a lekarz powiedział jej że to dziewczynka będzie?
Tak - w 7 miesiącu potwierdził dziewuszke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a lekarz powiedział jej że to dziewczynka będzie?
trza na marccówkach zobaczyć czy wiecej mają dziewczyn
A Ty tak nei znikaj, bo się już wszystkie martwiłyśmy
Nie trzeba sie denerwowac ...zlego diabli nie biora...a haha a tak na serio z nami wszystko ok...tylko jak to zycie plata figle...to czasami na reszte czasu braknie ale poprawie sie
No ja nie mowie ze tak od razu z dlugimi na niego lece...czasem jak nie slucha to prosze...a po jakims czasie nerwy mi puszczaja i dlugie leca...haha ostatnio mu powiedzialam ze tak mi obiecuje z ta pomoca obiecuje...ale niech tylko sie cos zmieni jak maly bedzie juz z nami to wroce do domu...a "mama" mi pomoze...chyba sie przestraszyl hahaA to inna metoda - ale ja bym chciała tak pokojowo...
U mnie raz w miesiącu Avanti i opier dolek i przez 2 tygodnie jak wzegarku a potem sie cholerswto rozleguluje i znow od nowa...
Moja przyjaciółka tak miała - całą ciąże mówiła do brzuszka Zosia... a urodziła Piotrusia
ciekawe czy którejś z nas nie czeka taka niespodzianka ????Tak - w 7 miesiącu potwierdził dziewuszke
s mi sie stalo z kompem kurde znow cos nacisnelam i kur... wszystko mi zniknelo a potem znaki polskie zniknely... ja pier... nie wiemn jak to robie... jestem normalnie genialna....
dobra ja uciekam bo jeszcze pod koldra leze a musze do sklepu isc myslalam ze jak poczekam to moze snieg przestanie padac ale coraz wiekszy pada wiec trza isc! Zajrze pozniej :-) PAPATKI
Ja nie znam płci i chyba już nie poznam Maleństwo się odwraca na USG i koniec ostatnie dwie nadzieje to w piatek mam USG normalne u ginka a w poniedziałek jadę na 3d więc może może ale się nie nastawiamciekawe czy którejś z nas nie czeka taka niespodzianka ????
Ja nie znam płci i chyba już nie poznam Maleństwo się odwraca na USG i koniec ostatnie dwie nadzieje to w piatek mam USG normalne u ginka a w poniedziałek jadę na 3d więc może może ale się nie nastawiam
Ja robię 3d tylko ze względu na mojego Ł bo wraca dopiero grudzień/styczeń a chce miec pamiatkę więc obiecałam, że mu taką zrobię I dzięki za pocieszeniePonoć na tym 3D super widać płeć i jest najczęściej też robione dla rodziców, którzy nie są jej pewni, badanie ponoć długo trwa więc moze tym razem się uda