jej pewni, badanie ponoć długo trwa więc moze tym razem się uda :tak:
Ja robię 3d tylko ze względu na mojego Ł bo wraca dopiero grudzień/styczeń a chce miec pamiatkę więc obiecałam, że mu taką zrobię :-p I dzięki za pocieszenie :)

Do góry