reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry, u mnei też sypie... a będzie trzeba w domu wyjść, masakra
a ja mogdy takiego nie widziałam ani nie jadłam, jak smakuje? muszę spróbować:-D

jak na razie zjadłam dwa hot-dogi, paczki zostawiam sobie na jutro... chociaż do spania jeszcze daleko więc wszystko możliwe:-D:tak:

no Pysiaaa prosze proszę... nie spodziewałam się:tak: w życiu bym nie powiedziala, ale szczerze jak patrzę na Twoje fotki, to najpierw na brzuch potem na twarzyczkę ogólnie :tak:

ja się dzisiaj podle czulam, cała polamana, rozbita (można się przeziębić siedząc w domu przy zamkniętych oknach??), bolała mnie głowa, aż musiałam wziąć apap:-( ale przynajmniej już mi lepiej:tak: ooo mężuś mi przyniósł paczka, ups:zawstydzona/y:

:) bo miałam dobrego lekarza,to nie widać :-D:-D:-D. A tak powaznie to okurat przy tej oparcaji cięzko coś spieprzyć, choc jak czytałam to zdarza się.
a gdzie Najeli....????

wogóle coś stan dziewczyn lodówek mi się ostatnio nie zgadza.....chyba jeszcze kogoś dawno nie widziałam

No np. Ostatnio taka jedna rechot prawie nei pisze . Najeli ma urwanie głowy, przynajmniej tak pisze jak się pojawi tu jak burza na 3 sekundy
Dziękuję Kochane za kciuki :-):-) !!!!!!!!
Wróciłam właśnie...synek potwierdzony w 100% :-p:-) !!!!
Wszystko ok jedynie mam za wysokie wyniki TSH III GEN.... i jutro rano muszę jechać do diagnostyki i zrobić jeszcze raz plus ft3, ft4, anty tpo i anty tg, a potem jeszcze raz do pana doktora i wtedy powie co i jak....i w ciągu 23 tyg. przytyłam 4 kg:-p a synuś waży ponad 500 :-)

Gratulacje!
Dziękuję Kochana :-)
Hormony tarczycy..., ale dopiero jutro po tych kolejnych badaniach "rozbudowanych" będę wiedziała o co loto...

Hmmm, ja nie miałam nic takiego robione, ciekawe czemu Ci to zlecili.

Cześć !
Jade dzisiaj do takiego fajnego komisu sie za wózkiem rozglądnąc :) W warszawce śnieg sypie !!! Gubałówka też zasypana :D Rzeczywiście nasz klimat dąży do utworzenia 2 pór roku ! niesamowiie gorącego lata i zajebiście śnieżnej zimy :D:D:D Mnie by to w sumie nie pasowalo ani trochu .... lubie tą różorodnśc ( 4 pory)

LADY MOCCA - WIESZ TAK SIE ROZMAZYLAM JAK O TYCH SWIETACH WSPOMNIALAS - SNIEG ,CHOINKA , PREZANTY... AH ... A TU JUZ SOBIE WYOBRAZAM BEDZIE TAK SZARO I PONURO I DALEKO OD RODZINY AZ SIE LEZKA W OKU KRECI...

nie pisz i nie myśl tak nawet, bo masz teraz O WIELE WIĘCEJ... BĘDZIESZ NA ŚWIĘTA ze SWOIM MAŁYM SKARBEM w brzuszku i tylko to się liczy
:tak:

ps: co do hormonów tarczycy- ja je badałam jak się starałam o dzidzię bo podobno trzeba mieć zdrową tarczycę żeby dzidziolka mieć wogóle. Ilonko - powtórzysz badania i będzie okej

Ostatnia edycja:
u mnie właśnie leje brrry potworność a tu z psem trzeba wyjść i jakieś małe zakupki zrobić chlebek, mleczko bo w lodówce wiatr zaczyna hulać

Znachorka to Cie podziwiam za to ,że lubisz te cztery pory roku..dla mnie to mogłoby byc tylko lato i wiosna..no i tak ze 2 tygodnie tylko zimy,a jesieni to wogle,bo te deszcze,spadające liście tylko ponure samopoczucie we mnie wywołują:sorry:

reklama
Do góry