A to inna metoda - ale ja bym chciała tak pokojowo...
U mnie raz w miesiącu Avanti i opier dolek i przez 2 tygodnie jak wzegarku a potem sie cholerswto rozleguluje i znow od nowa...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to inna metoda - ale ja bym chciała tak pokojowo...
Pozostaje mi nadzieja, że i u mnie dostanie takiego oświecenia, bo na razie to słyszę identyczne wymówki jakie Twój mąż mówił: że nie umie, że się boi wziąć na ręcę itp.Dziewczyny, zobaczycie że to wcale nie są takie sieroty jakie z siebie robią i jak przyjdzie co do czego to będą zmieniać pieluchy i kąpać aż będzie furczało;-) Ja też miałam w domu taka popierdułkę co to mi wmawiała, że nic zrobić nie umie, że dziecka to on się na ręce boi wsiąść (prawdę powiedziawszy to ja też sobie jego z tym maluszkiem za skarby wyobrazić nie mogłam) a jak się młoda urodziła to bardziej niż po porodzie, dochodziłam do siebie po tym co zobaczyłam jeżeli chodzi o jego zachowanie. Co prawda trzeba było bardzo uważać i się powstrzymywać jeżeli chodzi o jakąś krytykę czy poprawianie tego co zrobił, bo on taki wrażliwy chłopak jest;-), ale w roli ojca sprawdził się (i do tej pory sprawdza) rewelacyjnie i przyznam że przeszło to moje najśmielsze oczekiwania:-)
Pandorka gratuluję!!! :-)
My już po ostatnim USG :-(
Będzie synuś!!!
;-);-);-)
a tak apropo płci własnie czytałam sobie forum październikowe dziewuszka miała miec córeczke zuzie a dzis w nocy urodziła chłopczyka- to jest dopiero suprise
Moja przyjaciółka tak miała - całą ciąże mówiła do brzuszka Zosia... a urodziła Piotrusiaa tak apropo płci własnie czytałam sobie forum październikowe dziewuszka miała miec córeczke zuzie a dzis w nocy urodziła chłopczyka- to jest dopiero suprise
Moja przyjaciółka tak miała - całą ciąże mówiła do brzuszka Zosia... a urodziła Piotrusia