reklama
olenka12345
Fanka BB :)
Dziewczynki ale u mnie pogoda to też nie jest za fajna,wczoraj lało,dzisiaj też..a jest tak ponuro ciemno,że aż sie nic nie chce;-)
..no cóż chyba dzisiaj dzień lenia będę miec;-)
..no cóż chyba dzisiaj dzień lenia będę miec;-)
Dzień dobry Śnieżynki:-)
MAMO SOWKO DZIEN DOBRY - ALE ZAZDROSZCZE TEGO KRASNALKA
LADY MOCCA - WIESZ TAK SIE ROZMAZYLAM JAK O TYCH SWIETACH WSPOMNIALAS - SNIEG ,CHOINKA , PREZANTY... AH ... A TU JUZ SOBIE WYOBRAZAM BEDZIE TAK SZARO I PONURO I DALEKO OD RODZINY AZ SIE LEZKA W OKU KRECI...
_Pysia_
Dzień dobry, u mnei też sypie... a będzie trzeba w domu wyjść, masakra
bo miałam dobrego lekarza,to nie widać . A tak powaznie to okurat przy tej oparcaji cięzko coś spieprzyć, choc jak czytałam to zdarza się.
No np. Ostatnio taka jedna rechot prawie nei pisze . Najeli ma urwanie głowy, przynajmniej tak pisze jak się pojawi tu jak burza na 3 sekundy
Gratulacje!
Hmmm, ja nie miałam nic takiego robione, ciekawe czemu Ci to zlecili.
a ja mogdy takiego nie widziałam ani nie jadłam, jak smakuje? muszę spróbować
jak na razie zjadłam dwa hot-dogi, paczki zostawiam sobie na jutro... chociaż do spania jeszcze daleko więc wszystko możliwe
no Pysiaaa prosze proszę... nie spodziewałam się w życiu bym nie powiedziala, ale szczerze jak patrzę na Twoje fotki, to najpierw na brzuch potem na twarzyczkę ogólnie
ja się dzisiaj podle czulam, cała polamana, rozbita (można się przeziębić siedząc w domu przy zamkniętych oknach??), bolała mnie głowa, aż musiałam wziąć apap:-( ale przynajmniej już mi lepiej ooo mężuś mi przyniósł paczka, ups
bo miałam dobrego lekarza,to nie widać . A tak powaznie to okurat przy tej oparcaji cięzko coś spieprzyć, choc jak czytałam to zdarza się.
a gdzie Najeli....????
wogóle coś stan dziewczyn lodówek mi się ostatnio nie zgadza.....chyba jeszcze kogoś dawno nie widziałam
No np. Ostatnio taka jedna rechot prawie nei pisze . Najeli ma urwanie głowy, przynajmniej tak pisze jak się pojawi tu jak burza na 3 sekundy
Dziękuję Kochane za kciuki :-):-) !!!!!!!!
Wróciłam właśnie...synek potwierdzony w 100% :-) !!!!
Wszystko ok jedynie mam za wysokie wyniki TSH III GEN.... i jutro rano muszę jechać do diagnostyki i zrobić jeszcze raz plus ft3, ft4, anty tpo i anty tg, a potem jeszcze raz do pana doktora i wtedy powie co i jak....i w ciągu 23 tyg. przytyłam 4 kg a synuś waży ponad 500 :-)
Gratulacje!
Dziękuję Kochana :-)
Hormony tarczycy..., ale dopiero jutro po tych kolejnych badaniach "rozbudowanych" będę wiedziała o co loto...
Hmmm, ja nie miałam nic takiego robione, ciekawe czemu Ci to zlecili.
Cześć !
Jade dzisiaj do takiego fajnego komisu sie za wózkiem rozglądnąc W warszawce śnieg sypie !!! Gubałówka też zasypana Rzeczywiście nasz klimat dąży do utworzenia 2 pór roku ! niesamowiie gorącego lata i zajebiście śnieżnej zimy Mnie by to w sumie nie pasowalo ani trochu .... lubie tą różorodnśc ( 4 pory)
Jade dzisiaj do takiego fajnego komisu sie za wózkiem rozglądnąc W warszawce śnieg sypie !!! Gubałówka też zasypana Rzeczywiście nasz klimat dąży do utworzenia 2 pór roku ! niesamowiie gorącego lata i zajebiście śnieżnej zimy Mnie by to w sumie nie pasowalo ani trochu .... lubie tą różorodnśc ( 4 pory)
LADY MOCCA - WIESZ TAK SIE ROZMAZYLAM JAK O TYCH SWIETACH WSPOMNIALAS - SNIEG ,CHOINKA , PREZANTY... AH ... A TU JUZ SOBIE WYOBRAZAM BEDZIE TAK SZARO I PONURO I DALEKO OD RODZINY AZ SIE LEZKA W OKU KRECI...
nie pisz i nie myśl tak nawet, bo masz teraz O WIELE WIĘCEJ... BĘDZIESZ NA ŚWIĘTA ze SWOIM MAŁYM SKARBEM w brzuszku i tylko to się liczy
ps: co do hormonów tarczycy- ja je badałam jak się starałam o dzidzię bo podobno trzeba mieć zdrową tarczycę żeby dzidziolka mieć wogóle. Ilonko - powtórzysz badania i będzie okej
Ostatnia edycja:
olenka12345
Znachorka to Cie podziwiam za to ,że lubisz te cztery pory roku..dla mnie to mogłoby byc tylko lato i wiosna..no i tak ze 2 tygodnie tylko zimy,a jesieni to wogle,bo te deszcze,spadające liście tylko ponure samopoczucie we mnie wywołują
reklama
nie pisz i nie myśl tak nawet, bo masz teraz O WIELE WIĘCEJ... BĘDZIESZ NA ŚWIĘTA ze SWOIM MAŁYM SKARBEM w brzuszku i tylko to się liczy
DZIEKI KOCHANIE - A NAJGORSZE JEST TO ZE NIE BEDE W PRACY WIESZ JAK SIE PRACUJE TO TAK SIE O TYCH SWIETACH NIE MYSLI