reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

;-)
Dzień dobry Śnieżynki:-)
LADY MOCCA - WIESZ TAK SIE ROZMAZYLAM JAK O TYCH SWIETACH WSPOMNIALAS - SNIEG ,CHOINKA , PREZANTY... AH ... A TU JUZ SOBIE WYOBRAZAM BEDZIE TAK SZARO I PONURO I DALEKO OD RODZINY AZ SIE LEZKA W OKU KRECI...
Dokładnie..pomyśl,że to bedą jedyne święta gdy Twoje maleństwo będzie u Ciebie w brzuszku i od razu się humorek poprawia;-)więcej optymizmu;-)
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:tak:

..a tak wogóle..to jeszcze dwa miesiące i święta..ale ten czas leci!;-)

reklama
Dzień dobry Kochane :)
Lepszego humorku nie miałam od dawna :-D ale to mniejsza z tym :-p
Wróciłam właśnie od urologa i z nerka wszystko ok nie wiem po co sie tak martwilam no ale mam ja jedna wiec trzeba dbac :) Już sie nie moge piatku doczekac bo mam USG :) Pogoda taka srednia u mnie nawet sloneczko przebija :) Ide pod kolderke sie kurowac więc miłego poranka :-)

DZIEKI KOCHANIE - A NAJGORSZE JEST TO ZE NIE BEDE W PRACY WIESZ JAK SIE PRACUJE TO TAK SIE O TYCH SWIETACH NIE MYSLI

wiesz co..ja przez 4 lata w Irlandii nie byłam na święta w domu bo Polakom urlopow nie dawali - w pierwszej kolejności permanents a my "tempsi"=gorsza klasa... ale zawsze musimy szukać pozytywów - my na skajpie z moim siedzielismyi patrzylismy na wigilię u jednych i drugich rodziców i sami byliśmy lub ze znajomymi Polakami...a raz kupiliśmy rodzicom bilety i oni przylecieli:tak:Mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że WIEM CO CZUJESZ

oo dziś na TVN będzie o kobietach w ciąży:-)

Znachorka to Cie podziwiam za to ,że lubisz te cztery pory roku..dla mnie to mogłoby byc tylko lato i wiosna..no i tak ze 2 tygodnie tylko zimy,a jesieni to wogle,bo te deszcze,spadające liście tylko ponure samopoczucie we mnie wywołują:sorry:

No co ty. Nie ma nic piękniejszego niż zlota polska jesień, miliony kolorów, sloneczko i te spadajace liście.

Dzień dobry Kochane :)
Lepszego humorku nie miałam od dawna :-D ale to mniejsza z tym :-p
Wróciłam właśnie od urologa i z nerka wszystko ok nie wiem po co sie tak martwilam no ale mam ja jedna wiec trzeba dbac :) Już sie nie moge piatku doczekac bo mam USG :) Pogoda taka srednia u mnie nawet sloneczko przebija :) Ide pod kolderke sie kurowac więc miłego poranka :-)
Kuruj się kuruj przesyłam trochę "ciepła";-)
i dobrze,że z nerką wszystko wporządku:-)

a oto moj widok pieknej jesieni zrobiony 5 min temu! Pstryknelam fotke przez szybe bo nie mialam odwagi wyjsc na dwor :-)

Załączniki

• okno.jpg
    okno.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry