reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A mój M kapał już swoją siostrzenicę i przebierał pieluchy, także ja będę uczyć się od niego ;-) ale już zapowiedziałam, że paznokietek nie będę obcinać bo po prostu się boję!

Jak byliśmy ostatnio u nowo narodzonych dzieci w rodzinie to on pierwszy brał je na ręce i nic się nie bał! A ja byłam w strachu :-)
U mnie nie ma szans...Szwagierka ma date na 26 grudnia jakos...ale moj szanowny malzonek nawet na jej zdjecia z USG nie chcial spojrzec(bo siostry nie znosi) a co dopiero to zeby mial jej dziecko przewinac...poza tym ja tez sobie nie popraktykuje bo z malpa nie mam najlepszego kontaktu wiec nawet nie planuje malej zobaczyc po porodzie zwlaszcza teraz

Ja nie znam płci i chyba już nie poznam :eek: Maleństwo się odwraca na USG i koniec ostatnie dwie nadzieje to w piatek mam USG normalne u ginka a w poniedziałek jadę na 3d więc może może ale się nie nastawiam :)
Awwwww ja tam 3 mam kciuki ze jednak sie pokaze uparciuszek jeden

reklama
A mój M kapał już swoją siostrzenicę i przebierał pieluchy, także ja będę uczyć się od niego ;-) ale już zapowiedziałam, że paznokietek nie będę obcinać bo po prostu się boję!

Jak byliśmy ostatnio u nowo narodzonych dzieci w rodzinie to on pierwszy brał je na ręce i nic się nie bał! A ja byłam w strachu :-)

Bo oni sobie nei zdają sprawy że moga coś zrobić dziecku :)

Majsii u mnie na norlamnym usg było widać, a na 3 d tez ładnie sięwystawił :)

Laski, czy u was tez jest taka wichura? Tutaj normalnie wszystko fruwa :szok::szok::szok: A mialam zamiar wybrac sie do ksiegarni po taki pamietnik jak wy kupowalyscie dla dzidzi no i chyba dupa z tego wyjdzie :-:)-:)-(

Jaki pamietnik????ja kupilam taki amerykancki tutaj haha ale taki sobie jest....linka mi ktos pusci????PLEASE!!!!!!????????!!!!!

Laski, czy u was tez jest taka wichura? Tutaj normalnie wszystko fruwa :szok::szok::szok: A mialam zamiar wybrac sie do ksiegarni po taki pamietnik jak wy kupowalyscie dla dzidzi no i chyba dupa z tego wyjdzie :-:)-:)-(
U mnie słońce świeci tylko troszkę zimno jest ja chce ten śnieg zobaczyć :-p
Awwwww ja tam 3 mam kciuki ze jednak sie pokaze uparciuszek jeden
Dziękuję bardzo :)))) :-)

Bo oni sobie nei zdają sprawy że moga coś zrobić dziecku :)

Majsii u mnie na norlamnym usg było widać, a na 3 d tez ładnie sięwystawił :)
Pysiu imienniczko :-D ( dowiedziałam się, że Ty Monika jakieś 10 min temu hahah :-D) no to super że Synuś taki pokazowy ja puki co widziałam plecki i nic więcej no uparciuch jakich mało ale ma po kim :-D

reklama
Do góry